-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 3528.7 קק״ל 3528.7 קק״לפחמימות 459.4 גרם 459.4 גרםשומן 240.2 גרם 240.2 גרםנתרן 10993.7 מ״ג 10993.7 מ״גחלבון 51.7 גרם 51.7 גרםסיבים תזונתיים 7.2 גרם 7.2 גרםשומן רווי 143.8 גרם 143.8 גרםכולסטרול 496.6 מ״ג 496.6 מ״גסידן 140.3 מ״ג 140.3 מ״גברזל 9.2 מ״ג 9.2 מ״גאשלגן 627.5 מ״ג 627.5 מ״גאבץ 7.6 מ״ג 7.6 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות3529
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 3528.7 קק״ל 3528.7 קק״לפחמימות 459.4 גרם 459.4 גרםשומן 240.2 גרם 240.2 גרםנתרן 10993.7 מ״ג 10993.7 מ״גחלבון 51.7 גרם 51.7 גרםסיבים תזונתיים 7.2 גרם 7.2 גרםשומן רווי 143.8 גרם 143.8 גרםכולסטרול 496.6 מ״ג 496.6 מ״גסידן 140.3 מ״ג 140.3 מ״גברזל 9.2 מ״ג 9.2 מ״גאשלגן 627.5 מ״ג 627.5 מ״גאבץ 7.6 מ״ג 7.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 3529 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם חמאה רכה
-
1גביע או 200 גרם גבינת שמנת
-
2שקיות או 1 כוס שבבי בצל מטוגן
-
2 כפיות מלח דק
-
3כוסות או 420 גרם קמח תופח
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים במהירות בינונית את החמאה, הגבינה, הבצל היבש והמלח.
- מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים את הקמח ומעבדים לבצק אחיד.
- מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה משומנים קלות בתרסיס השמן לעובי 1/2 ס”מ.
- חותכים למקלות, מניחים במרווחים על גבי התבנית ואופים ב-180 מעלות 20 דקות, או עד להזהבה.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים במהירות בינונית את החמאה, הגבינה, הבצל היבש והמלח.
- מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים את הקמח ומעבדים לבצק אחיד.
- מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה משומנים קלות בתרסיס השמן לעובי 1/2 ס”מ.
- חותכים למקלות, מניחים במרווחים על גבי התבנית ואופים ב-180 מעלות 20 דקות, או עד להזהבה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות