מלבי חלב קוקוס עם מנגו ופסיפלורה
טוויסט נפלא על קינוח המלבי האהוב: מלבי חלב קוקוס עם מנגו ופסיפלורה. קינוח קליל ומרענן, קל להכנה, ללא מוצרי חלב ואפילו טבעוני
טוויסט נפלא על קינוח המלבי האהוב: מלבי חלב קוקוס עם מנגו ופסיפלורה. קינוח קליל ומרענן, קל להכנה, ללא מוצרי חלב ואפילו טבעוני
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 136.8 קק״ל 820.7 קק״לפחמימות 24.3 גרם 146.1 גרםשומן 4.1 גרם 24.6 גרםנתרן 3.2 מ״ג 19.4 מ״גחלבון 0.5 גרם 2.8 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 6.6 גרםשומן רווי 3.6 גרם 21.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 2.8 מ״ג 16.6 מ״גברזל 0.3 מ״ג 1.6 מ״גאשלגן 34.9 מ״ג 209.4 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.8 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 20 דק׳כולל 24 שעות
-
קלוריות137
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 136.8 קק״ל 820.7 קק״לפחמימות 24.3 גרם 146.1 גרםשומן 4.1 גרם 24.6 גרםנתרן 3.2 מ״ג 19.4 מ״גחלבון 0.5 גרם 2.8 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 6.6 גרםשומן רווי 3.6 גרם 21.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 2.8 מ״ג 16.6 מ״גברזל 0.3 מ״ג 1.6 מ״גאשלגן 34.9 מ״ג 209.4 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 24 שעות | קלוריות 137 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
מלבי
הגשה
-
1/2 כוס קוקוס טחון
אופן הכנה
- שמים בסיר חלב קוקוס, סוכר ומי ורדים ומערבבים.
- בקערה קטנה שמים את המים והקורנפלור ומערבבים היטב עד שאין גושים.
- מוסיפים לסיר ומבשלים על אש בינונית, תוך כדי טריפה, עד שמגיעים למרקם שמזכיר מעדן חלב.
- מעבירים לכוסות הגשה עד 1/3 מגובהן ומניחים מעל כף מעדן פרי. יוצרים דוגמת שיש עם קיסם, חוזרים על הפעולה עם עוד 1/3 מלבי ועוד כף מעדן ומעבירים למקרר, עטוף היטב בניילון נצמד, למשך הלילה.
- להגשה: בסיר קטן שמים 1/2 צנצנת מעדן פרי ומוסיפים 1/2 כוס מים. מבשלים במשך 5 דקות, מצננים מעט ויוצקים מעל כל מלבי.
- מעטרים בקוקוס ומגישים.
אופן הכנה
- שמים בסיר חלב קוקוס, סוכר ומי ורדים ומערבבים.
- בקערה קטנה שמים את המים והקורנפלור ומערבבים היטב עד שאין גושים.
- מוסיפים לסיר ומבשלים על אש בינונית, תוך כדי טריפה, עד שמגיעים למרקם שמזכיר מעדן חלב.
- מעבירים לכוסות הגשה עד 1/3 מגובהן ומניחים מעל כף מעדן פרי. יוצרים דוגמת שיש עם קיסם, חוזרים על הפעולה עם עוד 1/3 מלבי ועוד כף מעדן ומעבירים למקרר, עטוף היטב בניילון נצמד, למשך הלילה.
- להגשה: בסיר קטן שמים 1/2 צנצנת מעדן פרי ומוסיפים 1/2 כוס מים. מבשלים במשך 5 דקות, מצננים מעט ויוצקים מעל כל מלבי.
- מעטרים בקוקוס ומגישים.
בשיתוף עם סיימן סחר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
באיזה חלב קוקוס מומלץ להשתמש ? תודה
אין חשיבות למותג, כל חלב קוקוס יהיה טוב.