סנדוויץ’ פועלים עם חביתת ירק שאי אפשר לעמוד בפניו
משה שגב מפנק במנה שאי אפשר להפסיק לאכול - סנדוויץ' פועלים עם חביתת ירק עסיסית, שמוגש בלחם אחיד פריך. אל תשכחו את האריסה והלימון הכבוש לאקסטרה טעם
משה שגב מפנק במנה שאי אפשר להפסיק לאכול - סנדוויץ' פועלים עם חביתת ירק עסיסית, שמוגש בלחם אחיד פריך. אל תשכחו את האריסה והלימון הכבוש לאקסטרה טעם
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1180.5 קק״ל 2361.0 קק״לפחמימות 53.1 גרם 106.2 גרםשומן 89.0 גרם 178.0 גרםנתרן 3494.6 מ״ג 6989.2 מ״גחלבון 43.1 גרם 86.2 גרםסיבים תזונתיים 17.0 גרם 34.0 גרםשומן רווי 15.6 גרם 31.2 גרםכולסטרול 886.2 מ״ג 1772.4 מ״גסידן 311.7 מ״ג 623.3 מ״גברזל 10.6 מ״ג 21.1 מ״גאשלגן 1688.6 מ״ג 3377.1 מ״גאבץ 5.2 מ״ג 10.5 מ״גסגור
-
מרכיבים26
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות1181
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1180.5 קק״ל 2361.0 קק״לפחמימות 53.1 גרם 106.2 גרםשומן 89.0 גרם 178.0 גרםנתרן 3494.6 מ״ג 6989.2 מ״גחלבון 43.1 גרם 86.2 גרםסיבים תזונתיים 17.0 גרם 34.0 גרםשומן רווי 15.6 גרם 31.2 גרםכולסטרול 886.2 מ״ג 1772.4 מ״גסידן 311.7 מ״ג 623.3 מ״גברזל 10.6 מ״ג 21.1 מ״גאשלגן 1688.6 מ״ג 3377.1 מ״גאבץ 5.2 מ״ג 10.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 26 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 1181 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
חביתת תפוחי אדמה
חביתת ירק
סנדוויץ'
טחינה
-
1/2 כוס טחינה גולמית
-
1/4 כוס מים קרים
-
2 כפות מיץ לימון
-
1/4 כפית מלח דק
הגשה
-
1 חופן זיתים ירוקים
-
2 מלפפונים חמוצים קטנים
אופן הכנה
- מכינים את חביתת תפוחי האדמה: מגררים את תפוח האדמה והבטטה בפומפייה ושמים בקערה. מוסיפים את הביצים ומתבלים במלח ופלפל שחור, טורפים היטב.
- מחממים את השמן במחבת נון סטיק. יוצקים מתערובת הביצים למחבת ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה. מעבירים לצלחת ושומרים בצד.
- מכינים את חביתת הירק: קוצצים דק את כל עשבי התיבול ושמים בקערה. מוסיפים את הביצים ומתבלים במלח ופלפל שחור, טורפים היטב.
- מחממים את השמן במחבת נון סטיק. יוצקים מתערובת הביצים למחבת ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה. מעבירים לצלחת ושומרים בצד.
- מכינים טחינה: מערבבים את כל המצרכים בקערה עד קבלת טחינה במרקם סמיך. שומרים בצד.
- חותכים את העגבנייה לפרוסות ואת האבוקדו לרצועות.
- חוצים את הלחם האחיד לרוחבו ומוציאים את תוכנו הרך. מורחים את החלל הפנימי באריסה ולימון כבוש.
- מכניסים ללחם את שני סוגי החביתות, העלים הירוקים, פרוסות העגבנייה והאבוקדו. סוגרים על הכול עם חציו השני של הלחם.
- מגישים עטוף בנייר אפייה חום עם זיתים, טחינה ומלפפון חמוץ בצד.
אופן הכנה
- מכינים את חביתת תפוחי האדמה: מגררים את תפוח האדמה והבטטה בפומפייה ושמים בקערה. מוסיפים את הביצים ומתבלים במלח ופלפל שחור, טורפים היטב.
- מחממים את השמן במחבת נון סטיק. יוצקים מתערובת הביצים למחבת ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה. מעבירים לצלחת ושומרים בצד.
- מכינים את חביתת הירק: קוצצים דק את כל עשבי התיבול ושמים בקערה. מוסיפים את הביצים ומתבלים במלח ופלפל שחור, טורפים היטב.
- מחממים את השמן במחבת נון סטיק. יוצקים מתערובת הביצים למחבת ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה. מעבירים לצלחת ושומרים בצד.
- מכינים טחינה: מערבבים את כל המצרכים בקערה עד קבלת טחינה במרקם סמיך. שומרים בצד.
- חותכים את העגבנייה לפרוסות ואת האבוקדו לרצועות.
- חוצים את הלחם האחיד לרוחבו ומוציאים את תוכנו הרך. מורחים את החלל הפנימי באריסה ולימון כבוש.
- מכניסים ללחם את שני סוגי החביתות, העלים הירוקים, פרוסות העגבנייה והאבוקדו. סוגרים על הכול עם חציו השני של הלחם.
- מגישים עטוף בנייר אפייה חום עם זיתים, טחינה ומלפפון חמוץ בצד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
חולת חביתות ירק