באנר זיפלוק דסקטופ

מעל המצופה: שניצל בציפוי ביסלי

אם אתם רוצים להכין שניצל מיוחד, וטעים במיוחד, בואו להכין שניצל ביסלי עם טריק פשוט בשקית זיפלוק. כמה טעים, ככה פשוט להכנה
אם אתם רוצים להכין שניצל מיוחד, וטעים במיוחד, בואו להכין שניצל ביסלי עם טריק פשוט בשקית זיפלוק. כמה טעים, ככה פשוט להכנה
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    153
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 153.2 קק״ל 612.7 קק״ל
    פחמימות 26.4 גרם 105.8 גרם
    שומן 2.4 גרם 9.4 גרם
    נתרן 1981.4 מ״ג 7925.6 מ״ג
    חלבון 6.2 גרם 24.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.8 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 1.8 גרם
    כולסטרול 63.3 מ״ג 253.2 מ״ג
    סידן 12.8 מ״ג 51.0 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.4 מ״ג
    אשלגן 56.4 מ״ג 225.4 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    153
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 153.2 קק״ל 612.7 קק״ל
    פחמימות 26.4 גרם 105.8 גרם
    שומן 2.4 גרם 9.4 גרם
    נתרן 1981.4 מ״ג 7925.6 מ״ג
    חלבון 6.2 גרם 24.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.8 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 1.8 גרם
    כולסטרול 63.3 מ״ג 253.2 מ״ג
    סידן 12.8 מ״ג 51.0 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.4 מ״ג
    אשלגן 56.4 מ״ג 225.4 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
חיה טבואדה
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בלילה

ציפוי

קמח

טיגון


אופן הכנה

  1. בשקית זיפלוק גדולה מרסקים את הביסלי בעזרת מערוך, מוסיפים את המלח ושמים בצלחת.
  2. בצלחת נפרדת שוברים את הביצים ומערבבים היטב עם שאר מרכיבי הבלילה.
  3. בצלחת נפרדת שמים את הקמח.
  4. טובלים את החזה עוף בקמח, טובלים בביצים ואז בפירורי ביסלי היטב.
  5. מטגנים בשמן עמוק ורותח עד להזהבה וקריספיות.

    שניצל ביסלי בשקית זיפלוק
    שניצל ביסלי בשקית זיפלוק. צילום: חיה טבואדה


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות