מרק עגבניות בלקני עם קוסקוס ותרד

לימים הפכפכים שלא יודעים אם חם או קר, צריך מנה שמתאימה לכל מזג אוויר. כזה הוא מרק עגבניות בלקני של שי לי ליפא, שמשלב בתוכו קוסקוס, תרד וגבינה בולגרית
לימים הפכפכים שלא יודעים אם חם או קר, צריך מנה שמתאימה לכל מזג אוויר. כזה הוא מרק עגבניות בלקני של שי לי ליפא, שמשלב בתוכו קוסקוס, תרד וגבינה בולגרית
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    90
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 89.7 קק״ל 538.5 קק״ל
    פחמימות 17.4 גרם 104.6 גרם
    שומן 0.3 גרם 1.6 גרם
    נתרן 163.3 מ״ג 979.7 מ״ג
    חלבון 3.8 גרם 22.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.7 גרם 22.1 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 35.9 מ״ג 215.5 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 496.3 מ״ג 2977.8 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    90
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 89.7 קק״ל 538.5 קק״ל
    פחמימות 17.4 גרם 104.6 גרם
    שומן 0.3 גרם 1.6 גרם
    נתרן 163.3 מ״ג 979.7 מ״ג
    חלבון 3.8 גרם 22.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.7 גרם 22.1 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 35.9 מ״ג 215.5 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 496.3 מ״ג 2977.8 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרקים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. קוצצים גס בצל, עגבניות ושום.
  2. מחממים סיר בינוני על אש בינונית ומשמנים בתרסיס שמן.
  3. מוסיפים בצל ושום ומאדים כ-5 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהבצל רך.
  4. מוסיפים עגבניות ומים, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
  5. מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים 10 דקות.
  6. מוסיפים קוסקוס, מביאים שוב לרתיחה ומבשלים כ-5 דקות ללא כיסוי, עד שהקוסקוס מוכן.
  7. קוצצים גס את התרד, מוסיפים לסיר, מסירים מהאש ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.
  8. מפזרים מעל גבינה בולגרית ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק עגבניות בלקני עם קוסקוס ותרד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות