סלט ירוק וטוסטוני בצק עלים עם קממבר
תמרה אהרוני מלמדת איך מכינים סלט ירוק רענן ופריך שמגישים עם טוסטוני בצק עלים טעימים ופריכים עם גבינת קממבר. לא יאומן כמה פשוט להכין מנה מרשימה וחגיגית
תמרה אהרוני מלמדת איך מכינים סלט ירוק רענן ופריך שמגישים עם טוסטוני בצק עלים טעימים ופריכים עם גבינת קממבר. לא יאומן כמה פשוט להכין מנה מרשימה וחגיגית
- תמרה אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1534.3 קק״ל 4602.8 קק״לפחמימות 250.1 גרם 750.3 גרםשומן 65.4 גרם 196.3 גרםנתרן 2018.8 מ״ג 6056.5 מ״גחלבון 41.0 גרם 123.1 גרםסיבים תזונתיים 11.9 גרם 35.7 גרםשומן רווי 9.3 גרם 28.0 גרםכולסטרול 30.9 מ״ג 92.6 מ״גסידן 220.9 מ״ג 662.8 מ״גברזל 13.9 מ״ג 41.8 מ״גאשלגן 698.0 מ״ג 2094.1 מ״גאבץ 4.5 מ״ג 13.6 מ״גסגור
-
מרכיבים20
-
הכנה 15 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות1534
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1534.3 קק״ל 4602.8 קק״לפחמימות 250.1 גרם 750.3 גרםשומן 65.4 גרם 196.3 גרםנתרן 2018.8 מ״ג 6056.5 מ״גחלבון 41.0 גרם 123.1 גרםסיבים תזונתיים 11.9 גרם 35.7 גרםשומן רווי 9.3 גרם 28.0 גרםכולסטרול 30.9 מ״ג 92.6 מ״גסידן 220.9 מ״ג 662.8 מ״גברזל 13.9 מ״ג 41.8 מ״גאשלגן 698.0 מ״ג 2094.1 מ״גאבץ 4.5 מ״ג 13.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 20 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 1534 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
טוסטונים
-
1 חבילה בצק עלים קפוא
-
1 כדור גבינת קממבר
-
2 כפות שמן זית
-
2 כפות דבש
-
1 כף טימין טרי
-
1/4 כפית מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
סלט
-
2 ראשי אנדיב לבן
-
4 צנוניות בינוניות
-
2 תפוחי עץ גרני סמיט בינוניים
-
1 חופן שקדים פרוסים
רוטב
-
4 כפות שמן זית
-
2 כפות חומץ בלסמי
-
2 כפות מיץ לימון
-
2 שיני שום
-
1 כף חרדל דיז’ון
-
1 כפית דבש
-
1/4 כפית מלח דק
-
קורט פלפל שחור טחון
אופן הכנה
- מפשירים את בצק העלים לפי הוראות היצרן.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. פורסים דק את הצנוניות. חותכים את התפוחים לפלחים דקים. כותשים את השום. פורסים את הגבינה.
- מרדדים את הבצק ושמים על התבנית מרופדת בנייר אפייה. מניחים מעל עוד נייר אפייה ועוד תבנית שתשמש משקולת ואופים כ-15-20 דקות עד שהבצק נהיה שחום ופריך. מצננים טיפה וחותכים לפסים בעובי כ-3 ס”מ. מחזירים יחד עם הנייר לתבנית ושומרים בצד. לא מכבים את התנור.
- מכינים את הסלט: מפרידים את האנדיב לעלים, מוסיפים את הצנוניות והתפוחים ומערבבים.
- מכינים את הרוטב: שמים את כל מרכיבי הרוטב בקערית ומערבבים.
- מניחים על כל מלבן בצק פרוסת גבינה, מזלפים מעל קצת שמן זית ודבש ומפזרים עלי טימין, מלח ופלפל. אופים מתחת לגריל 3 דקות עד שהגבינה נמסה.
- יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים. מפזרים מעל את השקדים. מסדרים על הסלט את הטוסטונים ומגישים.
אופן הכנה
- מפשירים את בצק העלים לפי הוראות היצרן.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. פורסים דק את הצנוניות. חותכים את התפוחים לפלחים דקים. כותשים את השום. פורסים את הגבינה.
- מרדדים את הבצק ושמים על התבנית מרופדת בנייר אפייה. מניחים מעל עוד נייר אפייה ועוד תבנית שתשמש משקולת ואופים כ-15-20 דקות עד שהבצק נהיה שחום ופריך. מצננים טיפה וחותכים לפסים בעובי כ-3 ס”מ. מחזירים יחד עם הנייר לתבנית ושומרים בצד. לא מכבים את התנור.
- מכינים את הסלט: מפרידים את האנדיב לעלים, מוסיפים את הצנוניות והתפוחים ומערבבים.
- מכינים את הרוטב: שמים את כל מרכיבי הרוטב בקערית ומערבבים.
- מניחים על כל מלבן בצק פרוסת גבינה, מזלפים מעל קצת שמן זית ודבש ומפזרים עלי טימין, מלח ופלפל. אופים מתחת לגריל 3 דקות עד שהגבינה נמסה.
- יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים. מפזרים מעל את השקדים. מסדרים על הסלט את הטוסטונים ומגישים.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן