-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 563.1 קק״ל 6757.7 קק״לפחמימות 60.2 גרם 721.9 גרםשומן 35.4 גרם 424.6 גרםנתרן 227.4 מ״ג 2729.4 מ״גחלבון 4.7 גרם 56.6 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 18.9 גרםשומן רווי 20.5 גרם 245.7 גרםכולסטרול 34.9 מ״ג 418.4 מ״גסידן 13.4 מ״ג 160.7 מ״גברזל 0.4 מ״ג 4.7 מ״גאשלגן 78.6 מ״ג 943.6 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 5.8 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות563
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 563.1 קק״ל 6757.7 קק״לפחמימות 60.2 גרם 721.9 גרםשומן 35.4 גרם 424.6 גרםנתרן 227.4 מ״ג 2729.4 מ״גחלבון 4.7 גרם 56.6 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 18.9 גרםשומן רווי 20.5 גרם 245.7 גרםכולסטרול 34.9 מ״ג 418.4 מ״גסידן 13.4 מ״ג 160.7 מ״גברזל 0.4 מ״ג 4.7 מ״גאשלגן 78.6 מ״ג 943.6 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 5.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 563 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
1 חבילה בצק שמרים עלים קפואמופשרת על פי הוראות היצרן
מילוי
-
150 גרם חמאה רכה
-
1 שוט אספרסו
-
240 גרם סוכר חום כהה
-
1 כף קינמון טחון
ציפוי
-
200 גרם גבינת שמנת30% שומן
-
1 שוט אספרסו
-
20 גרם חמאה רכה
-
100 גרם אבקת סוכר
אופן הכנה
- מכינים את המילוי: מכינים במכונת הקפה שתי מנות אספרסו - אחת למילוי ואחת לציפוי.
- מערבבים בקערה קטנה את החמאה, האספרסו, הסוכר והקינמון.
- פורסים את גליל הבצק ומורחים עליו את המילוי בעזרת מרית או ספצ’ולה.
- מגלגלים את הבצק לרולדה ופורסים אותה לפרוסות בעובי שתי אצבעות, כ-4-5 ס”מ.
- מסדרים בתבנים משומנת את פרוסות הרולדה, כך שהפתח כלפי מעלה ומשאירים מרווחים כי הבצק עוד יתפח.
- מכסים במגבת מטבח נקייה ומשאירים כ-40 דקות להתפחה במקום חמים.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- אופים את המאפה התפוח בתנור כ-20 דקות, עד שהמאפה מקבל צבע זהוב.
- בזמן שהמאפה בתנור מכינים את הציפוי: מערבבים את כל רכיבי הציפוי בקערה קטנה ומורחים את הציפוי על המאפה ישר כשהוא יוצא מהתנור כך שהוא נמס לתוך הסינבון ושומר על המאפה לח ונפלא.
אופן הכנה
- מכינים את המילוי: מכינים במכונת הקפה שתי מנות אספרסו - אחת למילוי ואחת לציפוי.
- מערבבים בקערה קטנה את החמאה, האספרסו, הסוכר והקינמון.
- פורסים את גליל הבצק ומורחים עליו את המילוי בעזרת מרית או ספצ’ולה.
- מגלגלים את הבצק לרולדה ופורסים אותה לפרוסות בעובי שתי אצבעות, כ-4-5 ס”מ.
- מסדרים בתבנים משומנת את פרוסות הרולדה, כך שהפתח כלפי מעלה ומשאירים מרווחים כי הבצק עוד יתפח.
- מכסים במגבת מטבח נקייה ומשאירים כ-40 דקות להתפחה במקום חמים.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- אופים את המאפה התפוח בתנור כ-20 דקות, עד שהמאפה מקבל צבע זהוב.
- בזמן שהמאפה בתנור מכינים את הציפוי: מערבבים את כל רכיבי הציפוי בקערה קטנה ומורחים את הציפוי על המאפה ישר כשהוא יוצא מהתנור כך שהוא נמס לתוך הסינבון ושומר על המאפה לח ונפלא.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן