ממרח חומוס ביתי ב-5 דקות
תמיד רציתם להכין חומוס ביתי ולא ידעתם איך? בלנדר מוט וחומוס בקופסת שימורים, זה כל מה שצריך כדי להכין את הממרח האהוב בבית ב-5 דקות עבודה
תמיד רציתם להכין חומוס ביתי ולא ידעתם איך? בלנדר מוט וחומוס בקופסת שימורים, זה כל מה שצריך כדי להכין את הממרח האהוב בבית ב-5 דקות עבודה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 748.0 קק״ל 2991.9 קק״לפחמימות 110.1 גרם 440.5 גרםשומן 21.0 גרם 84.0 גרםנתרן 349.4 מ״ג 1397.5 מ״גחלבון 32.8 גרם 131.3 גרםסיבים תזונתיים 26.0 גרם 104.2 גרםשומן רווי 2.8 גרם 11.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 211.1 מ״ג 844.4 מ״גברזל 10.3 מ״ג 41.3 מ״גאשלגן 1333.9 מ״ג 5335.6 מ״גאבץ 5.8 מ״ג 23.0 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות748
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 748.0 קק״ל 2991.9 קק״לפחמימות 110.1 גרם 440.5 גרםשומן 21.0 גרם 84.0 גרםנתרן 349.4 מ״ג 1397.5 מ״גחלבון 32.8 גרם 131.3 גרםסיבים תזונתיים 26.0 גרם 104.2 גרםשומן רווי 2.8 גרם 11.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 211.1 מ״ג 844.4 מ״גברזל 10.3 מ״ג 41.3 מ״גאשלגן 1333.9 מ״ג 5335.6 מ״גאבץ 5.8 מ״ג 23.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 748 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1קופסת שימורים או 335 גרם גרגירי חומוס מבושלים
-
1 כוס נוזל שימורי חומוס
-
1 שן שום
-
1/4 כפית כמון טחון
-
1 כף שמן זית
-
4 כפות טחינה גולמית
-
4 כפות מיץ לימון
הגשה
-
2 פיתות בינוניות
אופן הכנה
- בכלי הקטן של הבלנדר מוט קוצצים את שן השום.
- בכלי הגדול של הבלנדר מוט שמים את כל המצרכים של החומוס עם שן השום הקצוצה וטוחנים למשחה חלקה.
- טועמים ומתקנים תיבול - אפשר להוסיף עוד לימון, עוד כמון או עוד מים להגעה לטעם ולמרקם הרצויים.
- בינתיים, פורסים את הפיתות במרכז ליצירת שתי פרוסות פיתה שטוחות. קולים את פרוסות הפיתה בטוסטר לחיץ עד להזהבה.
- מגישים את החומוס עם הפיתות הקלויות.
צילום: שני הלוי
אופן הכנה
- בכלי הקטן של הבלנדר מוט קוצצים את שן השום.
- בכלי הגדול של הבלנדר מוט שמים את כל המצרכים של החומוס עם שן השום הקצוצה וטוחנים למשחה חלקה.
- טועמים ומתקנים תיבול - אפשר להוסיף עוד לימון, עוד כמון או עוד מים להגעה לטעם ולמרקם הרצויים.
- בינתיים, פורסים את הפיתות במרכז ליצירת שתי פרוסות פיתה שטוחות. קולים את פרוסות הפיתה בטוסטר לחיץ עד להזהבה.
- מגישים את החומוס עם הפיתות הקלויות.
צילום: שני הלוי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (21)
יצא מדהים ❤️
מדהים 🙂
חשוב מאוד שמשתמשים מחומוס מקופסאתשתמשו בחומוס שכתוב עליו ענק של יכין מעולה גם בטעם ומשתמשים במים שלו כי הם ממש טעימים כל שאר קופסאות השימורים לא יתנו לכם חומוס טעים ותצטרכו לשים מים מהברז
נשמע מצויין. שאלה: יש תחליף לכוס נוזלי השימורים של החומוס?
כן, כוס מים.
עשיתי עם נוזלי פחית השימורים, יצא נוזלי מדי ועם טעם מוזר. לא מומלץ. אם בכל זאת מנסים אז עם מים רגילים וחצי כוס בתור התחלה.