-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 153.2 קק״ל 612.7 קק״לפחמימות 26.4 גרם 105.8 גרםשומן 2.4 גרם 9.4 גרםנתרן 1981.4 מ״ג 7925.6 מ״גחלבון 6.2 גרם 24.8 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.8 גרםשומן רווי 0.5 גרם 1.8 גרםכולסטרול 63.3 מ״ג 253.2 מ״גסידן 12.8 מ״ג 51.0 מ״גברזל 0.6 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 56.4 מ״ג 225.4 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות153
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 153.2 קק״ל 612.7 קק״לפחמימות 26.4 גרם 105.8 גרםשומן 2.4 גרם 9.4 גרםנתרן 1981.4 מ״ג 7925.6 מ״גחלבון 6.2 גרם 24.8 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.8 גרםשומן רווי 0.5 גרם 1.8 גרםכולסטרול 63.3 מ״ג 253.2 מ״גסידן 12.8 מ״ג 51.0 מ״גברזל 0.6 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 56.4 מ״ג 225.4 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 153 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוף
-
400 גרם שניצל עוף טרי פרוס דק
בלילה
-
1 ביצה M
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 כפית תבלין גריל
ציפוי
-
2 שקיות ביסלי גריל
-
1 כפית גדושה מלח דק
-
1 שקית זיפלוק גדולה
קמח
-
1 כוס קמח לבן
טיגון
-
לטיגון עמוק
אופן הכנה
- בשקית זיפלוק גדולה מרסקים את הביסלי בעזרת מערוך, מוסיפים את המלח ושמים בצלחת.
- בצלחת נפרדת שוברים את הביצים ומערבבים היטב עם שאר מרכיבי הבלילה.
- בצלחת נפרדת שמים את הקמח.
- טובלים את החזה עוף בקמח, טובלים בביצים ואז בפירורי ביסלי היטב.
- מטגנים בשמן עמוק ורותח עד להזהבה וקריספיות.
אופן הכנה
- בשקית זיפלוק גדולה מרסקים את הביסלי בעזרת מערוך, מוסיפים את המלח ושמים בצלחת.
- בצלחת נפרדת שוברים את הביצים ומערבבים היטב עם שאר מרכיבי הבלילה.
- בצלחת נפרדת שמים את הקמח.
- טובלים את החזה עוף בקמח, טובלים בביצים ואז בפירורי ביסלי היטב.
- מטגנים בשמן עמוק ורותח עד להזהבה וקריספיות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן