מיני פיצה קישואים ללא קמח
מחפשים נשנוש טעים וקליל שלא יהרוס לכם את הדיאטה? מיני פיצה קישואים ללא קמח וללא גלוטן הוא הנשנוש האולטמטיבי עבורכם. כל כך קל וטעים
מחפשים נשנוש טעים וקליל שלא יהרוס לכם את הדיאטה? מיני פיצה קישואים ללא קמח וללא גלוטן הוא הנשנוש האולטמטיבי עבורכם. כל כך קל וטעים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 133.4 קק״ל 800.1 קק״לפחמימות 11.2 גרם 67.4 גרםשומן 8.9 גרם 53.3 גרםנתרן 283.9 מ״ג 1703.4 מ״גחלבון 2.5 גרם 15.2 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 13.6 גרםשומן רווי 0.5 גרם 2.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 43.1 מ״ג 258.6 מ״גברזל 0.5 מ״ג 2.9 מ״גאשלגן 290.1 מ״ג 1740.6 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 2.7 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות133
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 133.4 קק״ל 800.1 קק״לפחמימות 11.2 גרם 67.4 גרםשומן 8.9 גרם 53.3 גרםנתרן 283.9 מ״ג 1703.4 מ״גחלבון 2.5 גרם 15.2 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 13.6 גרםשומן רווי 0.5 גרם 2.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 43.1 מ״ג 258.6 מ״גברזל 0.5 מ״ג 2.9 מ״גאשלגן 290.1 מ״ג 1740.6 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 2.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 133 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 זוקיני ירוק גדוליםאו קישואים
-
1 צנצנת רוטב עגבניות מוכןרוטב עגבניות לפיצה
-
1 חבילה גבינת צ’דר לבן
-
1 חופן זיתים ירוקיםאו זיתים שחורים פרוסים
-
1 חופן גרגירי תירס
-
3 כפות שמן קנולהאו תרסיס שמן
אופן הכנה
- חותכים את הזוקיני לפרוסות בעובי 1 ס”מ ומברישים במעט שמן זית או משמנים בעזרת תרסיס שמן. מניחים על תבנית תנור עם נייר אפייה.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 10 דקות. רצוי להפוך באמצע.
- מוציאים, מניחים כף רוטב על כל פרוסת זוקיני, מפזרים צ’דר מגורדת ותוספות שאוהבים ומחזירים לתנור ל-5 דקות רק עד שהצ’דר נמסה ומזהיבה מעט.
- מגישים חם חם.
אופן הכנה
- חותכים את הזוקיני לפרוסות בעובי 1 ס”מ ומברישים במעט שמן זית או משמנים בעזרת תרסיס שמן. מניחים על תבנית תנור עם נייר אפייה.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 10 דקות. רצוי להפוך באמצע.
- מוציאים, מניחים כף רוטב על כל פרוסת זוקיני, מפזרים צ’דר מגורדת ותוספות שאוהבים ומחזירים לתנור ל-5 דקות רק עד שהצ’דר נמסה ומזהיבה מעט.
- מגישים חם חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן