שגב מארח – מרק קוקוס מהיר כמו במסעדה תאילנדית
אם אנחנו לא יכולים לטוס לשם לפחות ניזכר ביחד בטעמים, משה שגב מחזיר אותנו לתאילנד עם מרק קוקוס מהיר כמו במסעדה תאילנדית! עשיר בטעמים וקל להכנה
אם אנחנו לא יכולים לטוס לשם לפחות ניזכר ביחד בטעמים, משה שגב מחזיר אותנו לתאילנד עם מרק קוקוס מהיר כמו במסעדה תאילנדית! עשיר בטעמים וקל להכנה
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 297.1 קק״ל 1485.5 קק״לפחמימות 64.9 גרם 324.5 גרםשומן 1.5 גרם 7.3 גרםנתרן 12.4 מ״ג 62.2 מ״גחלבון 5.9 גרם 29.5 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 7.5 גרםשומן רווי 0.6 גרם 3.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 5.4 מ״ג 27.1 מ״גברזל 0.4 מ״ג 2.0 מ״גאשלגן 40.6 מ״ג 203.1 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 3.7 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה
-
קלוריות297
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 297.1 קק״ל 1485.5 קק״לפחמימות 64.9 גרם 324.5 גרםשומן 1.5 גרם 7.3 גרםנתרן 12.4 מ״ג 62.2 מ״גחלבון 5.9 גרם 29.5 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 7.5 גרםשומן רווי 0.6 גרם 3.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 5.4 מ״ג 27.1 מ״גברזל 0.4 מ״ג 2.0 מ״גאשלגן 40.6 מ״ג 203.1 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 3.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 297 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 כפות שמן תירס
-
5 פטריות שמפיניון בינוניותחתוכות גס
-
1 שן שום
-
1 כף גדושה ממרח קארי צהובמזרח מערב
-
1 חופן פטרוזיליה
-
1 חופן כוסברהגבעולים
-
1 כפית שמן צ’ילימזרח מערב
-
1 כפית שמן שומשוםמזרח מערב
-
1 חבילה אטריות אורז דקיקותמזרח מערב
אופן הכנה:
- מחממים את הסיר עם השמן, מקפיצים את הפטריות ומוסיפים שום טרי ולאחר מכן את חלב הקוקוס, מביאים לרתיחה ומוסיפים רוטב קארי ומביאים לרתיחה נוספת.
- מוסיפים כמה עגבניות שרי שלמות אל תוך המרק ומבשלים ברתיחה כמה דקות או עד שמתקבל מרקם סמיך דיו.
- מוסיפים גבעולים טריים של כוסברה/ פטרוזיליה / בזיליקום. אפשר לשלב את כולם העיקר שיהיו טריים מאוד.
- טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך עם מלח.
- בסוף מזלפים מעט שמן שומשום מעולה, מעט שמן צ׳ילי וזהו המרק מוכן!
- מכינים את האטריות המטוגנות: מחממים שמן תירס (או שמן צמחי אחר) לחום גבוה ומכניסים כמה יחידות לשמן החם, תוך כמה שניות מוציאים החוצה לנייר סופג.
- רגע לפני שמגישים את המרק החם מניחים מעל את האטריות הקריספיות. בתיאבון!
אופן הכנה:
- מחממים את הסיר עם השמן, מקפיצים את הפטריות ומוסיפים שום טרי ולאחר מכן את חלב הקוקוס, מביאים לרתיחה ומוסיפים רוטב קארי ומביאים לרתיחה נוספת.
- מוסיפים כמה עגבניות שרי שלמות אל תוך המרק ומבשלים ברתיחה כמה דקות או עד שמתקבל מרקם סמיך דיו.
- מוסיפים גבעולים טריים של כוסברה/ פטרוזיליה / בזיליקום. אפשר לשלב את כולם העיקר שיהיו טריים מאוד.
- טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך עם מלח.
- בסוף מזלפים מעט שמן שומשום מעולה, מעט שמן צ׳ילי וזהו המרק מוכן!
- מכינים את האטריות המטוגנות: מחממים שמן תירס (או שמן צמחי אחר) לחום גבוה ומכניסים כמה יחידות לשמן החם, תוך כמה שניות מוציאים החוצה לנייר סופג.
- רגע לפני שמגישים את המרק החם מניחים מעל את האטריות הקריספיות. בתיאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (9)
אפשר להחליף רת השמן תירס בשמו אחר?
כן. בכל שמן צמחי אחר.
פשוט להכנה וממש טעים!
טעים מאוד!!!!