שגב מארח – מרק קוקוס מהיר כמו במסעדה תאילנדית

אם אנחנו לא יכולים לטוס לשם לפחות ניזכר ביחד בטעמים, משה שגב מחזיר אותנו לתאילנד עם מרק קוקוס מהיר כמו במסעדה תאילנדית! עשיר בטעמים וקל להכנה
אם אנחנו לא יכולים לטוס לשם לפחות ניזכר ביחד בטעמים, משה שגב מחזיר אותנו לתאילנד עם מרק קוקוס מהיר כמו במסעדה תאילנדית! עשיר בטעמים וקל להכנה
  • משה שגב
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    297
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 297.1 קק״ל 1485.5 קק״ל
    פחמימות 64.9 גרם 324.5 גרם
    שומן 1.5 גרם 7.3 גרם
    נתרן 12.4 מ״ג 62.2 מ״ג
    חלבון 5.9 גרם 29.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 7.5 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 3.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.4 מ״ג 27.1 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 2.0 מ״ג
    אשלגן 40.6 מ״ג 203.1 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    297
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 297.1 קק״ל 1485.5 קק״ל
    פחמימות 64.9 גרם 324.5 גרם
    שומן 1.5 גרם 7.3 גרם
    נתרן 12.4 מ״ג 62.2 מ״ג
    חלבון 5.9 גרם 29.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 7.5 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 3.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.4 מ״ג 27.1 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 2.0 מ״ג
    אשלגן 40.6 מ״ג 203.1 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרקים
משה שגב
X

6 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה:

  1. מחממים את הסיר עם השמן, מקפיצים את הפטריות ומוסיפים שום טרי ולאחר מכן את חלב הקוקוס, מביאים לרתיחה ומוסיפים רוטב קארי ומביאים לרתיחה נוספת.
  2. מוסיפים כמה עגבניות שרי שלמות אל תוך המרק ומבשלים ברתיחה כמה דקות או עד שמתקבל מרקם סמיך דיו.
  3. מוסיפים גבעולים טריים של כוסברה/ פטרוזיליה / בזיליקום. אפשר לשלב את כולם העיקר שיהיו טריים מאוד.
  4. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך עם מלח.
  5. בסוף מזלפים מעט שמן שומשום מעולה, מעט שמן צ׳ילי וזהו המרק מוכן!
  6. מכינים את האטריות המטוגנות: מחממים שמן תירס (או שמן צמחי אחר) לחום גבוה ומכניסים כמה יחידות לשמן החם, תוך כמה שניות מוציאים החוצה לנייר סופג.
  7. רגע לפני שמגישים את המרק החם מניחים מעל את האטריות הקריספיות. בתיאבון!
    מרק קוקוס מהיר כמו במסעדה תאילנדית. צילום: משה שגב
    מרק קוקוס מהיר כמו במסעדה תאילנדית. צילום: משה שגב

    מרק קוקוס מהיר כמו במסעדה תאילנדית. צילום: משה שגב
    מרק קוקוס מהיר כמו במסעדה תאילנדית. צילום: משה שגב

 

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שגב מארח – מרק קוקוס מהיר כמו במסעדה תאילנדית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (9)

Avatar

    Avatar
    chevy wagashal

    אפשר להחליף רת השמן תירס בשמו אחר?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן. בכל שמן צמחי אחר.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות