סלט חסה, גבינה כחולה ורימונים
מחפשים סלט מיוחד, טעים ולא שגרתי? זהר לוסטיגר בשן מכינה סלט חסה, גבינה כחולה ורימונים שמגישים עם רוטב בלסמי ואגוזי פקאן קלויים
מחפשים סלט מיוחד, טעים ולא שגרתי? זהר לוסטיגר בשן מכינה סלט חסה, גבינה כחולה ורימונים שמגישים עם רוטב בלסמי ואגוזי פקאן קלויים
- זהר לוסטיגר-בשן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 245.6 קק״ל 982.4 קק״לפחמימות 10.1 גרם 40.4 גרםשומן 20.3 גרם 81.4 גרםנתרן 381.2 מ״ג 1524.9 מ״גחלבון 5.8 גרם 23.2 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 12.1 גרםשומן רווי 3.8 גרם 15.3 גרםכולסטרול 9.4 מ״ג 37.5 מ״גסידן 141.4 מ״ג 565.7 מ״גברזל 1.2 מ״ג 4.7 מ״גאשלגן 286.9 מ״ג 1147.4 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 5.8 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות246
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 245.6 קק״ל 982.4 קק״לפחמימות 10.1 גרם 40.4 גרםשומן 20.3 גרם 81.4 גרםנתרן 381.2 מ״ג 1524.9 מ״גחלבון 5.8 גרם 23.2 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 12.1 גרםשומן רווי 3.8 גרם 15.3 גרםכולסטרול 9.4 מ״ג 37.5 מ״גסידן 141.4 מ״ג 565.7 מ״גברזל 1.2 מ״ג 4.7 מ״גאשלגן 286.9 מ״ג 1147.4 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 5.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 246 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
1 צרור ארוגולה
-
6 עלי חסות ערביות
-
1 צרור כוסברה
-
1/4 כוס גרגירי רימון
-
50 גרם גבינה כחולה
רוטב
-
3 כפות שמן זית
-
1 כף מיץ לימון
-
1 כף חומץ בלסמי
-
1/2 כפית חרדל גרגירים
-
1 כפית סירופ מייפל
-
1/4 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
תוספת
-
1/2 כוס אגוזי פקאן
-
2 כפות סירופ מייפל
אופן הכנה
- קוצצים גס את החסה, ארוגולה וכוסברה.
- במחבת יבשה קולים את הפקאן כ-30 שניות או עד שעולה ניחוח של קלייה.
- מכבים את הלהבה ומוסיפים 2 כפות סירופ מייפל, מערבבים.
- מכינים את הסלט: מערבבים את חומרי הסלט בקערה, מפוררים פנימה את הגבינה.
- מכינים את הרוטב: מערבבים את הרכיבים בקערית או מנערים בצנצנת.
- יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים עם הפקאנים ומגישים.
אופן הכנה
- קוצצים גס את החסה, ארוגולה וכוסברה.
- במחבת יבשה קולים את הפקאן כ-30 שניות או עד שעולה ניחוח של קלייה.
- מכבים את הלהבה ומוסיפים 2 כפות סירופ מייפל, מערבבים.
- מכינים את הסלט: מערבבים את חומרי הסלט בקערה, מפוררים פנימה את הגבינה.
- מכינים את הרוטב: מערבבים את הרכיבים בקערית או מנערים בצנצנת.
- יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים עם הפקאנים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
הכנתי את הסלט ויצא מעולה, ממש מיוחד, אני שמה גם אגס
תוספת מצוינת, ספיר, תודה על השיתוף!