רקע הנמל מעודכן

נחטפות ברגע: גלידוניות שוקו וניל קטנות ומשגעות

אפילו יותר טעימות מהמקור! גלידוניות מושלמות בטעמי שוקו-וניל, מצופות בשוקולד מריר שמתפצח בכל נגיסה, רוצו להכין!
אפילו יותר טעימות מהמקור! גלידוניות מושלמות בטעמי שוקו-וניל, מצופות בשוקולד מריר שמתפצח בכל נגיסה, רוצו להכין!
  • בתיה שורק
שמרו
כשר
23 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 9 שעות ו-45 דק׳
  • קלוריות
    220
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 220.1 קק״ל 5281.8 קק״ל
    פחמימות 19.8 גרם 475.6 גרם
    שומן 14.6 גרם 350.4 גרם
    נתרן 22.0 מ״ג 528.9 מ״ג
    חלבון 2.8 גרם 68.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 34.7 גרם
    שומן רווי 8.4 גרם 201.2 גרם
    כולסטרול 5.2 מ״ג 125.9 מ״ג
    סידן 53.1 מ״ג 1273.2 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 29.4 מ״ג
    אשלגן 163.1 מ״ג 3914.7 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 15.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 9 שעות ו-45 דק׳
  • קלוריות
    220
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 220.1 קק״ל 5281.8 קק״ל
    פחמימות 19.8 גרם 475.6 גרם
    שומן 14.6 גרם 350.4 גרם
    נתרן 22.0 מ״ג 528.9 מ״ג
    חלבון 2.8 גרם 68.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 34.7 גרם
    שומן רווי 8.4 גרם 201.2 גרם
    כולסטרול 5.2 מ״ג 125.9 מ״ג
    סידן 53.1 מ״ג 1273.2 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 29.4 מ״ג
    אשלגן 163.1 מ״ג 3914.7 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 15.7 מ״ג
    סגור

קטנטנות ושובבות – גלידוניות בטעמי שוקולד ווניל שמצפים בשוקולד מריר ונהנים לזלול עד בלי די! טיפ מאיתנו אליכם באהבה – החביאו אותם עמוק בתוך המקפיא, אין לדעת איזה גמד קטן יבוא בלילה ויחסל את כל הקופסה.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
גלידות וארטיקים
בתיה שורק
X

23 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את הגלידוניות: שמים את השמנת המתוקה ואינסטנט פודינג הווניל במיקסר עם בלון הקצפה ומקציפים עד לקבלת מרקם יוגורט. מוזגים את החלב המרוכז וממשיכים להקציף מעט עד לקבלת קצפת יציבה, אך רכה.
  2. מוזגים רבע מהתערובת לקערה נפרדת, מוסיפים לה את אבקת הקקאו ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
  3. מרפדים שתי תבניות אינגליש קייק בנייר אפייה ‘הנמל’ ויוצקים בכל אחת מהן מחצית מהתערובת הלבנה. מוזגים לתבניות את מלית הקקאו ובעזרת סכין או שיפוד, יוצרים צורת שיש.
  4. מכסים את התבניות בניילון נצמד ומקפיאים למשך 8 שעות לפחות או עד שהמסה קפואה.
  5. מחלצים את המסה הקפואה מהתבנית וחותכים אותה לקוביות קטנות. מסדרים על מגש ומעבירים להקפאה נוספת למשך שעה.
  6. מכינים את הציפוי: בקערה שמתאימה למיקרוגל, מחממים בפולסים קצרים את השוקולד המריר עד להמסה מלאה.
  7. מוסיפים את שמן הקנולה ומערבבים היטב. מצננים את השוקולד מעט.
  8. מוציאים את קוביות הגלידה מהמקפיא, ומניחים את הקוביות, אחת אחת, בתוך קערת השוקולד, מצפים אותה מכל הכיוונים ובעזרת מזלג מרימים אותה מהתחתית כך שכל שאריות השוקולד ייזלו ומניחים על גבי נייר אפייה. מכניסים להקפאה שוב.
  9. לעיטור השוקולד: מכניסים 30 גרם שוקולד מריר לשקית זילוף, קושרים ומניחים בתוך כוס מים רותחים.
  10. מוציאים מהכוס, מנגבים היטב, גוזרים חור קטן ומזלפים על גבי הגלידוניות הקפואות.
גלידוניות הנמל1
גלידוניות שוקו וניל מושלמות. צילום: בתיה שורק

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
נחטפות ברגע: גלידוניות שוקו וניל קטנות ומשגעות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    רות

    הי, במה אפשר להמיר חלב מרוכז על מנת שיהיה פרווה?

      Avatar
      מערכת Foody

      בקרם קוקוס

    Avatar
    אסתר שם טוב חיים

    טוב אז ככה אני מאוד נהנת מהמתכונים שלכם ותודה על מתכון של הגלידוניות ❤?

קטגוריות

אביזרים

טכניקות