עוגת גבינה טבעונית ללא אפייה
מחפשים מתכון פרווה של עוגת גבינה? הנה לכם אחת מושלמת. בלי לעבוד קשה, מכינים את הבסיס של העוגה, מעליה שמים את מילוי הגבינה ומכניסים למקרר. לא להאמין שזה טבעוני!
מחפשים מתכון פרווה של עוגת גבינה? הנה לכם אחת מושלמת. בלי לעבוד קשה, מכינים את הבסיס של העוגה, מעליה שמים את מילוי הגבינה ומכניסים למקרר. לא להאמין שזה טבעוני!
- גיל אטלן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2778.1 קק״ל 2778.1 קק״לפחמימות 457.7 גרם 457.7 גרםשומן 94.0 גרם 94.0 גרםנתרן 1268.3 מ״ג 1268.3 מ״גחלבון 27.8 גרם 27.8 גרםסיבים תזונתיים 14.7 גרם 14.7 גרםשומן רווי 54.1 גרם 54.1 גרםכולסטרול 4.3 מ״ג 4.3 מ״גסידן 443.0 מ״ג 443.0 מ״גברזל 31.5 מ״ג 31.5 מ״גאשלגן 908.1 מ״ג 908.1 מ״גאבץ 10.6 מ״ג 10.6 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 15 דק׳כולל 3 שעות ו-15 דק׳
-
קלוריות2778
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2778.1 קק״ל 2778.1 קק״לפחמימות 457.7 גרם 457.7 גרםשומן 94.0 גרם 94.0 גרםנתרן 1268.3 מ״ג 1268.3 מ״גחלבון 27.8 גרם 27.8 גרםסיבים תזונתיים 14.7 גרם 14.7 גרםשומן רווי 54.1 גרם 54.1 גרםכולסטרול 4.3 מ״ג 4.3 מ״גסידן 443.0 מ״ג 443.0 מ״גברזל 31.5 מ״ג 31.5 מ״גאשלגן 908.1 מ״ג 908.1 מ״גאבץ 10.6 מ״ג 10.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-15 דק׳ | קלוריות 2778 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בסיס פריך
-
200 גרם פתי בר וניל
-
80 גרם נטורינה קוקוסמומסת
-
1/2 כוסית אגוזי פקאןקלויים טחונים
מילוי גבינה
-
3/4 כוס סוכר לבן
-
3 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
2 קופסאות גבינת סויהטופוטי
-
1 כף קליפת לימוןמחצי לימון
-
2 כפות מיץ לימון
-
2 כפות קורנפלור
-
1 כפית תמצית ונילאו מחית וניל
קישוט
-
1 כוס תותים
-
1 כוס פירות יער טריים
אופן הכנה
- מעבירים את הפתי בר לשקית זיפר סליידר סנו סושי, סוגרים ובעזרת מערוך מועכים לפירורים דקים.
- מערבבים יחד את מרכיבי התחתית. מהדקים בתחתית תבנית אלומיניום עגולה גבוהה סנו סושי.
- מקציפים את השמנת הצמחית עם פודינג הוניל.
- מערבבים יחד בקערה את שאר מצרכי המילוי.
- מקפלים יחד בעדינות ובתנועות קיפול את הקצפת לשאר המרכיבים.
- יוצקים על בסיס הפירורים ומעבירים למקרר להתייצבות כ-3 שעות.
- מקשטים בפירות או פירורים שנותרו.
אופן הכנה
- מעבירים את הפתי בר לשקית זיפר סליידר סנו סושי, סוגרים ובעזרת מערוך מועכים לפירורים דקים.
- מערבבים יחד את מרכיבי התחתית. מהדקים בתחתית תבנית אלומיניום עגולה גבוהה סנו סושי.
- מקציפים את השמנת הצמחית עם פודינג הוניל.
- מערבבים יחד בקערה את שאר מצרכי המילוי.
- מקפלים יחד בעדינות ובתנועות קיפול את הקצפת לשאר המרכיבים.
- יוצקים על בסיס הפירורים ומעבירים למקרר להתייצבות כ-3 שעות.
- מקשטים בפירות או פירורים שנותרו.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (5)
אפשר לחלק לכוסות? שיהיה כמו קינוח כוסות עם קאמבל, מלית גבינה ומחית תותים?
היי רבקה, כמובן שאפשר
היי, אני יודעת שזה ברגע האחרון אבל זה ממש חשוב לי, אז אשמח לעזרה. יש אפשרות במקום עוגה לחלק לכוסות עם קראמבל? (כמו קינוחי כוסות גבינה פרווה) תודה מראש!
היי, כמובן שאפשר
היי,