עוגת גבינה אישית אפויה
עוגת גבינה אישית אפויה ב-10 דקות של הכנה, כמה כיף שיש לכל אחד את עוגת הגבינה שלו ולא צריך לחלוק. מתכון קליל וטעים. המלצה שלנו- תכפילו כמויות כי הן הולכות להיזלל
עוגת גבינה אישית אפויה ב-10 דקות של הכנה, כמה כיף שיש לכל אחד את עוגת הגבינה שלו ולא צריך לחלוק. מתכון קליל וטעים. המלצה שלנו- תכפילו כמויות כי הן הולכות להיזלל
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 254.0 קק״ל 3048.5 קק״לפחמימות 19.0 גרם 228.1 גרםשומן 18.4 גרם 221.1 גרםנתרן 121.6 מ״ג 1459.3 מ״גחלבון 3.2 גרם 38.6 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.5 גרםשומן רווי 11.5 גרם 138.2 גרםכולסטרול 37.0 מ״ג 444.2 מ״גסידן 7.5 מ״ג 90.1 מ״גברזל 0.4 מ״ג 4.7 מ״גאשלגן 23.9 מ״ג 286.8 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.5 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-50 דק׳
-
קלוריות254
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 254.0 קק״ל 3048.5 קק״לפחמימות 19.0 גרם 228.1 גרםשומן 18.4 גרם 221.1 גרםנתרן 121.6 מ״ג 1459.3 מ״גחלבון 3.2 גרם 38.6 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.5 גרםשומן רווי 11.5 גרם 138.2 גרםכולסטרול 37.0 מ״ג 444.2 מ״גסידן 7.5 מ״ג 90.1 מ״גברזל 0.4 מ״ג 4.7 מ״גאשלגן 23.9 מ״ג 286.8 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-50 דק׳ | קלוריות 254 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
בסיס
-
160 גרם פתי בר וניל
-
1/3 כוס חמאהמומסת
-
1/4 כפית מלח דק
מילוי
-
450 גרם גבינת שמנתעדיף 35%
-
1 ביצה Lבטמפרטורת החדר
-
1/3כוס או 66 גרם סוכר לבן
-
1 כפית תמצית וניל
ריבות
-
4 כפיות ריבת משמש
-
4 כפיות ריבת פירות יער
-
4 כפיות ריבת תות
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מרפדים תבנית מאפינס בעטרות נייר לאפייה.
- במעבד מזון שמים את העוגיות, החמאה המומסת והמלח וטוחנים עד לקבלת פירורים דקים.
- מחלקים את הבצק באופן שווה בין 12 השקעים ומהדקים בעזרת גב הכף.
- באמצעות מיקסר ידני חשמלי מקציפים את גבינת השמנת, הסוכר, הביצה ותמצית הווניל עד לקבלת מרקם חלק וקרמי.
- ממלאים את המאפינס באופן שווה, מניחים כפית ריבה מכל טעם ובעזרת קיסם עושים ספירלות.
- אופים במשך 35 דקות עד שהחלק העליון מוזהב.
- מוציאים מהתנור ונותנים למאפינס להתקרר לטמפרטורת החדר למשך כ-30 דקות, ולאחר מכן מצננים במקרר לפחות 30 דקות נוספות לפני ההגשה.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מרפדים תבנית מאפינס בעטרות נייר לאפייה.
- במעבד מזון שמים את העוגיות, החמאה המומסת והמלח וטוחנים עד לקבלת פירורים דקים.
- מחלקים את הבצק באופן שווה בין 12 השקעים ומהדקים בעזרת גב הכף.
- באמצעות מיקסר ידני חשמלי מקציפים את גבינת השמנת, הסוכר, הביצה ותמצית הווניל עד לקבלת מרקם חלק וקרמי.
- ממלאים את המאפינס באופן שווה, מניחים כפית ריבה מכל טעם ובעזרת קיסם עושים ספירלות.
- אופים במשך 35 דקות עד שהחלק העליון מוזהב.
- מוציאים מהתנור ונותנים למאפינס להתקרר לטמפרטורת החדר למשך כ-30 דקות, ולאחר מכן מצננים במקרר לפחות 30 דקות נוספות לפני ההגשה.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן