-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2309.1 קק״ל 9236.5 קק״לפחמימות 43.9 גרם 175.5 גרםשומן 218.5 גרם 874.1 גרםנתרן 2827.1 מ״ג 11308.5 מ״גחלבון 33.2 גרם 133.0 גרםסיבים תזונתיים 8.2 גרם 32.7 גרםשומן רווי 17.0 גרם 68.0 גרםכולסטרול 50.0 מ״ג 200.0 מ״גסידן 102.4 מ״ג 409.5 מ״גברזל 11.6 מ״ג 46.2 מ״גאשלגן 1266.1 מ״ג 5064.5 מ״גאבץ 5.9 מ״ג 23.7 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל שעתיים ו-15 דק׳
-
קלוריות2309
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2309.1 קק״ל 9236.5 קק״לפחמימות 43.9 גרם 175.5 גרםשומן 218.5 גרם 874.1 גרםנתרן 2827.1 מ״ג 11308.5 מ״גחלבון 33.2 גרם 133.0 גרםסיבים תזונתיים 8.2 גרם 32.7 גרםשומן רווי 17.0 גרם 68.0 גרםכולסטרול 50.0 מ״ג 200.0 מ״גסידן 102.4 מ״ג 409.5 מ״גברזל 11.6 מ״ג 46.2 מ״גאשלגן 1266.1 מ״ג 5064.5 מ״גאבץ 5.9 מ״ג 23.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-15 דק׳ | קלוריות 2309 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 נתח בשר שרירמפורק מהעצם
-
2 עצמות מח גדולות
-
1 ק"ג בצלי שאלוט
-
1 1/2 כוסות שמן זית
-
1 כף גדושה מלח גס
-
1 כפית גדושה פלפל שחור גרוס
-
5 גבעולי רוזמרין
-
1 כוס יין אדום יבשחצי יבש (אפשר גם לבן)
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- לוקחים את נתח השריר ופותחים כנף מכל צד (אפשר לבקש מהקצב). מפזרים את המלח והפלפל.
- מרוקנים את מח העצמות ומפזרים על השריר. מוסיפים את הרוזמרין.
- עם חוט קשירה מעט מגלגלים כמו רולדה וקושרים כדי שישאר אסוף, תוקעים עוד כמה ענפי רוזמרין.
- לוקחים סיר שמתאים לתנור ומניחים את הנתח, שמים סביבו את בצלי השאלוט ומצופפים.
- מוזגים פנימה כוס וחצי שמן זית, סוגרים ומכניסים לתנור למשך שעתיים.
- מוציאים מהתנור מוזגים פנימה כוס יין לבן מתוק (יין קינוחים). סוגרים שוב את המכסה ומכניסים לעוד כשעה ורבע.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- לוקחים את נתח השריר ופותחים כנף מכל צד (אפשר לבקש מהקצב). מפזרים את המלח והפלפל.
- מרוקנים את מח העצמות ומפזרים על השריר. מוסיפים את הרוזמרין.
- עם חוט קשירה מעט מגלגלים כמו רולדה וקושרים כדי שישאר אסוף, תוקעים עוד כמה ענפי רוזמרין.
- לוקחים סיר שמתאים לתנור ומניחים את הנתח, שמים סביבו את בצלי השאלוט ומצופפים.
- מוזגים פנימה כוס וחצי שמן זית, סוגרים ומכניסים לתנור למשך שעתיים.
- מוציאים מהתנור מוזגים פנימה כוס יין לבן מתוק (יין קינוחים). סוגרים שוב את המכסה ומכניסים לעוד כשעה ורבע.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן