סופגניות עם ציפוי צבעוני בארבעה מילויים שונים ומושלמים

סופגניות יפהפיות עם מילויים מפתיעים וכיפיים! לא צריך להסתפק רק קונפיטורת תות, יש גם קונפיטורת פירות יער, דובדבן ואפילו משמש!
סופגניות יפהפיות עם מילויים מפתיעים וכיפיים! לא צריך להסתפק רק קונפיטורת תות, יש גם קונפיטורת פירות יער, דובדבן ואפילו משמש!
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 50 דק׳
    כולל 4 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    316
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 315.6 קק״ל 7574.5 קק״ל
    פחמימות 48.3 גרם 1158.1 גרם
    שומן 12.0 גרם 288.5 גרם
    נתרן 341.7 מ״ג 8199.8 מ״ג
    חלבון 5.8 גרם 138.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.9 גרם
    שומן רווי 5.9 גרם 141.6 גרם
    כולסטרול 23.4 מ״ג 562.2 מ״ג
    סידן 27.7 מ״ג 664.7 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.4 מ״ג
    אשלגן 40.6 מ״ג 975.4 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 50 דק׳
    כולל 4 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    316
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 315.6 קק״ל 7574.5 קק״ל
    פחמימות 48.3 גרם 1158.1 גרם
    שומן 12.0 גרם 288.5 גרם
    נתרן 341.7 מ״ג 8199.8 מ״ג
    חלבון 5.8 גרם 138.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.9 גרם
    שומן רווי 5.9 גרם 141.6 גרם
    כולסטרול 23.4 מ״ג 562.2 מ״ג
    סידן 27.7 מ״ג 664.7 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.4 מ״ג
    אשלגן 40.6 מ״ג 975.4 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור

אם אתם משתייכים לקבוצת אנשים שאוהבים להיות מוכנים מראש לכל אירוע ותרחיש, כדאי לכם כבר עכשיו לשים לב למתכון הזה של סופגניות במילוי קונפיטורות שונות וציפוי מהמם של גנאש שוקולד צבעוני. תתכוננו לחנוכה כבר מעכשיו!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מניחים במיקסר את השמרים, הסוכר, הדבש והמים ומערבבים בעזרת מטרפה. מוסיפים את הקמח, הביצה, החמאה, השמן, ותמצית הווניל ולשים עם וו לישה 3 דקות. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש 3 דקות נוספות.
  2. מעבירים את הבצק לקערה משומנת מעט, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה.
  3. מחלקים את הבצק לכדורים במשקל 60 גרם האחד. מכדררים היטב ומניחים כל כדור על ריבוע של נייר אפייה. מכסים ומתפיחים כשעה.
  4. מחממים סיר עם שמן לטמפרטורת 170 מעלות.
  5. מעבירים את הסופגניות יחד עם נייר האפייה לסיר (הוא יתנתק ויצוף) ומטגנים כ-3 דקות מכל צד להשחמה יפה.
  6. מכינים את הגנאש: ממיסים במיקרוגל את השמנת, השוקולד והדבש ומערבבים היטב לקרם חלק. מוסיפים את צבע המאכל הרצוי.
  7. לאחר שהסופגניות התקררו, ממלאים בקונפיטוריה הרצויה ומצפים בגנאש מבחוץ.
סופגניות במילויים שונים2
סופגניות צבעוניות במילוי קונפיטורות משתנות. צילום: נמרוד סונדרס

הערות

  • לגרסה הטבעונית: החליפו את החמאה במרגרינה ואת הביצה בשתי כפות רסק תפוחים
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    א

    המתכון נראה מעולה, אבל עם כל הכבוד לשת”פ עם “יד מרדכי” – שמן זית זה ממש אסון בטיגון!

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, שמן זית מצוין לטיגון בדיוק כמו שמן קנולה (ואף בריא יותר, ללא כל ספק)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות