איך יודעים שבא אביב? סלט פול וירקות אביביים

סלט אביבי, מרענן ומקורי, עם פול ירוק פריך ועוד מלא ירקות ירוקים בתיבול עדין, שמתאים לכל ארוחה וגם לשולחן החג. והכי כיף? מכינים אותו בקלות
סלט אביבי, מרענן ומקורי, עם פול ירוק פריך ועוד מלא ירקות ירוקים בתיבול עדין, שמתאים לכל ארוחה וגם לשולחן החג. והכי כיף? מכינים אותו בקלות
  • אפרת ליכטנשטט
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    299
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 298.7 קק״ל 1195.0 קק״ל
    פחמימות 17.0 גרם 68.1 גרם
    שומן 23.5 גרם 94.0 גרם
    נתרן 403.2 מ״ג 1612.7 מ״ג
    חלבון 5.2 גרם 20.6 גרם
    סיבים תזונתיים 8.4 גרם 33.7 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 12.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 37.2 מ״ג 148.9 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 7.1 מ״ג
    אשלגן 702.0 מ״ג 2807.9 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 5.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    299
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 298.7 קק״ל 1195.0 קק״ל
    פחמימות 17.0 גרם 68.1 גרם
    שומן 23.5 גרם 94.0 גרם
    נתרן 403.2 מ״ג 1612.7 מ״ג
    חלבון 5.2 גרם 20.6 גרם
    סיבים תזונתיים 8.4 גרם 33.7 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 12.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 37.2 מ״ג 148.9 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 7.1 מ״ג
    אשלגן 702.0 מ״ג 2807.9 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 5.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים קרים
אפרת ליכטנשטט
X

6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ירקות


אופן הכנה

  1. מפשירים את הפול ומקלפים ממנו את הקליפה הדקה והשקופה שעוטפת אותו. שמים בקערה גדולה
  2. קוצצים דק את המלפפונים ואת עלי הרוקט ומוסיפים לקערה.
  3. קוצצים דק מאוד את הפלפל החריף ומוסיפים לקערה. אם לא אוהבים חריף, אפשר לוותר עליו.
  4. פורסים את הבצל לפרוסות דקות ומוסיפים לקערה.
  5. חותכים את האבוקדו לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה.
  6. פורסים את הפלפל לפרוסות דקות ומוסיפים לקערה.
  7. קוצצים דק את הטרגון והכוסברה ומוסיפים לקערה.
  8. מערבבים בקערה קטנה את מיץ הלימון, שמן הזית, המייפל, המלח והפלפל. מוסיפים לסלט, מערבבים היטב ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
איך יודעים שבא אביב? סלט פול וירקות אביביים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      שווקים וירקניות

    Avatar
    נחמה נועם

    אני אוהבת פול תודה על הרעיון

      Avatar
      מערכת Foody

      בשמחה! נשמח לשמוע אם אהבת (:

    Avatar
    Tsipy Hass

    איזה טרגון וכוסברה ? לא מופיע ברשימת המצרכים….

      Avatar
      רני

      מופיע ברשימת הירקות

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות