-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 941.2 קק״ל 941.2 קק״לפחמימות 71.4 גרם 71.4 גרםסוכר 7.7 גרם 7.7 גרםשומן 56.9 גרם 56.9 גרםנתרן 3496.9 מ״ג 3496.9 מ״גחלבון 10.6 גרם 10.6 גרםסיבים תזונתיים 4.5 גרם 4.5 גרםשומן רווי 8.5 גרם 8.5 גרםכולסטרול 23.7 מ״ג 23.7 מ״גסידן 126.9 מ״ג 126.9 מ״גברזל 5.4 מ״ג 5.4 מ״גאשלגן 578.9 מ״ג 578.9 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 1.0 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-20 דק׳
-
קלוריות941
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 941.2 קק״ל 941.2 קק״לפחמימות 71.4 גרם 71.4 גרםסוכר 7.7 גרם 7.7 גרםשומן 56.9 גרם 56.9 גרםנתרן 3496.9 מ״ג 3496.9 מ״גחלבון 10.6 גרם 10.6 גרםסיבים תזונתיים 4.5 גרם 4.5 גרםשומן רווי 8.5 גרם 8.5 גרםכולסטרול 23.7 מ״ג 23.7 מ״גסידן 126.9 מ״ג 126.9 מ״גברזל 5.4 מ״ג 5.4 מ״גאשלגן 578.9 מ״ג 578.9 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 1.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-20 דק׳ | קלוריות 941 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
רוטב דמי-גלאס
-
1 ליטר מים
-
3כפיות או 28 גרם ציר בקר
-
1/2כוס או 125 מ"ל יין אדום יבש
-
4כפות או 60 מ"ל רוטב טריאקי
-
1 בצל בינוני
-
2 יחידות עלי דפנה
-
8 כדורי פלפל שחור שלם
-
1 כפית טימין יבש
-
2כפות או 30 מ"ל שמן זית
-
3כפות או 30 גרם קמח לבן
מטבל
-
1/4 כוס מיונזהלמנ'ס
-
2 כפות רוטב צ’ילי חריף
אופן הכנה
- מכינים את רוטב הדמי-גלאס: חותכים את הבצל לקוביות ומטגנים בסיר עם מעט שמן כמה דקות.
- מוזגים לסיר מים ויין.
- מוסיפים ציר בקר, טריאקי, עלי דפנה, פלפל אנגלי וטימין.
- מביאים לרתיחה ואז מנמיכים ומבשלים שעה לצמצום.
- בסיר אחר מערבבים קמח ושמן זית, ומסננים את הנוזל פנימה. הקמח יסמיך את הרוטב ויתן לו מרקם מדויק.
- עכשיו מאותו רוטב דמי-גלאס מכינים מטבל לצ׳יפס ולבשרים: מערבבים רבע כוס של מיונז עם כמות זהה של רוטב דמי-גלאס ו-2 כפות צ׳ילי חריף.
אופן הכנה
- מכינים את רוטב הדמי-גלאס: חותכים את הבצל לקוביות ומטגנים בסיר עם מעט שמן כמה דקות.
- מוזגים לסיר מים ויין.
- מוסיפים ציר בקר, טריאקי, עלי דפנה, פלפל אנגלי וטימין.
- מביאים לרתיחה ואז מנמיכים ומבשלים שעה לצמצום.
- בסיר אחר מערבבים קמח ושמן זית, ומסננים את הנוזל פנימה. הקמח יסמיך את הרוטב ויתן לו מרקם מדויק.
- עכשיו מאותו רוטב דמי-גלאס מכינים מטבל לצ׳יפס ולבשרים: מערבבים רבע כוס של מיונז עם כמות זהה של רוטב דמי-גלאס ו-2 כפות צ׳ילי חריף.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן