משגע וממכר: מתכון לנודלס עם ירקות ברוטב הויסין מעולה
לא בטוח מאיזה מרכיב מהמנה הזו אנחנו הכי מתלהבים - הכל מוקפץ לשלמות בווק! קבלו מתכון לנודלס מטריף ברוטב הויסין וירקות
לא בטוח מאיזה מרכיב מהמנה הזו אנחנו הכי מתלהבים - הכל מוקפץ לשלמות בווק! קבלו מתכון לנודלס מטריף ברוטב הויסין וירקות
- בן שי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 396.7 קק״ל 793.4 קק״לפחמימות 36.0 גרם 71.9 גרםשומן 23.5 גרם 47.0 גרםנתרן 290.6 מ״ג 581.2 מ״גחלבון 11.4 גרם 22.7 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 2.8 גרםשומן רווי 1.8 גרם 3.5 גרםכולסטרול 29.0 מ״ג 58.0 מ״גסידן 22.4 מ״ג 44.9 מ״גברזל 1.7 מ״ג 3.5 מ״גאשלגן 95.8 מ״ג 191.5 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 2.0 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות397
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 396.7 קק״ל 793.4 קק״לפחמימות 36.0 גרם 71.9 גרםשומן 23.5 גרם 47.0 גרםנתרן 290.6 מ״ג 581.2 מ״גחלבון 11.4 גרם 22.7 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 2.8 גרםשומן רווי 1.8 גרם 3.5 גרםכולסטרול 29.0 מ״ג 58.0 מ״גסידן 22.4 מ״ג 44.9 מ״גברזל 1.7 מ״ג 3.5 מ״גאשלגן 95.8 מ״ג 191.5 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 2.0 מ״גסגור
מנה זוגית מפנקת שלא נגלה לאף אחד אם סיימתם אותה לגמרי לבד! רוצו להכין עכשיו – מתכון לנודלס מוקפץ בווק (אפשר גם במחבת) עם רוטב הויסין מטריף וירקות צבעוניים – פטריות עסיסיות וברוקולי וגזר קראנצ’יים.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 397 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/2 חבילה אטריות ביציםמזרח מערבדקות
-
3 כפות שמן קנולה
-
1 יחידה בצל סגולפרוס
-
2 כפיות שורש ג’ינג’רקצוץ
-
3 שיני שוםקצוצות
-
1 1/2 כוסות ברוקוליחתוך לפרחים
-
5 יחידות פטריות שמפיניוןפרוסות עבה
-
1 יחידה גזרחתוך לרצועות דקות
רוטב
-
5 כפות רוטב הויסיןמזרח מערב
-
2 כפות רוטב סויה יאמאסהמזרח מערב
-
1 כף שמן שומשוםמזרח מערב
הגשה
-
1 גבעול בצל ירוקקצוץ
אופן הכנה
- מביאים לרתיחה מים בסיר, מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן ומסננים.
- במקביל, מחממים את שמן הקנולה בווק ומטגנם את הבצל תוך כדי ערבוב להזהבה. מוסיפים את הג’ינג’ר והשום וממשיכים לטגן מספר שניות בודדות.
- מוסיפים את הברוקולי והפטריות ומקפיצים עד שהם מקבלים מעט צבע ומתכסים בשמן.
- מוסיפים את האטריות המוכנות לווק.
- מערבבים את מרכיבי הרוטב ומוסיפים לווק - מומלץ להוסיף את הרוטב בהדרגה ולעצור כאשר כמות הרוטב לטעמכם.
- מוסיפים את הגזר, מערבבים, מקפיצים מעט ומגישים עם בצל ירוק קצוץ מעל.
אופן הכנה
- מביאים לרתיחה מים בסיר, מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן ומסננים.
- במקביל, מחממים את שמן הקנולה בווק ומטגנם את הבצל תוך כדי ערבוב להזהבה. מוסיפים את הג’ינג’ר והשום וממשיכים לטגן מספר שניות בודדות.
- מוסיפים את הברוקולי והפטריות ומקפיצים עד שהם מקבלים מעט צבע ומתכסים בשמן.
- מוסיפים את האטריות המוכנות לווק.
- מערבבים את מרכיבי הרוטב ומוסיפים לווק - מומלץ להוסיף את הרוטב בהדרגה ולעצור כאשר כמות הרוטב לטעמכם.
- מוסיפים את הגזר, מערבבים, מקפיצים מעט ומגישים עם בצל ירוק קצוץ מעל.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן