סנו רקע

קאפקייקס תותים ושמנת

כל אחד חייב שיהיה לו באוסף המתכונים לפחות מתכון אחד מוצלח של קאפקייקס. הנה לכם אחד כזה, קאפקייקס תותים ושמנת של עדי מרום. תהנו
כל אחד חייב שיהיה לו באוסף המתכונים לפחות מתכון אחד מוצלח של קאפקייקס. הנה לכם אחד כזה, קאפקייקס תותים ושמנת של עדי מרום. תהנו
  • עדי מרום
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    358
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 357.5 קק״ל 5004.7 קק״ל
    פחמימות 28.8 גרם 403.8 גרם
    שומן 23.0 גרם 321.4 גרם
    נתרן 223.1 מ״ג 3123.6 מ״ג
    חלבון 4.8 גרם 67.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 8.1 גרם
    שומן רווי 10.0 גרם 139.9 גרם
    כולסטרול 96.8 מ״ג 1355.4 מ״ג
    סידן 46.7 מ״ג 654.3 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 8.5 מ״ג
    אשלגן 114.1 מ״ג 1596.9 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 4.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    358
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 357.5 קק״ל 5004.7 קק״ל
    פחמימות 28.8 גרם 403.8 גרם
    שומן 23.0 גרם 321.4 גרם
    נתרן 223.1 מ״ג 3123.6 מ״ג
    חלבון 4.8 גרם 67.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 8.1 גרם
    שומן רווי 10.0 גרם 139.9 גרם
    כולסטרול 96.8 מ״ג 1355.4 מ״ג
    סידן 46.7 מ״ג 654.3 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 8.5 מ״ג
    אשלגן 114.1 מ״ג 1596.9 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 4.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קאפקייקס וניל

מילוי תות

קרם מסקרפונה


אופן הכנה

  1. מכינים את המילוי: בקלחת (סיר עמוק ונמוך) שמים מים, קורנפלור, סוכר ותותים חתוכים.
  2. מערבבים הכל יחד ומביאים לרתיחה והסמכה של התערובת.
  3. מורידים מהאש ומקררים מעט, טוחנים הכל יחד ומכניסים לשקית זיפר S סנו סושי, את השקית שומרים במקרר עד לשימוש.
  4. מכינים את הקאפקייקס: בקערה שמים ביצים וסוכר ומערבבים היטב, מוסיפים שמן וממשיכים לערבב. מוסיפים חלב וקמח וטורפים טוב עד קבלת בלילה חלקה.
  5. מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו.
  6. בתבנית שקעים המתאימה לקאפקייקס מניחים מנז׳טים ויוצקים כ-3/4 גובה בלילה.
  7. אופים בתנור למשך כ-25 דקות או עד שמכניסים קיסם והוא יוצא עם פירורים לחים.
  8. מוציאים מהתנור את הקאפקייקס ומצננים.
  9. מכינים את קרם המסקרפונה: בקערת מיקסר עם וו בלון שמים יחד גבינת מסקרפונה, שמנת להקצפה, אבקת סוכר ווניל ומקציפים יחד עד לקבלת קרם יציב.
  10. מרכיבים את הקאפקייקס: בעזרת סכין יוצרים גומה בקאפקייקס וממלאים את מלית התות שהכנו במרכז.
  11. בעזרת שקית זילוף מזלפים מעל את קרם המסקרפונה ומשקטים עם תות מלמעלה. תהנו!
קאפקייקס תותים ושמנת2
קאפקייקס תותים ושמנת. צילום: עדי מרום
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות