באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

ניוקי מתובל קריספי בנינג’ה גריל

חטיף ניוקי מטוגן באוויר חם בנינג'ה גריל עם תיבול איטלקי עדין שמגישים לצד רוטב עגבניות - 10 דקות עבודה ויש לכם נשנוש מושלם
חטיף ניוקי מטוגן באוויר חם בנינג'ה גריל עם תיבול איטלקי עדין שמגישים לצד רוטב עגבניות - 10 דקות עבודה ויש לכם נשנוש מושלם
  • Studio R.Y
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    375
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 375.2 קק״ל 1125.5 קק״ל
    פחמימות 58.3 גרם 174.8 גרם
    שומן 13.1 גרם 39.4 גרם
    נתרן 630.2 מ״ג 1890.5 מ״ג
    חלבון 6.9 גרם 20.8 גרם
    סיבים תזונתיים 4.2 גרם 12.6 גרם
    שומן רווי 5.7 גרם 17.2 גרם
    כולסטרול 21.5 מ״ג 64.5 מ״ג
    סידן 28.7 מ״ג 86.0 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 3.6 מ״ג
    אשלגן 107.7 מ״ג 323.1 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    375
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 375.2 קק״ל 1125.5 קק״ל
    פחמימות 58.3 גרם 174.8 גרם
    שומן 13.1 גרם 39.4 גרם
    נתרן 630.2 מ״ג 1890.5 מ״ג
    חלבון 6.9 גרם 20.8 גרם
    סיבים תזונתיים 4.2 גרם 12.6 גרם
    שומן רווי 5.7 גרם 17.2 גרם
    כולסטרול 21.5 מ״ג 64.5 מ״ג
    סידן 28.7 מ״ג 86.0 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 3.6 מ״ג
    אשלגן 107.7 מ״ג 323.1 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
Studio R.Y
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב


אופן הכנה

  1. מכינים את הניוקי: מערבבים בקערה את הניוקי עם מעט שמן זית, תבלין איטלקי ומלח.
  2. מעבירים את הניוקי המתובל לנינג׳ה גריל על מצב טיגון באוויר חם בחום של 200 מעלות, למשך כ-10 דקות.
  3. מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה את החמאה המומסת עם השום והפטרוזיליה.
  4. כשהניוקי מוכנים (קריספיים ולא שרופים מדי), מוציאים, מערבבים עם הרוטב ומגישים, בתאבון.


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ניוקי מתובל קריספי בנינג’ה גריל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים