נינג’ה קייסרי – סלט קיסר קלאסי עם קרוטונים ביתיים
קלאסיקה עולמית: סלט קיסר עם רוטב אליפות ממש כמו במסעדות. שי-לי ליפא מגלה לכם איך להכין את הרוטב הכי טעים לסלט הכי פופולרי
קלאסיקה עולמית: סלט קיסר עם רוטב אליפות ממש כמו במסעדות. שי-לי ליפא מגלה לכם איך להכין את הרוטב הכי טעים לסלט הכי פופולרי
- Ninja
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 305.5 קק״ל 1833.3 קק״לפחמימות 2.4 גרם 14.6 גרםשומן 28.8 גרם 172.7 גרםנתרן 396.4 מ״ג 2378.6 מ״גחלבון 6.1 גרם 36.4 גרםסיבים תזונתיים 6.5 גרם 39.3 גרםשומן רווי 4.6 גרם 27.7 גרםכולסטרול 39.4 מ״ג 236.7 מ״גסידן 203.7 מ״ג 1222.3 מ״גברזל 2.1 מ״ג 12.8 מ״גאשלגן 700.0 מ״ג 4200.0 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 7.5 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 5 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות306
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 305.5 קק״ל 1833.3 קק״לפחמימות 2.4 גרם 14.6 גרםשומן 28.8 גרם 172.7 גרםנתרן 396.4 מ״ג 2378.6 מ״גחלבון 6.1 גרם 36.4 גרםסיבים תזונתיים 6.5 גרם 39.3 גרםשומן רווי 4.6 גרם 27.7 גרםכולסטרול 39.4 מ״ג 236.7 מ״גסידן 203.7 מ״ג 1222.3 מ״גברזל 2.1 מ״ג 12.8 מ״גאשלגן 700.0 מ״ג 4200.0 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 7.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 306 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 ראשי חסות ערביות
רוטב
-
1 חלמון L
-
1 שן שוםכתושה
-
4 פילה אנשובי
-
3 כפות מיץ לימון
-
1 כף חומץ בן יין לבן
-
1 כפית גדושה חרדל דיז’ון
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/3 כוס שמן זית
-
1/3 כוס שמן קנולה
הגשה
-
1/2 כוס גבינת פרמזן
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
מכינים את הקרוטונים:פורסים את הבגט לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ. - מערבבים פרוסות בגט ושמן זית בקערה. מסדרים בתבנית בשכבה אחת.
- אופים 10-8 דקות עד הזהבה. מצננים היטב ושומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד שבוע.
- מכינים את הרוטב:מעבירים ל לכוס מנת יחיד של 700 מ”ל של מעבד המזון את החלמון, השום, האנשובי, מיץ הלימון, החומץ, החרדל והמלח.
- בוחרים בתכנית DRESSING וטוחנים למרקם חלק.
- מוסיפים את שני סוגי השמנים בזילוף איטי תוך כדי ערבול, עד לקבלת מרקם סמיך. שומרים בכלי אטום במקרר עד 3 ימים.
- מרכיבים את הסלט:מניחים עלי חסה בקערה, יוצקים רוטב ומערבבים.
- מפזרים קרוטונים ומגלפים מעל גבינת פרמזן (עם קולפן ירקות) ומגישים מיד.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
מכינים את הקרוטונים:פורסים את הבגט לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ. - מערבבים פרוסות בגט ושמן זית בקערה. מסדרים בתבנית בשכבה אחת.
- אופים 10-8 דקות עד הזהבה. מצננים היטב ושומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד שבוע.
- מכינים את הרוטב:מעבירים ל לכוס מנת יחיד של 700 מ”ל של מעבד המזון את החלמון, השום, האנשובי, מיץ הלימון, החומץ, החרדל והמלח.
- בוחרים בתכנית DRESSING וטוחנים למרקם חלק.
- מוסיפים את שני סוגי השמנים בזילוף איטי תוך כדי ערבול, עד לקבלת מרקם סמיך. שומרים בכלי אטום במקרר עד 3 ימים.
- מרכיבים את הסלט:מניחים עלי חסה בקערה, יוצקים רוטב ומערבבים.
- מפזרים קרוטונים ומגלפים מעל גבינת פרמזן (עם קולפן ירקות) ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
תמיד טוב ללמוד דברים חדשים
הרוטב אכן נשמע מעולה! אבל… החלמון החי… המממ.. קצת בעייתי בימי סלמונלה וקורונה! ואני שלצערי נאבקת במלחת הסרטן, איני יכולה לאכול ביצים חיות. האם ניתן להחליפה במשהו ? למרות שאני יודעת עד כמה הוא תורם לרוטב ,אכלתי זאת כך שנים! אשמח לעצה טובה… בתודה, עילי