סלט קינואה מקסיקני: סלט צבעוני, טעים, משביע שכולם ירצו ממנו

סלט קינואה עם טוויסט מקסיקני: מתכון נהדר, טעים, וקל להכנה - שילוב מנצח בין טעם וצבע עם חריפות קלה שתוסיף אנרגיות לכל ארוחה
סלט קינואה עם טוויסט מקסיקני: מתכון נהדר, טעים, וקל להכנה - שילוב מנצח בין טעם וצבע עם חריפות קלה שתוסיף אנרגיות לכל ארוחה
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
30 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    388
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 388.4 קק״ל 1165.3 קק״ל
    פחמימות 19.1 גרם 57.3 גרם
    שומן 31.0 גרם 92.9 גרם
    נתרן 1278.3 מ״ג 3834.9 מ״ג
    חלבון 5.8 גרם 17.4 גרם
    סיבים תזונתיים 7.6 גרם 22.9 גרם
    שומן רווי 4.0 גרם 12.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 56.0 מ״ג 168.1 מ״ג
    ברזל 2.6 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 547.9 מ״ג 1643.6 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 4.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    388
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 388.4 קק״ל 1165.3 קק״ל
    פחמימות 19.1 גרם 57.3 גרם
    שומן 31.0 גרם 92.9 גרם
    נתרן 1278.3 מ״ג 3834.9 מ״ג
    חלבון 5.8 גרם 17.4 גרם
    סיבים תזונתיים 7.6 גרם 22.9 גרם
    שומן רווי 4.0 גרם 12.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 56.0 מ״ג 168.1 מ״ג
    ברזל 2.6 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 547.9 מ״ג 1643.6 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 4.1 מ״ג
    סגור

קינואה מתכון כזה עוד לא ראיתם. קינואה הפכה לשם נרדף לארוחה בריאה ודיאטטית. נכון, היא לא בהכרח המזון הכי דל קלוריות שיש, אבל קשה להתווכח עם הסגולות הבריאותיות שלה, שהופכות אותה למצרך נחשק בכל מסעדה ובכל בית.

הקינואה עשירה בחומצות אמינו, סיבים תזונתיים, ברזל ומגנזיום. בנוסף, היא לא מכילה גלוטן וכן מכילה חלבון מלא.

קינואה היא מרכיב המככב במתכונים לקציצות, סלטים, תוספות, תבשילים – היא בכל מקום, אפילו בעוגיות.

מתכון קינואה טוב תמיד ינסה לחדש לכם, להפתיע ותמיד יהיה גם טעים מאוד – כזה הוא המתכון הזה, לסלט קינואה מקסיקני.

יש לנו פה אבוקדו, זיתים, בצל, תירס, צ’ילי חריף, עשבי תיבול, נאצ’וס – וכמובן קינואה. זה סלט שאפשר להגיש לצד ארוחה וזה סלט שיכול גם להיות ארוחה שלמה מרוב שהוא עשיר, משביע וטעים. אז בפעם הבאה שאתם מחפשים מתכון קינואה, אל תשכחו את המתכון לסלט הזה.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים
נעמה פלד
X

30 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קינואה

סלט

רוטב


אופן הכנה

  1. מכינים את הקינואה: שוטפים את הקינואה דרך מסננת דקה במים זורמים. מעבירים לסיר עם המים והמלח, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים עד שהקינואה מרוככת ומוכנה לאכילה.
  2. מכינים את הסלט: מחממים מחבת נון סטיק קטנה עם כף שמן וקולים את גרעיני התירס קלות (שיזהיבו מעט, הזהרו שלא יישרפו). מניחים בצד ומקררים.
  3. חותכים את האבוקדו לקוביות ומעבירים לקערה. מוסיפים את הזיתים, הבצל, הכוסברה, הפלפל החריף, הפטרוזיליה, הקינואה והתירס.
  4. מכינים את הרוטב: טורפים בקערה את שמן הזית, הלימון, המלח והפלפל השחור.
  5. מוסיפים את הרוטב לקערה עם הירקות והקינואה. מערבבים היטב ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט קינואה מקסיקני: סלט צבעוני, טעים, משביע שכולם ירצו ממנו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (15)

Avatar

    Avatar
    רויטל תנעמי

    פשוט לעוף על זה שיתפתי את כל הלקוחות שלי

      Avatar
      מערכת Foody

      הי רויטל, איזה כיף לשמוע

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות