מתכון בנינג’ה גריל: כריך פיקניה
איך תכינו נתח שלם של פיקניה בנינג'ה גריל מבלי לעבוד קשה ומבלי ללכלך את הבית? במתכון למטה תוכלו למצוא את ההסבר המפורט על איך תעשו את זה נכון
איך תכינו נתח שלם של פיקניה בנינג'ה גריל מבלי לעבוד קשה ומבלי ללכלך את הבית? במתכון למטה תוכלו למצוא את ההסבר המפורט על איך תעשו את זה נכון
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 610.3 קק״ל 3661.7 קק״לפחמימות 55.3 גרם 331.5 גרםשומן 25.5 גרם 152.7 גרםנתרן 854.3 מ״ג 5125.6 מ״גחלבון 23.6 גרם 141.6 גרםסיבים תזונתיים 4.4 גרם 26.4 גרםשומן רווי 7.3 גרם 43.8 גרםכולסטרול 112.9 מ״ג 677.3 מ״גסידן 50.0 מ״ג 299.8 מ״גברזל 3.3 מ״ג 20.1 מ״גאשלגן 623.6 מ״ג 3741.5 מ״גאבץ 5.0 מ״ג 30.2 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות610
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 610.3 קק״ל 3661.7 קק״לפחמימות 55.3 גרם 331.5 גרםשומן 25.5 גרם 152.7 גרםנתרן 854.3 מ״ג 5125.6 מ״גחלבון 23.6 גרם 141.6 גרםסיבים תזונתיים 4.4 גרם 26.4 גרםשומן רווי 7.3 גרם 43.8 גרםכולסטרול 112.9 מ״ג 677.3 מ״גסידן 50.0 מ״ג 299.8 מ״גברזל 3.3 מ״ג 20.1 מ״גאשלגן 623.6 מ״ג 3741.5 מ״גאבץ 5.0 מ״ג 30.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 610 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1נתח או 500 גרם פיקנייה בקר
-
2 יחידות בגטים לבנים
-
5 עלי חסות ערביותפרוסים
-
2 עגבניות בינוניותפרוסות
-
6 מלפפונים חמוצים בינוניים
-
1/2 כוס מיונז
אופן הכנה
- מתקינים את פלטת הגריל במכשיר הנינג’ה גריל.
- מחברים את המדחום הנמצא מצד ימין של המכשיר. בוחרים בתוכנית “גריל”, מכוונים לטמפרטורת HI. לוחצים על כפתור “הגדרות” ובוחרים באפשרות BEEF. משתמשים בחוגה כדי להגדיר את מידת העשייה. כדי לבחור במידת עשייה מדיום בוחרים בתוכנית medium well (כמובן שאתם יכולים לבחור במידת עשייה אחרת).
- בזמן שהמכשיר מתחמם מתבלים את הפיקניה במלח ופלפל שחור.
- בסיום החימום המקדים כשהמכשיר מצפצף וכתוב ADD FOOD מניחים את הפיקניה על פלטת הגריל. סוגרים את המכסה על כבל המדחום ומכניסים את המדחום אופקית למרכז של הפיקניה.
- כשהמכשיר מצפצף ומציג FLIP משתמשים במלקחיים להפיכה. סוגרים את המכסה להמשך.
- כשהמכשיר מצפצף שוב, פעולת הגריל הסתיימה.
- מעבירים את הנתח לקרש חיתוך ופרוסים אותו לפרוסות דקות.
- מרכיבים את הכריך - מורחים את המיונז על תחתית של בגט, מסדרים את עלי החסה מעל, מניחים פרוסות של הפיקניה, של עגבנייה, בצל ומלפפון. ובתיאבון!
אופן הכנה
- מתקינים את פלטת הגריל במכשיר הנינג’ה גריל.
- מחברים את המדחום הנמצא מצד ימין של המכשיר. בוחרים בתוכנית “גריל”, מכוונים לטמפרטורת HI. לוחצים על כפתור “הגדרות” ובוחרים באפשרות BEEF. משתמשים בחוגה כדי להגדיר את מידת העשייה. כדי לבחור במידת עשייה מדיום בוחרים בתוכנית medium well (כמובן שאתם יכולים לבחור במידת עשייה אחרת).
- בזמן שהמכשיר מתחמם מתבלים את הפיקניה במלח ופלפל שחור.
- בסיום החימום המקדים כשהמכשיר מצפצף וכתוב ADD FOOD מניחים את הפיקניה על פלטת הגריל. סוגרים את המכסה על כבל המדחום ומכניסים את המדחום אופקית למרכז של הפיקניה.
- כשהמכשיר מצפצף ומציג FLIP משתמשים במלקחיים להפיכה. סוגרים את המכסה להמשך.
- כשהמכשיר מצפצף שוב, פעולת הגריל הסתיימה.
- מעבירים את הנתח לקרש חיתוך ופרוסים אותו לפרוסות דקות.
- מרכיבים את הכריך - מורחים את המיונז על תחתית של בגט, מסדרים את עלי החסה מעל, מניחים פרוסות של הפיקניה, של עגבנייה, בצל ומלפפון. ובתיאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן