מנה ראשונה: קרפצ’יו קישוא של עומר מילר
מכירים את זה שמגיעים אליכם אורחים ואתם מחפשים מנה ראשונה קלילה וטעימה שתעשיר את השולחן? אז עומר מילר מכין לנו קרפצ'יו קישוא מהמם וקל להכנה
מכירים את זה שמגיעים אליכם אורחים ואתם מחפשים מנה ראשונה קלילה וטעימה שתעשיר את השולחן? אז עומר מילר מכין לנו קרפצ'יו קישוא מהמם וקל להכנה
- עומר מילר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 158.6 קק״ל 634.4 קק״לפחמימות 5.8 גרם 23.1 גרםשומן 15.3 גרם 61.4 גרםנתרן 8.6 מ״ג 34.5 מ״גחלבון 1.3 גרם 5.1 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 6.7 גרםשומן רווי 2.2 גרם 8.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 30.9 מ״ג 123.4 מ״גברזל 0.9 מ״ג 3.5 מ״גאשלגן 310.4 מ״ג 1241.4 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.2 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות159
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 158.6 קק״ל 634.4 קק״לפחמימות 5.8 גרם 23.1 גרםשומן 15.3 גרם 61.4 גרםנתרן 8.6 מ״ג 34.5 מ״גחלבון 1.3 גרם 5.1 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 6.7 גרםשומן רווי 2.2 גרם 8.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 30.9 מ״ג 123.4 מ״גברזל 0.9 מ״ג 3.5 מ״גאשלגן 310.4 מ״ג 1241.4 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 159 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 קישואים בינוניים
-
10 יחידות עגבניות שרי
-
1 פלפל צ’ילי ירוק קטן
-
2 גבעולי אורגנו טרי
-
1/4 כוס שמן זית
-
1/4 כוס מיץ לימוןמיץ מלימון שלם
אופן הכנה
- פורסים קישואים דק בעזרת פרייבט שף או סכין חדה.
- במחבת פסים עם מעט שמן זית צורבים את הקישואים כדקה מכל צד ומסדרים בצלחת הגשה.
- קוצצים את עגבניות השרי, הצ’ילי החריף והאורגנו, מתבלים בלימון ושמן זית ומפזרים מעל הקרפצ’יו.
אופן הכנה
- פורסים קישואים דק בעזרת פרייבט שף או סכין חדה.
- במחבת פסים עם מעט שמן זית צורבים את הקישואים כדקה מכל צד ומסדרים בצלחת הגשה.
- קוצצים את עגבניות השרי, הצ’ילי החריף והאורגנו, מתבלים בלימון ושמן זית ומפזרים מעל הקרפצ’יו.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן