באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

סלט ירקות עשיר עם ירקות קלויים שמחייכים את היום

סלט עשיר ומרענן של עגבניות, בצל, בזיליקום וזיתים, עם קרוטונים שמוסיפים קראנצ'יות כייפית ופלפלים קלויים חמימים, ברוטב בלסמי ושמן זית. מתאים כתוספת לכל ארוחה
סלט עשיר ומרענן של עגבניות, בצל, בזיליקום וזיתים, עם קרוטונים שמוסיפים קראנצ'יות כייפית ופלפלים קלויים חמימים, ברוטב בלסמי ושמן זית. מתאים כתוספת לכל ארוחה
  • יעל טל
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    345
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 345.0 קק״ל 690.0 קק״ל
    פחמימות 30.2 גרם 60.5 גרם
    שומן 18.7 גרם 37.4 גרם
    נתרן 304.5 מ״ג 609.0 מ״ג
    חלבון 5.7 גרם 11.5 גרם
    סיבים תזונתיים 9.2 גרם 18.3 גרם
    שומן רווי 3.7 גרם 7.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 91.3 מ״ג 182.7 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 1424.6 מ״ג 2849.3 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    345
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 345.0 קק״ל 690.0 קק״ל
    פחמימות 30.2 גרם 60.5 גרם
    שומן 18.7 גרם 37.4 גרם
    נתרן 304.5 מ״ג 609.0 מ״ג
    חלבון 5.7 גרם 11.5 גרם
    סיבים תזונתיים 9.2 גרם 18.3 גרם
    שומן רווי 3.7 גרם 7.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 91.3 מ״ג 182.7 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 1424.6 מ״ג 2849.3 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים קרים
יעל טל
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

רוטב


אופן הכנה

  1. מכניסים את פלטת הגריל לתוך המכשיר וסוגרים את המכסה. בוחרים בפונקציה - GRILL מכוונים את הטמפרטורה ל- MAX ואת הזמן ל-2 דקות.
  2. לוחצים על STOP/START על מנת להתחיל את החימום.
  3. כאשר המכשיר מצפצף ומסמן ששלב החימום המוקדם הסתיים והוא הגיע לטמפרטורה המבוקשת מניחים את הפלפלים על הגריל וצולים אותם למשך 10 דקות (כדאי להפוך כעבור 5-6 דקות, לא חובה).
  4. מוציאים מהמכשיר ומעבירים לקערה. עוטפים את הקערה בעוד הפלפלים חמים בניילון נצמד ומניחים בצד לרבע שעה.
  5. כעבור רבע שעה, מקלפים את הקליפה בקלות בעזרת הידיים מהפלפלים וקורעים אותם לחתיכות בגודל שנוח לאכילה. מחכים שיתקררו ומעבירים לקערת הגשה.
  6. מוסיפים לקערת ההגשה את העגבניות, הבצל, עלי הבזיליקום והזיתים.
  7. מערבבים בקערית את חומרי הרוטב ללא המלח האטלנטי (אם משתמשים במלח דק אפשר להוסיף לקערית ולערבב יחד עם חומרי הרוטב).
  8. מוזגים את הרוטב על הסלט, מוסיפים את הקרוטונים, מפזרים מלח אטלנטי ומגישים מיד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט ירקות עשיר עם ירקות קלויים שמחייכים את היום

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (15)

Avatar

    Avatar
    שולה פרחי

    סלט טעיםםםםםם הכנתי יצא מאוד טעים!!!

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה וכל הכבוד!

    Avatar
    אהובה לירן

    תקשיבו הכנתי את הסלט באמת סלט טעים מאוד

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות