-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 375.2 קק״ל 1125.5 קק״לפחמימות 58.3 גרם 174.8 גרםשומן 13.1 גרם 39.4 גרםנתרן 630.2 מ״ג 1890.5 מ״גחלבון 6.9 גרם 20.8 גרםסיבים תזונתיים 4.2 גרם 12.6 גרםשומן רווי 5.7 גרם 17.2 גרםכולסטרול 21.5 מ״ג 64.5 מ״גסידן 28.7 מ״ג 86.0 מ״גברזל 1.2 מ״ג 3.6 מ״גאשלגן 107.7 מ״ג 323.1 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות375
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 375.2 קק״ל 1125.5 קק״לפחמימות 58.3 גרם 174.8 גרםשומן 13.1 גרם 39.4 גרםנתרן 630.2 מ״ג 1890.5 מ״גחלבון 6.9 גרם 20.8 גרםסיבים תזונתיים 4.2 גרם 12.6 גרםשומן רווי 5.7 גרם 17.2 גרםכולסטרול 21.5 מ״ג 64.5 מ״גסידן 28.7 מ״ג 86.0 מ״גברזל 1.2 מ״ג 3.6 מ״גאשלגן 107.7 מ״ג 323.1 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 375 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
500גרם או 1 חבילה ניוקי מוכןלפני בישול (ישר מהשקית/קופסה)
-
1 כף שמן זית
-
1 כפית תערובת תיבול איטלקית
-
1/2 כפית מלח דק
הגשה
-
1/2 כוס רוטב עגבניות מוכן
אופן הכנה
- מכינים את הניוקי: מערבבים בקערה את הניוקי עם מעט שמן זית, תבלין איטלקי ומלח.
- מעבירים את הניוקי המתובל לנינג׳ה גריל על מצב טיגון באוויר חם בחום של 200 מעלות, למשך כ-10 דקות.
- מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה את החמאה המומסת עם השום והפטרוזיליה.
- כשהניוקי מוכנים (קריספיים ולא שרופים מדי), מוציאים, מערבבים עם הרוטב ומגישים, בתאבון.
אופן הכנה
- מכינים את הניוקי: מערבבים בקערה את הניוקי עם מעט שמן זית, תבלין איטלקי ומלח.
- מעבירים את הניוקי המתובל לנינג׳ה גריל על מצב טיגון באוויר חם בחום של 200 מעלות, למשך כ-10 דקות.
- מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה את החמאה המומסת עם השום והפטרוזיליה.
- כשהניוקי מוכנים (קריספיים ולא שרופים מדי), מוציאים, מערבבים עם הרוטב ומגישים, בתאבון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן