בוש קאבר דסקטופ

סופגניה מושחתת במילוי קרם וניל עם תותים

יש קינוחים שהשתיקה יפה להם, סופגניה במילוי קרם וניל ותותים הוא לגמרי אחד מהם. כמה כיף שעונת התותים בשיאה, מוזמנים להינות ממתכון משגע
יש קינוחים שהשתיקה יפה להם, סופגניה במילוי קרם וניל ותותים הוא לגמרי אחד מהם. כמה כיף שעונת התותים בשיאה, מוזמנים להינות ממתכון משגע
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    338
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 337.7 קק״ל 4052.6 קק״ל
    פחמימות 35.5 גרם 425.6 גרם
    שומן 15.7 גרם 188.7 גרם
    נתרן 688.7 מ״ג 8264.1 מ״ג
    חלבון 6.5 גרם 77.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 18.6 גרם
    שומן רווי 8.7 גרם 104.5 גרם
    כולסטרול 50.6 מ״ג 607.7 מ״ג
    סידן 16.3 מ״ג 196.1 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 6.9 מ״ג
    אשלגן 60.3 מ״ג 724.0 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    338
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 337.7 קק״ל 4052.6 קק״ל
    פחמימות 35.5 גרם 425.6 גרם
    שומן 15.7 גרם 188.7 גרם
    נתרן 688.7 מ״ג 8264.1 מ״ג
    חלבון 6.5 גרם 77.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 18.6 גרם
    שומן רווי 8.7 גרם 104.5 גרם
    כולסטרול 50.6 מ״ג 607.7 מ״ג
    סידן 16.3 מ״ג 196.1 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 6.9 מ״ג
    אשלגן 60.3 מ״ג 724.0 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מילוי

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הסופגניות: מערבבים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל המרכיבים למעט המים. מוסיפים את המים בהדרגה ולשים כמה דקות עד לקבלת בצק רך וגמיש. מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים כשעה-שעה וחצי להכפלת הנפח.
  2. מחלקים את הבצק ל-12 חלקים, מכדררים לסופגניות, מניחים על ריבועי נייר אפייה, מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח.
  3. מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הסופגניות 2-3 דקות בכל צד להשחמה יפה (מוציאים מהסיר את נייר האפייה כשיתנתק).
  4. מכינים את המילוי: מקציפים בקערת המיקסר עם וו בלון את השמנת המתוקה ופודינג הווניל לקצפת יציבה. מעבירים לשקית זילוף (אין צורך בצנטר) ושומרים במקרר.
  5. חותכים את הסופגניות באמצע לא עד הסוף, כדי שלא יתפרקו לשניים. מזלפים את המילוי בנדיבות לאורך הפתח ומיישרים אותו בעזרת גב של סכין או פלטה קטנה.
  6. חותכים תותים לפרוסות דקות מאוד ומסדרים על הקרם. מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סופגניה מושחתת במילוי קרם וניל עם תותים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות