סנו רקע

סלט ירוק וטוסטוני בצק עלים עם קממבר

תמרה אהרוני מלמדת איך מכינים סלט ירוק רענן ופריך שמגישים עם טוסטוני בצק עלים טעימים ופריכים עם גבינת קממבר. לא יאומן כמה פשוט להכין מנה מרשימה וחגיגית
תמרה אהרוני מלמדת איך מכינים סלט ירוק רענן ופריך שמגישים עם טוסטוני בצק עלים טעימים ופריכים עם גבינת קממבר. לא יאומן כמה פשוט להכין מנה מרשימה וחגיגית
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    1534
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1534.3 קק״ל 4602.8 קק״ל
    פחמימות 250.1 גרם 750.3 גרם
    שומן 65.4 גרם 196.3 גרם
    נתרן 2018.8 מ״ג 6056.5 מ״ג
    חלבון 41.0 גרם 123.1 גרם
    סיבים תזונתיים 11.9 גרם 35.7 גרם
    שומן רווי 9.3 גרם 28.0 גרם
    כולסטרול 30.9 מ״ג 92.6 מ״ג
    סידן 220.9 מ״ג 662.8 מ״ג
    ברזל 13.9 מ״ג 41.8 מ״ג
    אשלגן 698.0 מ״ג 2094.1 מ״ג
    אבץ 4.5 מ״ג 13.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    1534
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1534.3 קק״ל 4602.8 קק״ל
    פחמימות 250.1 גרם 750.3 גרם
    שומן 65.4 גרם 196.3 גרם
    נתרן 2018.8 מ״ג 6056.5 מ״ג
    חלבון 41.0 גרם 123.1 גרם
    סיבים תזונתיים 11.9 גרם 35.7 גרם
    שומן רווי 9.3 גרם 28.0 גרם
    כולסטרול 30.9 מ״ג 92.6 מ״ג
    סידן 220.9 מ״ג 662.8 מ״ג
    ברזל 13.9 מ״ג 41.8 מ״ג
    אשלגן 698.0 מ״ג 2094.1 מ״ג
    אבץ 4.5 מ״ג 13.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים קרים
תמרה אהרוני
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט


אופן הכנה

  1. מפשירים את בצק העלים לפי הוראות היצרן.
  2. מחממים את התנור ל-180 מעלות. פורסים דק את הצנוניות. חותכים את התפוחים לפלחים דקים. כותשים את השום. פורסים את הגבינה.
  3. מרדדים את הבצק ושמים על התבנית מרופדת בנייר אפייה. מניחים מעל עוד נייר אפייה ועוד תבנית שתשמש משקולת ואופים כ-15-20 דקות עד שהבצק נהיה שחום ופריך. מצננים טיפה וחותכים לפסים בעובי כ-3 ס”מ. מחזירים יחד עם הנייר לתבנית ושומרים בצד. לא מכבים את התנור.
  4. מכינים את הסלט: מפרידים את האנדיב לעלים, מוסיפים את הצנוניות והתפוחים ומערבבים.
  5. מכינים את הרוטב: שמים את כל מרכיבי הרוטב בקערית ומערבבים.
  6. מניחים על כל מלבן בצק פרוסת גבינה, מזלפים מעל קצת שמן זית ודבש ומפזרים עלי טימין, מלח ופלפל. אופים מתחת לגריל 3 דקות עד שהגבינה נמסה.
  7. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים. מפזרים מעל את השקדים. מסדרים על הסלט את הטוסטונים ומגישים.

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט ירוק וטוסטוני בצק עלים עם קממבר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות