ספגטי 3 גבינות עם ברוקולי ועשבי תיבול
מנה מושחתת שכולם אוהבים! ספגטי ברוטב שמנת וגבינות - גבינת שמנת, פרמז'ן ומוצרלה שמתאחדות לרוטב משגע, סמיך וקרמי, בתוספת פרחי ברוקולי פריכים ומרעננים
מנה מושחתת שכולם אוהבים! ספגטי ברוטב שמנת וגבינות - גבינת שמנת, פרמז'ן ומוצרלה שמתאחדות לרוטב משגע, סמיך וקרמי, בתוספת פרחי ברוקולי פריכים ומרעננים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 892.1 קק״ל 2676.3 קק״לפחמימות 70.4 גרם 211.2 גרםשומן 46.7 גרם 140.0 גרםנתרן 1267.4 מ״ג 3802.2 מ״גחלבון 45.4 גרם 136.3 גרםסיבים תזונתיים 2.8 גרם 8.5 גרםשומן רווי 24.2 גרם 72.7 גרםכולסטרול 55.8 מ״ג 167.5 מ״גסידן 609.7 מ״ג 1829.2 מ״גברזל 0.8 מ״ג 2.5 מ״גאשלגן 141.2 מ״ג 423.6 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 5.3 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות892
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 892.1 קק״ל 2676.3 קק״לפחמימות 70.4 גרם 211.2 גרםשומן 46.7 גרם 140.0 גרםנתרן 1267.4 מ״ג 3802.2 מ״גחלבון 45.4 גרם 136.3 גרםסיבים תזונתיים 2.8 גרם 8.5 גרםשומן רווי 24.2 גרם 72.7 גרםכולסטרול 55.8 מ״ג 167.5 מ״גסידן 609.7 מ״ג 1829.2 מ״גברזל 0.8 מ״ג 2.5 מ״גאשלגן 141.2 מ״ג 423.6 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 5.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 892 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
ספגטי
-
1 חבילה פסטה ספגטימזרח מערב
-
1 ראש ברוקולימפורק לפרחים קטנים
רוטב
-
3 כפות שמן זית
-
2 שיני שוםכתושות
-
500 מ"ל שמנת לבישול יטבתה 9%מיכל אחד גדול
-
1 כפית תערובת עשבי תיבול יבשים
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוסאו לפי הטעם
-
100 גרם גבינת שמנת 5%
-
150 גרם גבינת מוצרלהמגוררת דק
-
100 גרם גבינת פרמזןמגוררת דק
-
5 גבעולי טימין טריעלים בלבד
הגשה
-
1 חופן עיריתקצוצה
-
1 חופן גבינת פרמזן
אופן הכנה
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן למצב אל דנטה.
- חולטים את פרחי הברוקולי במים רותחים כ-3-4 דקות ומסננים.
- מכינים את הרוטב: מחממים את השמן במחבת גדולה. מוסיפים את השום, מערבבים ומטגנים עד להזהבה קלה.
- מוסיפים את השמנת לבישול ואת כל התבלינים, מערבבים ומביאים לסף רתיחה.
- מוסיפים את שלוש הגבינות, מערבבים ומבשלים עד שהגבינות נמסות לגמרי, ומתקבל רוטב אחיד וסמיך.
- מוסיפים את התימין והברוקולי ומערבבים.
- מוסיפים את הפסטה המסוננת, מערבבים, טועמים, ומתקנים את התיבול.
- מפזרים מעל עירית ופרמז’ן ומגישים.
אופן הכנה
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן למצב אל דנטה.
- חולטים את פרחי הברוקולי במים רותחים כ-3-4 דקות ומסננים.
- מכינים את הרוטב: מחממים את השמן במחבת גדולה. מוסיפים את השום, מערבבים ומטגנים עד להזהבה קלה.
- מוסיפים את השמנת לבישול ואת כל התבלינים, מערבבים ומביאים לסף רתיחה.
- מוסיפים את שלוש הגבינות, מערבבים ומבשלים עד שהגבינות נמסות לגמרי, ומתקבל רוטב אחיד וסמיך.
- מוסיפים את התימין והברוקולי ומערבבים.
- מוסיפים את הפסטה המסוננת, מערבבים, טועמים, ומתקנים את התיבול.
- מפזרים מעל עירית ופרמז’ן ומגישים.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
הילדים שלי טרפו!!!
היי לירז, איזה כיף לשמוע. בתיאבון!
קניתי ברוקולי ומחפשת מה לעשות איתו…באתם לי בזמן!!!
איזה כיף לשמוע! בלינק המצורף יש עוד הרבה רעיונות מושלמים עם ברוקולי אם יתחשק לך להכין עוד כמה מטעמי ברוקולי ((:
https://foody.co.il/?s=%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%99