סלט חסה, פירות וגבינה כחולה של יונתן רושפלד
סלט חסות קליל ברוטב משודרג מבית ילדותו של שף יונתן רושפלד. כנראה שהוא הילד הצעיר ביותר בעולם שאהב גבינה כחולה, מופתעים?
סלט חסות קליל ברוטב משודרג מבית ילדותו של שף יונתן רושפלד. כנראה שהוא הילד הצעיר ביותר בעולם שאהב גבינה כחולה, מופתעים?
- יונתן רושפלד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 320.8 קק״ל 1283.4 קק״לפחמימות 41.5 גרם 166.0 גרםשומן 65.2 גרם 260.9 גרםנתרן 666.0 מ״ג 2664.1 מ״גחלבון 53.3 גרם 213.1 גרםסיבים תזונתיים 40.2 גרם 160.8 גרםשומן רווי 49.8 גרם 199.2 גרםכולסטרול 77.7 מ״ג 310.8 מ״גסידן 341.3 מ״ג 1365.2 מ״גברזל 40.6 מ״ג 162.4 מ״גאשלגן 94.5 מ״ג 378.1 מ״גאבץ 41.4 מ״ג 165.4 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות321
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 320.8 קק״ל 1283.4 קק״לפחמימות 41.5 גרם 166.0 גרםשומן 65.2 גרם 260.9 גרםנתרן 666.0 מ״ג 2664.1 מ״גחלבון 53.3 גרם 213.1 גרםסיבים תזונתיים 40.2 גרם 160.8 גרםשומן רווי 49.8 גרם 199.2 גרםכולסטרול 77.7 מ״ג 310.8 מ״גסידן 341.3 מ״ג 1365.2 מ״גברזל 40.6 מ״ג 162.4 מ״גאשלגן 94.5 מ״ג 378.1 מ״גאבץ 41.4 מ״ג 165.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 321 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
טריות ויבשות, ללא העלים החיצוניים
-
200 גרם גבינה כחולה
רוטב
-
3 כפות ריבת פטלאו ריבת אוכמניות
-
2 כפות חומץ בן יין אדוםאו מיץ לימון או חומץ בלסמי
-
1/4 כוס שמן זית
-
1/2 כפית סוכר לבן
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1/2 כוס מים
אופן הכנה
- מכינים את החסות: חסה רומאית אחת קורעים ביד ואת החסה השנייה חותכים לרצועות קטנות.
- לחסות הסלנובה מוציאים את הראש ומפזרים את העלים.
- חותכים את תפוח העץ לרבעים ואז חותכים בנוסף לפרוסות דקות.
- מכינים את הרוטב: מערבבים את כל חומרי הרוטב יחד. לוקחים עלה חסה וחתיכת תפוח וטובלים יחד ברוטב על מנת לטעום, ומתקנים תיבול.
- מתבלים את החסות ואת פרוסות התפוח ברוטב. את הגבינה הכחולה מפוררים מעל בגושים גדולים.
- מתבלים בפלפל שחור, מעט מלח וכמה טיפות של שמן זית.
אופן הכנה
- מכינים את החסות: חסה רומאית אחת קורעים ביד ואת החסה השנייה חותכים לרצועות קטנות.
- לחסות הסלנובה מוציאים את הראש ומפזרים את העלים.
- חותכים את תפוח העץ לרבעים ואז חותכים בנוסף לפרוסות דקות.
- מכינים את הרוטב: מערבבים את כל חומרי הרוטב יחד. לוקחים עלה חסה וחתיכת תפוח וטובלים יחד ברוטב על מנת לטעום, ומתקנים תיבול.
- מתבלים את החסות ואת פרוסות התפוח ברוטב. את הגבינה הכחולה מפוררים מעל בגושים גדולים.
- מתבלים בפלפל שחור, מעט מלח וכמה טיפות של שמן זית.
הערות
- במקום תפוחים אפשר להשתמש בשזיפים, מלון, אפרסקים או אגסים.
הערות
- במקום תפוחים אפשר להשתמש בשזיפים, מלון, אפרסקים או אגסים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
בתצלום מופיעים חמוציום ואגוזי מלך , למה לא מצויין גם במתכון?
היי אורה, התמונה היא להמחשה בלבד