סטייק סינטה בשעועית ירוקה וטריאקי
מחפשים לגוון את ארוחת הצהריים שלכם? יונית צוקרמן מכינה ארוחה שלמה ברבע שעה: סטייק סינטה בשעועית ירוקה וטריאקי. מנה טעימה שכל המשפחה תאהב
מחפשים לגוון את ארוחת הצהריים שלכם? יונית צוקרמן מכינה ארוחה שלמה ברבע שעה: סטייק סינטה בשעועית ירוקה וטריאקי. מנה טעימה שכל המשפחה תאהב
- יונית צוקרמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 86.7 קק״ל 346.6 קק״לפחמימות 11.9 גרם 47.7 גרםשומן 0.1 גרם 0.4 גרםנתרן 1079.3 מ״ג 4317.1 מ״גחלבון 3.7 גרם 14.6 גרםסיבים תזונתיים 6.0 גרם 24.1 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 5.7 מ״ג 22.8 מ״גברזל 0.3 מ״ג 1.2 מ״גאשלגן 40.5 מ״ג 162.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 5 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות87
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 86.7 קק״ל 346.6 קק״לפחמימות 11.9 גרם 47.7 גרםשומן 0.1 גרם 0.4 גרםנתרן 1079.3 מ״ג 4317.1 מ״גחלבון 3.7 גרם 14.6 גרםסיבים תזונתיים 6.0 גרם 24.1 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 5.7 מ״ג 22.8 מ״גברזל 0.3 מ״ג 1.2 מ״גאשלגן 40.5 מ״ג 162.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 87 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כוס מים
-
1 שקית שעועית ירוקה קפואה
-
1/4 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
5 שיני שום
-
1/4 כוס רוטב טריאקי
-
1 ק"ג סינטהמחולקת ל-5 סטייקים
-
1/4 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- שמים בסיר כוס מים ורבע כוס טריאקי עם רבע כפית מלח ורבע כפית פלפל שחור.
- שמים את השעועית הירוקה בסלסלה, מפזרים מעל מלח, פלפל ו-4 שיני שום כתושות, סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור. מפעילים בעוצמה HIGH ל5 דקות.
- מוציאים את השעועית הירוקה לקערה.
- מתיזים שמן על נתחי הסינטה. ממליחים ומפלפלים.
- שמים את הנתחים עם מי השעועית המבושלת.
- סוגרים את המכסה, מזיזים את הסליידר למצב טיגון באוויר / בישול ובוחרים בתוכנית גריל 10 דקות. (מומלץ באמצע לעצור ולהפוך את נתחי הסינטה).
- מעבירים לצלחת את נתחי הסינטה, את המים שנותרו מעבירים לקערה של השעועית.
- מערבבים היטב את השעועית ומגישים עם הסינטה.
אופן הכנה
- שמים בסיר כוס מים ורבע כוס טריאקי עם רבע כפית מלח ורבע כפית פלפל שחור.
- שמים את השעועית הירוקה בסלסלה, מפזרים מעל מלח, פלפל ו-4 שיני שום כתושות, סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור. מפעילים בעוצמה HIGH ל5 דקות.
- מוציאים את השעועית הירוקה לקערה.
- מתיזים שמן על נתחי הסינטה. ממליחים ומפלפלים.
- שמים את הנתחים עם מי השעועית המבושלת.
- סוגרים את המכסה, מזיזים את הסליידר למצב טיגון באוויר / בישול ובוחרים בתוכנית גריל 10 דקות. (מומלץ באמצע לעצור ולהפוך את נתחי הסינטה).
- מעבירים לצלחת את נתחי הסינטה, את המים שנותרו מעבירים לקערה של השעועית.
- מערבבים היטב את השעועית ומגישים עם הסינטה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן