ספגטי 3 גבינות עם ברוקולי ועשבי תיבול

מנה מושחתת שכולם אוהבים! ספגטי ברוטב שמנת וגבינות - גבינת שמנת, פרמז'ן ומוצרלה שמתאחדות לרוטב משגע, סמיך וקרמי, בתוספת פרחי ברוקולי פריכים ומרעננים
מנה מושחתת שכולם אוהבים! ספגטי ברוטב שמנת וגבינות - גבינת שמנת, פרמז'ן ומוצרלה שמתאחדות לרוטב משגע, סמיך וקרמי, בתוספת פרחי ברוקולי פריכים ומרעננים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    892
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 892.1 קק״ל 2676.3 קק״ל
    פחמימות 70.4 גרם 211.2 גרם
    שומן 46.7 גרם 140.0 גרם
    נתרן 1267.4 מ״ג 3802.2 מ״ג
    חלבון 45.4 גרם 136.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.8 גרם 8.5 גרם
    שומן רווי 24.2 גרם 72.7 גרם
    כולסטרול 55.8 מ״ג 167.5 מ״ג
    סידן 609.7 מ״ג 1829.2 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 2.5 מ״ג
    אשלגן 141.2 מ״ג 423.6 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 5.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    892
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 892.1 קק״ל 2676.3 קק״ל
    פחמימות 70.4 גרם 211.2 גרם
    שומן 46.7 גרם 140.0 גרם
    נתרן 1267.4 מ״ג 3802.2 מ״ג
    חלבון 45.4 גרם 136.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.8 גרם 8.5 גרם
    שומן רווי 24.2 גרם 72.7 גרם
    כולסטרול 55.8 מ״ג 167.5 מ״ג
    סידן 609.7 מ״ג 1829.2 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 2.5 מ״ג
    אשלגן 141.2 מ״ג 423.6 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 5.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
מערכת Foody
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ספגטי

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן למצב אל דנטה.
  2. חולטים את פרחי הברוקולי במים רותחים כ-3-4 דקות ומסננים.
  3. מכינים את הרוטב: מחממים את השמן במחבת גדולה. מוסיפים את השום, מערבבים ומטגנים עד להזהבה קלה.
  4. מוסיפים את השמנת לבישול ואת כל התבלינים, מערבבים ומביאים לסף רתיחה.
  5. מוסיפים את שלוש הגבינות, מערבבים ומבשלים עד שהגבינות נמסות לגמרי, ומתקבל רוטב אחיד וסמיך.
  6. מוסיפים את התימין והברוקולי ומערבבים.
  7. מוסיפים את הפסטה המסוננת, מערבבים, טועמים, ומתקנים את התיבול.
  8. מפזרים מעל עירית ופרמז’ן ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ספגטי 3 גבינות עם ברוקולי ועשבי תיבול

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי לירז, איזה כיף לשמוע. בתיאבון!

    Avatar
    מירית מלול

    קניתי ברוקולי ומחפשת מה לעשות איתו…באתם לי בזמן!!!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות