מנה ראשונה: קרפצ’יו קישוא של עומר מילר

מכירים את זה שמגיעים אליכם אורחים ואתם מחפשים מנה ראשונה קלילה וטעימה שתעשיר את השולחן? אז עומר מילר מכין לנו קרפצ'יו קישוא מהמם וקל להכנה
מכירים את זה שמגיעים אליכם אורחים ואתם מחפשים מנה ראשונה קלילה וטעימה שתעשיר את השולחן? אז עומר מילר מכין לנו קרפצ'יו קישוא מהמם וקל להכנה
  • עומר מילר
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    159
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 158.6 קק״ל 634.4 קק״ל
    פחמימות 5.8 גרם 23.1 גרם
    שומן 15.3 גרם 61.4 גרם
    נתרן 8.6 מ״ג 34.5 מ״ג
    חלבון 1.3 גרם 5.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 6.7 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 8.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 30.9 מ״ג 123.4 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 3.5 מ״ג
    אשלגן 310.4 מ״ג 1241.4 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    159
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 158.6 קק״ל 634.4 קק״ל
    פחמימות 5.8 גרם 23.1 גרם
    שומן 15.3 גרם 61.4 גרם
    נתרן 8.6 מ״ג 34.5 מ״ג
    חלבון 1.3 גרם 5.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 6.7 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 8.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 30.9 מ״ג 123.4 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 3.5 מ״ג
    אשלגן 310.4 מ״ג 1241.4 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מנות ראשונות
עומר מילר
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. פורסים קישואים דק בעזרת פרייבט שף או סכין חדה.
  2. במחבת פסים עם מעט שמן זית צורבים את הקישואים כדקה מכל צד ומסדרים בצלחת הגשה.
  3. קוצצים את עגבניות השרי, הצ’ילי החריף והאורגנו, מתבלים בלימון ושמן זית ומפזרים מעל הקרפצ’יו.

באנר נעמן


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מנה ראשונה: קרפצ’יו קישוא של עומר מילר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות