סנו רקע

מיני סופגניות משגעות

קטנות, מתוקות והכי הכי כיפיות - מיני סופגניות משגעות בציפוי סוכר שמגישים עם מטבל מתוק שאוהבים כמו שוקולד או ריבה
קטנות, מתוקות והכי הכי כיפיות - מיני סופגניות משגעות בציפוי סוכר שמגישים עם מטבל מתוק שאוהבים כמו שוקולד או ריבה
  • ענת אלישע
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעתיים ו-10 דק׳
  • קלוריות
    165
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 165.2 קק״ל 4956.0 קק״ל
    פחמימות 24.6 גרם 739.3 גרם
    שומן 5.9 גרם 176.1 גרם
    נתרן 48.0 מ״ג 1439.6 מ״ג
    חלבון 3.3 גרם 99.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 14.6 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 56.3 גרם
    כולסטרול 34.4 מ״ג 1032.3 מ״ג
    סידן 8.5 מ״ג 255.9 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 27.5 מ״ג 825.9 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 6.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעתיים ו-10 דק׳
  • קלוריות
    165
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 165.2 קק״ל 4956.0 קק״ל
    פחמימות 24.6 גרם 739.3 גרם
    שומן 5.9 גרם 176.1 גרם
    נתרן 48.0 מ״ג 1439.6 מ״ג
    חלבון 3.3 גרם 99.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 14.6 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 56.3 גרם
    כולסטרול 34.4 מ״ג 1032.3 מ״ג
    סידן 8.5 מ״ג 255.9 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 27.5 מ״ג 825.9 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 6.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סופגניות
ענת אלישע
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

ציפוי

טיגון

הגשה


אופן הכנה

  1. בקערת המיקסר מניחים את כל מרכיבי הבצק למעט החמאה ולשים במשך 5 דקות. מוסיפים את החמאה ולשים עוד 5-6 דקות.
  2. מעבירים את הבצק למשטח עבודה, יוצרים כדור גדול ומעבירים לקערה משומנת קלות. מכסים את הבצק בניילון נצמד ומתפיחים כשעה ורבע או עד הכפלת נפח (מומלץ להתפיח לילה במקרר).
  3. מקמחים את משטח העבודה ומורידים אליו את הבצק.
  4. מקמחים מעט גם את הבצק ומרדדים לעיגול בעובי 2 ס”מ.
  5. בעזרת קורצן קורצים עיגולים קטנים ומעבירים למשטח נקי. ממשיכים עד שנגמר הבצק.
  6. מכסים את הסופגניות במגבת נקייה ומתפיחים כ-20 דקות.
  7. מחממים שמן לטיגון עמוק (160 מעלות) ומטגנים את הסופגניות עד הזהבה. מעבירים לרב מגבת.
  8. מצפים את הסופגניות בסוכר ומגישים לצד שוקולד/ריבה.
מיני סופגניות משגעות2
מיני סופגניות משגעות. צילום: ענת אלישע

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות