מרשים וטעים: קיש בצלים
קל להכנה, טעים ומעניין. מנה טובה של קיש בצלים עשיר בטעמים שישדרג כל שולחן חג. את חג החלב הקרוב תחגגו עם קיש מרשים ומפואר שכולם יאהבו
קל להכנה, טעים ומעניין. מנה טובה של קיש בצלים עשיר בטעמים שישדרג כל שולחן חג. את חג החלב הקרוב תחגגו עם קיש מרשים ומפואר שכולם יאהבו
- גיא הראל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3381.7 קק״ל 3381.7 קק״לפחמימות 243.8 גרם 243.8 גרםשומן 229.3 גרם 229.3 גרםנתרן 3514.2 מ״ג 3514.2 מ״גחלבון 82.4 גרם 82.4 גרםסיבים תזונתיים 18.1 גרם 18.1 גרםשומן רווי 73.6 גרם 73.6 גרםכולסטרול 1328.3 מ״ג 1328.3 מ״גסידן 980.5 מ״ג 980.5 מ״גברזל 11.1 מ״ג 11.1 מ״גאשלגן 2001.0 מ״ג 2001.0 מ״גאבץ 6.4 מ״ג 6.4 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 40 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות3382
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3381.7 קק״ל 3381.7 קק״לפחמימות 243.8 גרם 243.8 גרםשומן 229.3 גרם 229.3 גרםנתרן 3514.2 מ״ג 3514.2 מ״גחלבון 82.4 גרם 82.4 גרםסיבים תזונתיים 18.1 גרם 18.1 גרםשומן רווי 73.6 גרם 73.6 גרםכולסטרול 1328.3 מ״ג 1328.3 מ״גסידן 980.5 מ״ג 980.5 מ״גברזל 11.1 מ״ג 11.1 מ״גאשלגן 2001.0 מ״ג 2001.0 מ״גאבץ 6.4 מ״ג 6.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 3382 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
מלית
-
4 בצלים בינוניים
-
1 בצל סגול בינוני
-
1 גבעול כרישה
-
3 ביצים M
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
50 גרם גבינת פרמזן
-
1 כף שמן זית
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
אופן הכנה
- שמים את מרכיבי הבצק במעבד מזון ומעבדים לכדור אחיד.
- מרדדים בין שני ניירות אפייה ושמים בתבנית פאי קוטר 28 סנטימטר.
- מכסים בכיסוי ניילון סנו-סושי ומעבירים למקרר לחצי שעה.
- מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות חום עליון תחתון.
- מחוררים את הבצק בעזרת מזלג, מכסים בנייר אפיה וממלאים במשקולת (שעועית יבשה/חומוס יבש).
- אופים כ-20 דקות.
- מקלפים בצלים וכרישה, פורסים לפרוסות.
- מחממים מחבת גדולה עם שמן זית ומאדים את הבצלים כ-10 דקות, מתבלים במלח ופלפל.
- בקערה, טורפים את הביצים עם השמנת ומתבלים במלח ופלפל.
- מסירים את המשקולת והנייר מהבצק האפוי, מסדרים את הבצלים, מפזרים פרמזן ומוזגים מעל את השמנת והביצים.
- מכניסים לתנור לאפיה של כ-25 דקות עד שמזהיב, והתערובת לא רטובה.
אופן הכנה
- שמים את מרכיבי הבצק במעבד מזון ומעבדים לכדור אחיד.
- מרדדים בין שני ניירות אפייה ושמים בתבנית פאי קוטר 28 סנטימטר.
- מכסים בכיסוי ניילון סנו-סושי ומעבירים למקרר לחצי שעה.
- מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות חום עליון תחתון.
- מחוררים את הבצק בעזרת מזלג, מכסים בנייר אפיה וממלאים במשקולת (שעועית יבשה/חומוס יבש).
- אופים כ-20 דקות.
- מקלפים בצלים וכרישה, פורסים לפרוסות.
- מחממים מחבת גדולה עם שמן זית ומאדים את הבצלים כ-10 דקות, מתבלים במלח ופלפל.
- בקערה, טורפים את הביצים עם השמנת ומתבלים במלח ופלפל.
- מסירים את המשקולת והנייר מהבצק האפוי, מסדרים את הבצלים, מפזרים פרמזן ומוזגים מעל את השמנת והביצים.
- מכניסים לתנור לאפיה של כ-25 דקות עד שמזהיב, והתערובת לא רטובה.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן