עוגה בחושה נהדרת בציפוי שוקולד לבן ופטל טרי
מסוג העוגות שכשאתם מכינים אותם כל הבית מתמלא בניחוחות ממכרים וחמימים. אז אם אתם מחפשים מתכון קל ומרשים המתכון הזה בדיוק מה שאתם צריכים
מסוג העוגות שכשאתם מכינים אותם כל הבית מתמלא בניחוחות ממכרים וחמימים. אז אם אתם מחפשים מתכון קל ומרשים המתכון הזה בדיוק מה שאתם צריכים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5764.0 קק״ל 5764.0 קק״לפחמימות 722.2 גרם 722.2 גרםשומן 282.8 גרם 282.8 גרםנתרן 3468.2 מ״ג 3468.2 מ״גחלבון 96.1 גרם 96.1 גרםסיבים תזונתיים 13.6 גרם 13.6 גרםשומן רווי 160.8 גרם 160.8 גרםכולסטרול 1722.6 מ״ג 1722.6 מ״גסידן 857.8 מ״ג 857.8 מ״גברזל 9.2 מ״ג 9.2 מ״גאשלגן 1538.0 מ״ג 1538.0 מ״גאבץ 8.6 מ״ג 8.6 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות5764
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5764.0 קק״ל 5764.0 קק״לפחמימות 722.2 גרם 722.2 גרםשומן 282.8 גרם 282.8 גרםנתרן 3468.2 מ״ג 3468.2 מ״גחלבון 96.1 גרם 96.1 גרםסיבים תזונתיים 13.6 גרם 13.6 גרםשומן רווי 160.8 גרם 160.8 גרםכולסטרול 1722.6 מ״ג 1722.6 מ״גסידן 857.8 מ״ג 857.8 מ״גברזל 9.2 מ״ג 9.2 מ״גאשלגן 1538.0 מ״ג 1538.0 מ״גאבץ 8.6 מ״ג 8.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 5764 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה בחושה
-
230 גרם חמאהבטמפרטורת החדר
-
1 1/2 כוסות סוכר לבן
-
4 ביצים L
-
3/4 כפית מלח דק
-
2 כפיות אבקת אפייה
-
2 3/4 כוסות קמח לבן
-
1/4 כוס שמנת חמוצה 15%
-
1 כפית תמצית וניל
-
3 כפות קורנפלור
-
1/2 כוס חלב 3%
ציפוי
-
170 גרם שוקולד לבן
-
1 חופן פטל טרי
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מערבלים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה והסוכר 1-2 דקות לתערובת בהירה. מוסיפים את הביצים זו אחר זו תוך כדי ערבול. מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבלים לבלילה אחידה.
- יוצקים את הבלילה לתבנית עוגה משומנת בקוטר 26 ס”מ ואופים 40-45 דקות.
- מצננים 10-15 דקות בתוך התבנית ולאחר מכן מוציאים את העוגה על רשת או צלחת.
- ממיסים את השוקולד הלבן בפולסים קצרים במיקרוגל, מזליפים על העוגה, מפזרים פטל מעל ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מערבלים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה והסוכר 1-2 דקות לתערובת בהירה. מוסיפים את הביצים זו אחר זו תוך כדי ערבול. מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבלים לבלילה אחידה.
- יוצקים את הבלילה לתבנית עוגה משומנת בקוטר 26 ס”מ ואופים 40-45 דקות.
- מצננים 10-15 דקות בתוך התבנית ולאחר מכן מוציאים את העוגה על רשת או צלחת.
- ממיסים את השוקולד הלבן בפולסים קצרים במיקרוגל, מזליפים על העוגה, מפזרים פטל מעל ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן