בוש קאבר דסקטופ

מתכון לספינג’ של רון יוחננוב

כדורי בצק מטוגנים – לשים את הבצק, מתפיחים, יוצרים ממנו עיגולים, שמים בשמן חם, עוטפים בסוכר וזהו! יש לכם מתכון לספינג' ממכר וטעים
כדורי בצק מטוגנים – לשים את הבצק, מתפיחים, יוצרים ממנו עיגולים, שמים בשמן חם, עוטפים בסוכר וזהו! יש לכם מתכון לספינג' ממכר וטעים
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
20 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-35 דק׳
  • קלוריות
    145
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 145.0 קק״ל 4061.1 קק״ל
    פחמימות 28.4 גרם 794.6 גרם
    שומן 1.4 גרם 39.4 גרם
    נתרן 113.3 מ״ג 3173.0 מ״ג
    חלבון 3.9 גרם 110.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 33.5 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 1.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.9 מ״ג 164.4 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 12.0 מ״ג
    אשלגן 38.2 מ״ג 1070.8 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 10.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-35 דק׳
  • קלוריות
    145
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 145.0 קק״ל 4061.1 קק״ל
    פחמימות 28.4 גרם 794.6 גרם
    שומן 1.4 גרם 39.4 גרם
    נתרן 113.3 מ״ג 3173.0 מ״ג
    חלבון 3.9 גרם 110.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 33.5 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 1.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.9 מ״ג 164.4 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 12.0 מ״ג
    אשלגן 38.2 מ״ג 1070.8 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 10.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
20 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק


אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה לשים קמח, שמרים, סוכר, מלח ושמן. מוסיפים בהדרגתיות את המים עד לקבלת בצק אחיד.
  2. עוטפים את הקערה בניילון נצמד ומניחים להתפחה בסביבה חמה למשך כשעה.
  3. לאחר שהבצק תפח מחממים שמן ל-160 מעלות.
  4. משמנים מעט את כפות הידיים ויוצרים כדורים מהבצק (אנחנו ממליצים על גודל קצת יותר קטן מכדור טניס, אבל אתם לגמרי יכולים לעשות עיגולים קטנים אפילו יותר).
  5. יוצרים חור באמצע כדור הבצק ומניחים בזהירות לטיגון בשמן החם.
  6. מטגנים 2 דקות מכל צד, עד להזהבה.
  7. מעבירים את הספינג’ לצלחת מרופדת בנייר אפייה. טובלים את הספינג’ החם בקערה עם סוכר, מעט קינמון וקורט של הל למי שאוהב. מגישים חם - בתיאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מתכון לספינג’ של רון יוחננוב

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    inon amedi

    מתכון פשוט ומעולה, יצא מעדן!

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    גאולה פלייש

    כמה מים זה בכוסות? תמיד מומלץ לכתוב, תודה רבה

      Avatar
      מערכת Foody

      היי גאולה, מדובר ב3 כוסות מים (כוס מדידה)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות