סנו רקע

מרשים וטעים: קיש בצלים

קל להכנה, טעים ומעניין. מנה טובה של קיש בצלים עשיר בטעמים שישדרג כל שולחן חג. את חג החלב הקרוב תחגגו עם קיש מרשים ומפואר שכולם יאהבו
קל להכנה, טעים ומעניין. מנה טובה של קיש בצלים עשיר בטעמים שישדרג כל שולחן חג. את חג החלב הקרוב תחגגו עם קיש מרשים ומפואר שכולם יאהבו
  • גיא הראל
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    3382
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3381.7 קק״ל 3381.7 קק״ל
    פחמימות 243.8 גרם 243.8 גרם
    שומן 229.3 גרם 229.3 גרם
    נתרן 3514.2 מ״ג 3514.2 מ״ג
    חלבון 82.4 גרם 82.4 גרם
    סיבים תזונתיים 18.1 גרם 18.1 גרם
    שומן רווי 73.6 גרם 73.6 גרם
    כולסטרול 1328.3 מ״ג 1328.3 מ״ג
    סידן 980.5 מ״ג 980.5 מ״ג
    ברזל 11.1 מ״ג 11.1 מ״ג
    אשלגן 2001.0 מ״ג 2001.0 מ״ג
    אבץ 6.4 מ״ג 6.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    3382
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3381.7 קק״ל 3381.7 קק״ל
    פחמימות 243.8 גרם 243.8 גרם
    שומן 229.3 גרם 229.3 גרם
    נתרן 3514.2 מ״ג 3514.2 מ״ג
    חלבון 82.4 גרם 82.4 גרם
    סיבים תזונתיים 18.1 גרם 18.1 גרם
    שומן רווי 73.6 גרם 73.6 גרם
    כולסטרול 1328.3 מ״ג 1328.3 מ״ג
    סידן 980.5 מ״ג 980.5 מ״ג
    ברזל 11.1 מ״ג 11.1 מ״ג
    אשלגן 2001.0 מ״ג 2001.0 מ״ג
    אבץ 6.4 מ״ג 6.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קישים
גיא הראל
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


מלית


אופן הכנה

  1. שמים את מרכיבי הבצק במעבד מזון ומעבדים לכדור אחיד.
  2. מרדדים בין שני ניירות אפייה ושמים בתבנית פאי קוטר 28 סנטימטר.
  3. מכסים בכיסוי ניילון סנו-סושי ומעבירים למקרר לחצי שעה.
  4. מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות חום עליון תחתון.
  5. מחוררים את הבצק בעזרת מזלג, מכסים בנייר אפיה וממלאים במשקולת (שעועית יבשה/חומוס יבש).
  6. אופים כ-20 דקות.
  7. מקלפים בצלים וכרישה, פורסים לפרוסות.
  8. מחממים מחבת גדולה עם שמן זית ומאדים את הבצלים כ-10 דקות, מתבלים במלח ופלפל.
  9. בקערה, טורפים את הביצים עם השמנת ומתבלים במלח ופלפל.
  10. מסירים את המשקולת והנייר מהבצק האפוי, מסדרים את הבצלים, מפזרים פרמזן ומוזגים מעל את השמנת והביצים.
  11. מכניסים לתנור לאפיה של כ-25 דקות עד שמזהיב, והתערובת לא רטובה.

    מרשים וטעים, קיש בצלים
    מרשים וטעים, קיש בצלים. צילום: נמרוד סונדרס סטיילינג: שירה יפרח

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות