סלט ירקות עשיר עם ירקות קלויים שמחייכים את היום
סלט עשיר ומרענן של עגבניות, בצל, בזיליקום וזיתים, עם קרוטונים שמוסיפים קראנצ'יות כייפית ופלפלים קלויים חמימים, ברוטב בלסמי ושמן זית. מתאים כתוספת לכל ארוחה
סלט עשיר ומרענן של עגבניות, בצל, בזיליקום וזיתים, עם קרוטונים שמוסיפים קראנצ'יות כייפית ופלפלים קלויים חמימים, ברוטב בלסמי ושמן זית. מתאים כתוספת לכל ארוחה
- יעל טל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 345.0 קק״ל 690.0 קק״לפחמימות 30.2 גרם 60.5 גרםשומן 18.7 גרם 37.4 גרםנתרן 304.5 מ״ג 609.0 מ״גחלבון 5.7 גרם 11.5 גרםסיבים תזונתיים 9.2 גרם 18.3 גרםשומן רווי 3.7 גרם 7.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 91.3 מ״ג 182.7 מ״גברזל 2.9 מ״ג 5.9 מ״גאשלגן 1424.6 מ״ג 2849.3 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות345
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 345.0 קק״ל 690.0 קק״לפחמימות 30.2 גרם 60.5 גרםשומן 18.7 גרם 37.4 גרםנתרן 304.5 מ״ג 609.0 מ״גחלבון 5.7 גרם 11.5 גרםסיבים תזונתיים 9.2 גרם 18.3 גרםשומן רווי 3.7 גרם 7.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 91.3 מ״ג 182.7 מ״גברזל 2.9 מ״ג 5.9 מ״גאשלגן 1424.6 מ״ג 2849.3 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 345 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
רוטב
-
3 כפות שמן זית
-
1/4 כוס חומץ בלסמי
-
1 כפית מלח ים אטלנטיאו חצי כפית מלח דק
אופן הכנה
- מכניסים את פלטת הגריל לתוך המכשיר וסוגרים את המכסה. בוחרים בפונקציה - GRILL מכוונים את הטמפרטורה ל- MAX ואת הזמן ל-2 דקות.
- לוחצים על STOP/START על מנת להתחיל את החימום.
- כאשר המכשיר מצפצף ומסמן ששלב החימום המוקדם הסתיים והוא הגיע לטמפרטורה המבוקשת מניחים את הפלפלים על הגריל וצולים אותם למשך 10 דקות (כדאי להפוך כעבור 5-6 דקות, לא חובה).
- מוציאים מהמכשיר ומעבירים לקערה. עוטפים את הקערה בעוד הפלפלים חמים בניילון נצמד ומניחים בצד לרבע שעה.
- כעבור רבע שעה, מקלפים את הקליפה בקלות בעזרת הידיים מהפלפלים וקורעים אותם לחתיכות בגודל שנוח לאכילה. מחכים שיתקררו ומעבירים לקערת הגשה.
- מוסיפים לקערת ההגשה את העגבניות, הבצל, עלי הבזיליקום והזיתים.
- מערבבים בקערית את חומרי הרוטב ללא המלח האטלנטי (אם משתמשים במלח דק אפשר להוסיף לקערית ולערבב יחד עם חומרי הרוטב).
- מוזגים את הרוטב על הסלט, מוסיפים את הקרוטונים, מפזרים מלח אטלנטי ומגישים מיד.
אופן הכנה
- מכניסים את פלטת הגריל לתוך המכשיר וסוגרים את המכסה. בוחרים בפונקציה - GRILL מכוונים את הטמפרטורה ל- MAX ואת הזמן ל-2 דקות.
- לוחצים על STOP/START על מנת להתחיל את החימום.
- כאשר המכשיר מצפצף ומסמן ששלב החימום המוקדם הסתיים והוא הגיע לטמפרטורה המבוקשת מניחים את הפלפלים על הגריל וצולים אותם למשך 10 דקות (כדאי להפוך כעבור 5-6 דקות, לא חובה).
- מוציאים מהמכשיר ומעבירים לקערה. עוטפים את הקערה בעוד הפלפלים חמים בניילון נצמד ומניחים בצד לרבע שעה.
- כעבור רבע שעה, מקלפים את הקליפה בקלות בעזרת הידיים מהפלפלים וקורעים אותם לחתיכות בגודל שנוח לאכילה. מחכים שיתקררו ומעבירים לקערת הגשה.
- מוסיפים לקערת ההגשה את העגבניות, הבצל, עלי הבזיליקום והזיתים.
- מערבבים בקערית את חומרי הרוטב ללא המלח האטלנטי (אם משתמשים במלח דק אפשר להוסיף לקערית ולערבב יחד עם חומרי הרוטב).
- מוזגים את הרוטב על הסלט, מוסיפים את הקרוטונים, מפזרים מלח אטלנטי ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (15)
סלט טעיםםםםםם הכנתי יצא מאוד טעים!!!
תודה רבה וכל הכבוד!
תקשיבו הכנתי את הסלט באמת סלט טעים מאוד