מרק כתום מוקרם עם קרוטוני טופו
אולגה טוכשר מכינה את הגירסה הטבעונית ללא גלוטן למרק כתום מוקרם עם קרוטוני טופו. פשוט להכנה, טעים, מזין ומשביע ומתאים לכל מזג אויר או מצב רוח
אולגה טוכשר מכינה את הגירסה הטבעונית ללא גלוטן למרק כתום מוקרם עם קרוטוני טופו. פשוט להכנה, טעים, מזין ומשביע ומתאים לכל מזג אויר או מצב רוח
- אולגה טוכשר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 334.3 קק״ל 1337.4 קק״לפחמימות 45.4 גרם 181.5 גרםשומן 12.3 גרם 49.1 גרםנתרן 1217.3 מ״ג 4869.1 מ״גחלבון 7.0 גרם 28.0 גרםסיבים תזונתיים 7.7 גרם 30.6 גרםשומן רווי 1.5 גרם 6.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 79.0 מ״ג 316.0 מ״גברזל 1.8 מ״ג 7.4 מ״גאשלגן 622.2 מ״ג 2488.6 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.3 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות334
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 334.3 קק״ל 1337.4 קק״לפחמימות 45.4 גרם 181.5 גרםשומן 12.3 גרם 49.1 גרםנתרן 1217.3 מ״ג 4869.1 מ״גחלבון 7.0 גרם 28.0 גרםסיבים תזונתיים 7.7 גרם 30.6 גרםשומן רווי 1.5 גרם 6.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 79.0 מ״ג 316.0 מ״גברזל 1.8 מ״ג 7.4 מ״גאשלגן 622.2 מ״ג 2488.6 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 334 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
קרוטוני טופו חומוס
-
2 כפות שמן זית
-
1/2חבילה או 150 גרם טופו חומוסמסונן, מיובש וחתוך לקוביות קטנות
הגשה
-
1 גבעול בצל ירוקקצוץ
אופן הכנה
- מכינים את המרק: מחממים את שמן הזית בסיר גדול. מוסיפים את הבצל והשום, מערבבים ומטגנים עד להזהבה קלה.
- מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב.
- מוסיפים לסיר את כל הירקות ומערבבים.
- מוסיפים לסיר מים רותחים עד לכיסוי הירקות, מערבבים היטב, מכסים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ-30 דקות, או עד שהירקות מתרככים.
- טוחנים את המרק בעזרת בלנדר מוט עד שמתקבלת תערובת אחידה וסמיכה. מוסיפים את החלב הצמחי או שמנת לבישול, טוחנים עוד כדקה, טועמים ובמידת הצורך מתקנים את התיבול.
- מכינים את קרוטוני הטופו חומוס: מחממים מעט שמן זית במחבת ומקפיצים את קוביות הטופו עד שהן מזהיבות מכל הצדדים ונהיות פריכות. שומרים בצד.
- מגישים את המרק עם זילופי חלב צמחי, קרוטוני טופו חומוס ועירית קצוצה.
אופן הכנה
- מכינים את המרק: מחממים את שמן הזית בסיר גדול. מוסיפים את הבצל והשום, מערבבים ומטגנים עד להזהבה קלה.
- מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב.
- מוסיפים לסיר את כל הירקות ומערבבים.
- מוסיפים לסיר מים רותחים עד לכיסוי הירקות, מערבבים היטב, מכסים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ-30 דקות, או עד שהירקות מתרככים.
- טוחנים את המרק בעזרת בלנדר מוט עד שמתקבלת תערובת אחידה וסמיכה. מוסיפים את החלב הצמחי או שמנת לבישול, טוחנים עוד כדקה, טועמים ובמידת הצורך מתקנים את התיבול.
- מכינים את קרוטוני הטופו חומוס: מחממים מעט שמן זית במחבת ומקפיצים את קוביות הטופו עד שהן מזהיבות מכל הצדדים ונהיות פריכות. שומרים בצד.
- מגישים את המרק עם זילופי חלב צמחי, קרוטוני טופו חומוס ועירית קצוצה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (5)
תודה על המתכון. במצרכים לא כתוב חלב צמחי או שמנת צמחית וכו. מהי הכמות שצריך להוסיף?
אני מוסיפה דלעת ומי קוקוס. מוסיף המון