< רקע נינג'ה

טעים למות: ארטיק סורבה תות בציפוי שוקולד

ארטיק סורבה תות ביתי בציפוי שוקולד הכי טעים שיש! סורבה תות טעים וסמיך שמכינים בבלנדר בקלי קלות וטובלים בגנאש שוקולד מריר
ארטיק סורבה תות ביתי בציפוי שוקולד הכי טעים שיש! סורבה תות טעים וסמיך שמכינים בבלנדר בקלי קלות וטובלים בגנאש שוקולד מריר
  • מלי זיידמן
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 8 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    559
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 559.1 קק״ל 1677.2 קק״ל
    פחמימות 71.1 גרם 213.2 גרם
    שומן 27.0 גרם 81.1 גרם
    נתרן 62.7 מ״ג 188.1 מ״ג
    חלבון 8.3 גרם 24.9 גרם
    סיבים תזונתיים 6.8 גרם 20.3 גרם
    שומן רווי 13.6 גרם 40.8 גרם
    כולסטרול 15.8 מ״ג 47.4 מ״ג
    סידן 177.6 מ״ג 532.9 מ״ג
    ברזל 5.0 מ״ג 14.9 מ״ג
    אשלגן 683.8 מ״ג 2051.5 מ״ג
    אבץ 2.5 מ״ג 7.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 8 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    559
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 559.1 קק״ל 1677.2 קק״ל
    פחמימות 71.1 גרם 213.2 גרם
    שומן 27.0 גרם 81.1 גרם
    נתרן 62.7 מ״ג 188.1 מ״ג
    חלבון 8.3 גרם 24.9 גרם
    סיבים תזונתיים 6.8 גרם 20.3 גרם
    שומן רווי 13.6 גרם 40.8 גרם
    כולסטרול 15.8 מ״ג 47.4 מ״ג
    סידן 177.6 מ״ג 532.9 מ״ג
    ברזל 5.0 מ״ג 14.9 מ״ג
    אשלגן 683.8 מ״ג 2051.5 מ״ג
    אבץ 2.5 מ״ג 7.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ארטיקים

גנאש


אופן הכנה

  1. מכניסים את התותים והחלב המרוכז לקערת הבלנדר ומפעילים על תכנית BOWL.
  2. מעבירים את התערובת לתבניות ארטיק ומקפיאים במשך 8 שעות.

    ארטיק סורבה תות בציפוי שוקולד4
    מערבלים את התותים והחלב המרוכז. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: יעל מגן

  3. ממיסים במיקרוגל את קוביות השוקולד בתוך כוס רחבה שתוכל להכיל את הארטיק.
  4. מוסיפים את השמן ומערבבים היטב.
  5. מחלצים את הארטיקים: מכינים קערה של מים חמים, טובלים לשנייה את התבנית הסגורה ומחלצים בקלות.
  6. טובלים את הארטיק בכוס השוקולד כשמשאירים את הרבע התחתון ללא ציפוי.

    ארטיק סורבה תות בציפוי שוקולד5
    טובלים את הארטיק בשוקולד המומס. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: יעל מגן

  7. משאירים את הארטיק דקה באוויר עד שהציפוי יתקשה.
  8. מגישים מיד או מעבירים בתבנית סגורה למקפיא.

    ארטיק סורבה תות בציפוי שוקולד2
    ארטיק סורבה תות בציפוי שוקולד. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: יעל מגן

לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz

הערות

  • ניתן להכין את הארטיק גם מפירות אחרים- כל פרי שהולך להיזרק לפח, פשוט חותכים לחתיכות בגודל 1 ס"מ ומקפיאים בשקיות. כשרוצים להכין את הארטיקים, מוציאים את שקית הפירות הקפואה ומכינים באותו האופן בקלות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טעים למות: ארטיק סורבה תות בציפוי שוקולד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    אור

    אפר להשתמש בחלב מרוכז פרווה ביתי (שהכנתי מחלב שקדים )

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר!

    Avatar
    Inbal Mali

    איך ניתן להמיר לגלידה פרווה????

      Avatar
      מערכת Foody

      השתמשי בחלב קוקוס מרוכז וממותק, הוא פרווה וטבעוני ונהדר למטרה זו.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות