מקלות תפוחי אדמה עם שום ומוצרלה
השיחוק של בתיה שורק השנה עם המתכון המפתיע לחנוכה הוא לגמרי מאסט אצלכם בהדלקת הנרות! מקלות תפוחי אדמה סופר פריכים עם שום ומוצרלה, פשוט מטריפים
השיחוק של בתיה שורק השנה עם המתכון המפתיע לחנוכה הוא לגמרי מאסט אצלכם בהדלקת הנרות! מקלות תפוחי אדמה סופר פריכים עם שום ומוצרלה, פשוט מטריפים
- בתיה שורק
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 369.0 קק״ל 1476.1 קק״לפחמימות 66.6 גרם 266.6 גרםשומן 5.4 גרם 21.6 גרםנתרן 1354.5 מ״ג 5418.1 מ״גחלבון 9.3 גרם 37.2 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.0 גרםשומן רווי 2.1 גרם 8.6 גרםכולסטרול 7.6 מ״ג 30.4 מ״גסידן 79.5 מ״ג 318.0 מ״גברזל 0.3 מ״ג 1.4 מ״גאשלגן 33.8 מ״ג 135.1 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.2 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות369
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 369.0 קק״ל 1476.1 קק״לפחמימות 66.6 גרם 266.6 גרםשומן 5.4 גרם 21.6 גרםנתרן 1354.5 מ״ג 5418.1 מ״גחלבון 9.3 גרם 37.2 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.0 גרםשומן רווי 2.1 גרם 8.6 גרםכולסטרול 7.6 מ״ג 30.4 מ״גסידן 79.5 מ״ג 318.0 מ״גברזל 0.3 מ״ג 1.4 מ״גאשלגן 33.8 מ״ג 135.1 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 369 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
מקלות תפוחי אדמה
-
6בינוניים או 400 גרם תפוחי אדמהקלופים וחתוכים לקוביות
-
1 כפית מלח דקלמי בישול תפוחי האדמה
-
1 חופן פטרוזיליהקצוצה
-
50 גרם גבינת מוצרלהאו פרמזן, מגוררת
-
1 כפית שטוחה מלח דקלתערובת מקלות תפוחי האדמה
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
1/4 כפית שום גבישי
-
60גרם או 6 כפות קורנפלור
-
1 כף חלב 3%
-
1 כף שמן זית
טיגון
-
לטיגון עמוק
הגשה
-
1 חופן גבינת פרמזןמגוררת
אופן הכנה
- מבשלים תפוחי אדמה במים מלוחים עד לריכוך.
- מועכים לפירה, מוסיפים את כל שאר המצרכים ומערבבים היטב. מעבירים לשקית זילוף.
- מחממים שמן לטיגון עמוק, מזלפים רצועות קצרות של “צ’יפס” ומטגנים להזהבה, מוציאים מהשמן בעזרת כף מחוררת ומניחים על רב מגבת ג’מבו, לספיגת השמן.
- כך ממשיכים ומסיימים עם כל התערובת, מגרדים מעל פרמז’ן ומגישים.
אופן הכנה
- מבשלים תפוחי אדמה במים מלוחים עד לריכוך.
- מועכים לפירה, מוסיפים את כל שאר המצרכים ומערבבים היטב. מעבירים לשקית זילוף.
- מחממים שמן לטיגון עמוק, מזלפים רצועות קצרות של “צ’יפס” ומטגנים להזהבה, מוציאים מהשמן בעזרת כף מחוררת ומניחים על רב מגבת ג’מבו, לספיגת השמן.
- כך ממשיכים ומסיימים עם כל התערובת, מגרדים מעל פרמז’ן ומגישים.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן