-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 578.3 קק״ל 2313.0 קק״לפחמימות 64.4 גרם 257.7 גרםשומן 29.0 גרם 115.9 גרםנתרן 453.7 מ״ג 1814.7 מ״גחלבון 7.8 גרם 31.4 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 4.0 גרםשומן רווי 13.2 גרם 52.9 גרםכולסטרול 63.3 מ״ג 253.2 מ״גסידן 14.7 מ״ג 58.6 מ״גברזל 0.6 מ״ג 2.6 מ״גאשלגן 59.0 מ״ג 235.8 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות578
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 578.3 קק״ל 2313.0 קק״לפחמימות 64.4 גרם 257.7 גרםשומן 29.0 גרם 115.9 גרםנתרן 453.7 מ״ג 1814.7 מ״גחלבון 7.8 גרם 31.4 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 4.0 גרםשומן רווי 13.2 גרם 52.9 גרםכולסטרול 63.3 מ״ג 253.2 מ״גסידן 14.7 מ״ג 58.6 מ״גברזל 0.6 מ״ג 2.6 מ״גאשלגן 59.0 מ״ג 235.8 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 578 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 עלי מלאווחקפואים
-
4 כפות ממרח שוקולד
-
1/2 כוס מיני מרשמלו
-
1 ביצה Mטרופה
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מוציאים את המלאווחים מהמקפיא כ-5 דקות לפני שמתחילים לעבוד איתם ומניחים על גבי נייר אפייה טבעי סנו סושי.
- מסירים את נייר ההפרדה מעל מלאווח אחד ומורחים אותו בממרח שוקולד בנדיבות.
- מפזרים מעל מרשמלו או תוספת אחרת שמתחשקת לכם (חלווה למשל).
- מניחים עיגול מלאווח נוסף מעל העיגול הראשון ומהדקים בעדינות את שוליי שני המלאווחים.
- בעזרת קערית קטנה, מסמנים עיגול קטן במרכז המלאווח העליון.
- בעזרת גלגלת פיצה או סכין חדה, חותכים את המאפה ראשית לרבעים שווים ואז כל רבע לשלוש - סה”כ 12 משולשים - כמו שעון - חשוב לא לחתוך את העיגול במרכז!
- עכשיו קצת קורדינציה כי עובדים עם שתי הידיים: תופסים בכל יד משולש אחד (שעה 05:00 ושעה 07:00) ומסובבים אותם פנימה לשלושה סיבובים, מהדקים את הקצה.
- מסובבים את נייר האפייה כך שהזוג הבא יהיה בשעה 05:00 ובשעה 07:00 וחוזרים על אותה פעולה עד שכל הזוגות מסובבים ומחוברים באותו האופן כך שיתקבל מעין שעון-כוכב מהמם (אם הסתבכתם עם השעון צפו בסרטון הסבר).
- מברישים בביצה טרופה ומכניסים לאפייה למשך כ-15 דקות.
- מוציאים ומצננים מעט - זהירות! המרשמלו והשוקולד יהיו חמים מאוד!
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מוציאים את המלאווחים מהמקפיא כ-5 דקות לפני שמתחילים לעבוד איתם ומניחים על גבי נייר אפייה טבעי סנו סושי.
- מסירים את נייר ההפרדה מעל מלאווח אחד ומורחים אותו בממרח שוקולד בנדיבות.
- מפזרים מעל מרשמלו או תוספת אחרת שמתחשקת לכם (חלווה למשל).
- מניחים עיגול מלאווח נוסף מעל העיגול הראשון ומהדקים בעדינות את שוליי שני המלאווחים.
- בעזרת קערית קטנה, מסמנים עיגול קטן במרכז המלאווח העליון.
- בעזרת גלגלת פיצה או סכין חדה, חותכים את המאפה ראשית לרבעים שווים ואז כל רבע לשלוש - סה”כ 12 משולשים - כמו שעון - חשוב לא לחתוך את העיגול במרכז!
- עכשיו קצת קורדינציה כי עובדים עם שתי הידיים: תופסים בכל יד משולש אחד (שעה 05:00 ושעה 07:00) ומסובבים אותם פנימה לשלושה סיבובים, מהדקים את הקצה.
- מסובבים את נייר האפייה כך שהזוג הבא יהיה בשעה 05:00 ובשעה 07:00 וחוזרים על אותה פעולה עד שכל הזוגות מסובבים ומחוברים באותו האופן כך שיתקבל מעין שעון-כוכב מהמם (אם הסתבכתם עם השעון צפו בסרטון הסבר).
- מברישים בביצה טרופה ומכניסים לאפייה למשך כ-15 דקות.
- מוציאים ומצננים מעט - זהירות! המרשמלו והשוקולד יהיו חמים מאוד!
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן