סלקים צלויים בתנור עם יוגורט ותימין
איילת הירשמן מסדרת לכם מנה ראשונה נפלאה לאירוח במינימום מאמץ - סלקים צלויים בתנור עם יוגורט ותימין, פתיח צמחוני טעים ומיוחד לארוחה חלבית
איילת הירשמן מסדרת לכם מנה ראשונה נפלאה לאירוח במינימום מאמץ - סלקים צלויים בתנור עם יוגורט ותימין, פתיח צמחוני טעים ומיוחד לארוחה חלבית
- איילת הירשמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 173.7 קק״ל 695.0 קק״לפחמימות 11.3 גרם 45.1 גרםשומן 11.4 גרם 45.7 גרםנתרן 2081.2 מ״ג 8324.7 מ״גחלבון 4.2 גרם 16.8 גרםסיבים תזונתיים 4.1 גרם 16.5 גרםשומן רווי 2.1 גרם 8.3 גרםכולסטרול 3.4 מ״ג 13.5 מ״גסידן 88.6 מ״ג 354.3 מ״גברזל 1.4 מ״ג 5.8 מ״גאשלגן 464.2 מ״ג 1856.9 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 2.1 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות174
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 173.7 קק״ל 695.0 קק״לפחמימות 11.3 גרם 45.1 גרםשומן 11.4 גרם 45.7 גרםנתרן 2081.2 מ״ג 8324.7 מ״גחלבון 4.2 גרם 16.8 גרםסיבים תזונתיים 4.1 גרם 16.5 גרםשומן רווי 2.1 גרם 8.3 גרםכולסטרול 3.4 מ״ג 13.5 מ״גסידן 88.6 מ״ג 354.3 מ״גברזל 1.4 מ״ג 5.8 מ״גאשלגן 464.2 מ״ג 1856.9 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 2.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 174 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- חוצים את הסלקים, שמים בסיר ומכסים במים. מוסיפים מלח ומעלים לרתיחה. מבשלים כ-20 דקות או עד שהסלקים רכים אבל לא מתפרקים. מסננים.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מעבירים את הסלקים המבושלים מהסיר לתבנית ומניחים כשחלקם החצוי כלפי מעלה. יוצקים מלמעלה את השמן, מתבלים במלח ומפזרים מעל את גבעולי התימין. צולים בתנור 8-10 דקות.
- מניחים את הסלקים על משטח עבודה וחותכים בעדינות לרבעים.
- מעבירים לצלחת הגשה ומוסיפים את היוגורט מלמעלה, כך שהוא מתערבב במיץ הסלק שנוטף והופך ורוד. מגישים.
אופן הכנה
- חוצים את הסלקים, שמים בסיר ומכסים במים. מוסיפים מלח ומעלים לרתיחה. מבשלים כ-20 דקות או עד שהסלקים רכים אבל לא מתפרקים. מסננים.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מעבירים את הסלקים המבושלים מהסיר לתבנית ומניחים כשחלקם החצוי כלפי מעלה. יוצקים מלמעלה את השמן, מתבלים במלח ומפזרים מעל את גבעולי התימין. צולים בתנור 8-10 דקות.
- מניחים את הסלקים על משטח עבודה וחותכים בעדינות לרבעים.
- מעבירים לצלחת הגשה ומוסיפים את היוגורט מלמעלה, כך שהוא מתערבב במיץ הסלק שנוטף והופך ורוד. מגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן