עוגיות סנדוויץ` עשויות מנשיקות מרנג וריבת חלב
סנדוויץ` נשיקות וריבת חלב זה קינוח שעשוי מנשיקות מרנג-קפה קטנטנות, קלות כמו ענן, ללא גלוטן, שמחוברות בשכבה נדיבה של ריבת חלב
סנדוויץ` נשיקות וריבת חלב זה קינוח שעשוי מנשיקות מרנג-קפה קטנטנות, קלות כמו ענן, ללא גלוטן, שמחוברות בשכבה נדיבה של ריבת חלב
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 24.2 קק״ל 967.5 קק״לפחמימות 6.3 גרם 250.0 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 0.1 מ״ג 2.5 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.1 מ״ג 2.5 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.3 מ״גאשלגן 0.1 מ״ג 5.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות24
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 24.2 קק״ל 967.5 קק״לפחמימות 6.3 גרם 250.0 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 0.1 מ״ג 2.5 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.1 מ״ג 2.5 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.3 מ״גאשלגן 0.1 מ״ג 5.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
נשיקות מרנג-קפה, מחוברות בריבת חלב.
כדי לשלב את הקפה בנשיקות, אפשר להמיס כף גדושה של אבקת נס קפה בכף מים חמים וכפית תמצית וניל. רגע לפני סיום ההקצפה, מוסיפים הכול לקצף החלבונים.
לחילופין, אפשר להיעזר בפטנט של קרין ולהרוויח אפקט צבעוני נחמד: מזלפים נשיקות לבנות רגילות ומפזרים מעליהן אבקת קפה נמס.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 4 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 24 | כמות מנות 40 |
---|
מצרכים
מצרכים
פיזור מעל הנשיקות
-
1 כף גדושה קפה נמס
מריחה
אופן הכנה
- מכינים את הנשיקות: מחממים חלבונים וסוכר מעל סיר אדים עד שהסוכר נמס והתערובת חמה למגע.
- מעבירים למיקסר ומקציפים עד שהקערה כבר לא חמה למגע והקצף מבריק.
- מעבירים לשקית זילוף עם פייה חלקה ומזלפים מיני-נשיקות.
- מנפים אבקת קפה נמס מעל הנשיקות המעוצבות.
- אופים בחום של 120 מעלות כשעה עד לייבוש הנשיקות. מצננים.
- מרכיבים: מורחים בתחתית נשיקה ריבת חלב ומצמידים לה עוד נשיקה. חוזרים על הפעולה עד שכל הנשיקות מוצמדות בזוגות.
אופן הכנה
- מכינים את הנשיקות: מחממים חלבונים וסוכר מעל סיר אדים עד שהסוכר נמס והתערובת חמה למגע.
- מעבירים למיקסר ומקציפים עד שהקערה כבר לא חמה למגע והקצף מבריק.
- מעבירים לשקית זילוף עם פייה חלקה ומזלפים מיני-נשיקות.
- מנפים אבקת קפה נמס מעל הנשיקות המעוצבות.
- אופים בחום של 120 מעלות כשעה עד לייבוש הנשיקות. מצננים.
- מרכיבים: מורחים בתחתית נשיקה ריבת חלב ומצמידים לה עוד נשיקה. חוזרים על הפעולה עד שכל הנשיקות מוצמדות בזוגות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן