-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 672.5 קק״ל 1345.0 קק״לפחמימות 93.6 גרם 187.2 גרםסוכר 49.1 גרם 98.2 גרםשומן 8.0 גרם 16.0 גרםנתרן 1740.9 מ״ג 3481.8 מ״גחלבון 45.3 גרם 90.7 גרםסיבים תזונתיים 11.4 גרם 22.8 גרםשומן רווי 1.0 גרם 2.1 גרםכולסטרול 44.3 מ״ג 88.5 מ״גסידן 165.2 מ״ג 330.4 מ״גברזל 4.7 מ״ג 9.4 מ״גאשלגן 1105.5 מ״ג 2210.9 מ״גאבץ 2.7 מ״ג 5.4 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 25 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות673
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 672.5 קק״ל 1345.0 קק״לפחמימות 93.6 גרם 187.2 גרםסוכר 49.1 גרם 98.2 גרםשומן 8.0 גרם 16.0 גרםנתרן 1740.9 מ״ג 3481.8 מ״גחלבון 45.3 גרם 90.7 גרםסיבים תזונתיים 11.4 גרם 22.8 גרםשומן רווי 1.0 גרם 2.1 גרםכולסטרול 44.3 מ״ג 88.5 מ״גסידן 165.2 מ״ג 330.4 מ״גברזל 4.7 מ״ג 9.4 מ״גאשלגן 1105.5 מ״ג 2210.9 מ״גאבץ 2.7 מ״ג 5.4 מ״גסגור
לא צריך לעבוד קשה מדי כדי להכין ארוחת צהרים או ערב. מכינים נודלס ב-5 דקות, משדכים לאטריות רצועות סינטה, ירקות צבעוניים טריים ורוטב מוכן לקיצור הדרך, ויש לכם מוקפץ חלומי בנוסח אסיאתי.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 673 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
נודלס מוקפץ
-
200 גרם סינטהדקה, חתוכה לרצועות
-
1 קורט מלח גס
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
1 בצל בינוני
-
3 שיני שום
-
1 כף שורש ג’ינג’ר
-
1 גזר בינוניאו שניים
-
1 פלפל אדום בינוניאו 4-5 פלפלי טינקרבל קטנים צבעוניים
-
1/4 כרוב לבן בינוני
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
250 גרם אטריות ביצים
-
1 כוס רוטב אסייתי למוקפץ
הגשה
-
1 חופן עיריתקצוצה או בצל ירוק קצוץ
אופן הכנה
- מחממים מעט שמן במחבת רחבה או ווק. מתבלים את רצועות הסינטה במלח ופלפל ומטגנים תוך כדי ערבוב להזהבה יפה. מוציאים לצלחת ושומרים את הנוזלים של הבשר במחבת.
- חותכים את הבצל לרצועות גסות, את השום והג’ינג’ר דק, מגררים את הגזר, חותכים את הפלפלים והכרוב לרצועות.
- מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן ומסננים.
- מטגנים את הבצל, השום והג’ינג’ר באותה מחבת בה טיגנו את הסינטה תוך כדי ערבוב להזהבה יפה. מוסיפים את הגזר ומערבבים. מוסיפים את הפלפלים ומקפיצים עוד כמה דקות לריכוך חלקי. מוסיפים את הכרוב ומערבבים. מתבלים את הירקות במלח, פלפל וצ׳ילי חריף לפי הטעם.
- מוסיפים את הנודלס לירקות, מחזירים את הבשר ומערבבים היטב. מוסיפים את הרוטב, מערבבים ומבשלים על להבה גבוהה 2 דקות.
- מפזרים עירית או בצל ירוק ומגישים מיד.
אופן הכנה
- מחממים מעט שמן במחבת רחבה או ווק. מתבלים את רצועות הסינטה במלח ופלפל ומטגנים תוך כדי ערבוב להזהבה יפה. מוציאים לצלחת ושומרים את הנוזלים של הבשר במחבת.
- חותכים את הבצל לרצועות גסות, את השום והג’ינג’ר דק, מגררים את הגזר, חותכים את הפלפלים והכרוב לרצועות.
- מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן ומסננים.
- מטגנים את הבצל, השום והג’ינג’ר באותה מחבת בה טיגנו את הסינטה תוך כדי ערבוב להזהבה יפה. מוסיפים את הגזר ומערבבים. מוסיפים את הפלפלים ומקפיצים עוד כמה דקות לריכוך חלקי. מוסיפים את הכרוב ומערבבים. מתבלים את הירקות במלח, פלפל וצ׳ילי חריף לפי הטעם.
- מוסיפים את הנודלס לירקות, מחזירים את הבשר ומערבבים היטב. מוסיפים את הרוטב, מערבבים ומבשלים על להבה גבוהה 2 דקות.
- מפזרים עירית או בצל ירוק ומגישים מיד.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן