מילפיי חסכוני בקלוריות של שרית נובק

הקינוח המוכר והאהוב - מילפיי, בגרסה חסכונית בקלוריות! שרית נובק האלופה מלמדת אותנו צעד אחר צעד איך מכינים מילפיי מושלם - הכינו כפיות!
הקינוח המוכר והאהוב - מילפיי, בגרסה חסכונית בקלוריות! שרית נובק האלופה מלמדת אותנו צעד אחר צעד איך מכינים מילפיי מושלם - הכינו כפיות!
  • שרית נובק
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    1071
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1070.7 קק״ל 5353.4 קק״ל
    פחמימות 76.3 גרם 381.3 גרם
    שומן 79.0 גרם 395.0 גרם
    נתרן 0.6 מ״ג 2.9 מ״ג
    חלבון 14.2 גרם 71.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 44.3 גרם 221.5 גרם
    כולסטרול 48.0 מ״ג 240.0 מ״ג
    סידן 30.1 מ״ג 150.6 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 1.5 מ״ג 7.4 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    1071
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1070.7 קק״ל 5353.4 קק״ל
    פחמימות 76.3 גרם 381.3 גרם
    שומן 79.0 גרם 395.0 גרם
    נתרן 0.6 מ״ג 2.9 מ״ג
    חלבון 14.2 גרם 71.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 44.3 גרם 221.5 גרם
    כולסטרול 48.0 מ״ג 240.0 מ״ג
    סידן 30.1 מ״ג 150.6 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 1.5 מ״ג 7.4 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות
שרית נובק
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מילוי


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מכינים את בסיסי הבצק: פותחים את הבצק על גבי נייר אפיה ומרדדים אותו במערוך ליריעה דקה. מפזרים מעל הבצק כף סוכר טרוביה ומהדקים במערוך.
  3. מניחים מעל הבצק נייר אפיה נוסף ומעליו מניחים תבנית נוספת. מכניסים לתנור ואופים כ-15-20 דקות עד שהבצק משחים.
  4. מוציאים את הבצק מהתנור וחותכים למלבנים בגודל 5*10 ס”מ ומצננים.
  5. מכינים את המילוי: מערבבים את המסקרפונה עד שהיא מתרככת. מקציפים ביחד את כל המצרכים: שמנת, מסקרפונה, תמצית וניל וממתיק טרוביה.
  6. מכניסים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר חלק בעובי 1 ס”מ ומזלפים תלוליות על גבי בסיס בצק.
  7. מניחים מעליו בסיס נוסף ומזלפים תלוליות מהקרם גם מעליו. חוזרים על הפעולה שוב - סה”כ 3 בסיסים ו-3 שכבות קרם.
  8. מסדרים פירות מלמעלה ושומרים בקירור עד ההגשה.

    מילפיי. צילום: שרית נובק
    מילפיי. צילום: שרית נובק


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מילפיי חסכוני בקלוריות של שרית נובק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות