מרק עגבניות בלקני עם קוסקוס ותרד
לימים הפכפכים שלא יודעים אם חם או קר, צריך מנה שמתאימה לכל מזג אוויר. כזה הוא מרק עגבניות בלקני של שי לי ליפא, שמשלב בתוכו קוסקוס, תרד וגבינה בולגרית
לימים הפכפכים שלא יודעים אם חם או קר, צריך מנה שמתאימה לכל מזג אוויר. כזה הוא מרק עגבניות בלקני של שי לי ליפא, שמשלב בתוכו קוסקוס, תרד וגבינה בולגרית
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 89.7 קק״ל 538.5 קק״לפחמימות 17.4 גרם 104.6 גרםשומן 0.3 גרם 1.6 גרםנתרן 163.3 מ״ג 979.7 מ״גחלבון 3.8 גרם 22.9 גרםסיבים תזונתיים 3.7 גרם 22.1 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 35.9 מ״ג 215.5 מ״גברזל 1.0 מ״ג 5.9 מ״גאשלגן 496.3 מ״ג 2977.8 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.0 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות90
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 89.7 קק״ל 538.5 קק״לפחמימות 17.4 גרם 104.6 גרםשומן 0.3 גרם 1.6 גרםנתרן 163.3 מ״ג 979.7 מ״גחלבון 3.8 גרם 22.9 גרםסיבים תזונתיים 3.7 גרם 22.1 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 35.9 מ״ג 215.5 מ״גברזל 1.0 מ״ג 5.9 מ״גאשלגן 496.3 מ״ג 2977.8 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 90 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 מיכל תרסיס שמן זית
-
1 בצל בינוני
-
3 שיני שום
-
6 עגבניות בינוניות
-
4 כוסות מים מינרליים
-
1/2 כוס קוסקוס מלא
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
2 כוסות עלי תרד
הגשה
-
1/3קופסה או 80 גרם גבינה בולגרית 16%
אופן הכנה
- קוצצים גס בצל, עגבניות ושום.
- מחממים סיר בינוני על אש בינונית ומשמנים בתרסיס שמן.
- מוסיפים בצל ושום ומאדים כ-5 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהבצל רך.
- מוסיפים עגבניות ומים, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
- מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים 10 דקות.
- מוסיפים קוסקוס, מביאים שוב לרתיחה ומבשלים כ-5 דקות ללא כיסוי, עד שהקוסקוס מוכן.
- קוצצים גס את התרד, מוסיפים לסיר, מסירים מהאש ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.
- מפזרים מעל גבינה בולגרית ומגישים.
אופן הכנה
- קוצצים גס בצל, עגבניות ושום.
- מחממים סיר בינוני על אש בינונית ומשמנים בתרסיס שמן.
- מוסיפים בצל ושום ומאדים כ-5 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהבצל רך.
- מוסיפים עגבניות ומים, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
- מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים 10 דקות.
- מוסיפים קוסקוס, מביאים שוב לרתיחה ומבשלים כ-5 דקות ללא כיסוי, עד שהקוסקוס מוכן.
- קוצצים גס את התרד, מוסיפים לסיר, מסירים מהאש ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.
- מפזרים מעל גבינה בולגרית ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן