עוגת גבינה עם אוכמניות של קרין גורן
- קרין גורן
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2891.8 קק״ל 23134.4 קק״לפחמימות 2514.2 גרם 20113.4 גרםשומן 2484.3 גרם 19874.4 גרםנתרן 2475.8 מ״ג 19806.4 מ״גחלבון 2462.0 גרם 19695.9 גרםסיבים תזונתיים 2460.6 גרם 19684.4 גרםשומן רווי 2474.9 גרם 19799.4 גרםכולסטרול 2531.8 מ״ג 20254.4 מ״גסידן 2501.4 מ״ג 20011.4 מ״גברזל 2460.6 מ״ג 19684.6 מ״גאשלגן 2508.6 מ״ג 20068.4 מ״גאבץ 2460.7 מ״ג 19685.6 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 35 דק׳כולל 4 שעות ו-40 דק׳
-
קלוריות2892
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2891.8 קק״ל 23134.4 קק״לפחמימות 2514.2 גרם 20113.4 גרםשומן 2484.3 גרם 19874.4 גרםנתרן 2475.8 מ״ג 19806.4 מ״גחלבון 2462.0 גרם 19695.9 גרםסיבים תזונתיים 2460.6 גרם 19684.4 גרםשומן רווי 2474.9 גרם 19799.4 גרםכולסטרול 2531.8 מ״ג 20254.4 מ״גסידן 2501.4 מ״ג 20011.4 מ״גברזל 2460.6 מ״ג 19684.6 מ״גאשלגן 2508.6 מ״ג 20068.4 מ״גאבץ 2460.7 מ״ג 19685.6 מ״גסגור
מרכיבים 6 | זמן הכנה 35 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-40 דק׳ | קלוריות 2892 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
עוגיות, לתחתית
-
2מיכלים או 500 גרם גבינת מסקרפונה
-
2מיכלים או 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1כוס או 200 גרם סוכר לבן
-
1 קופסה מלית אוכמניותאו מלית דובדבנים/פירות יער
אופן הכנה
1. עוטפים כל רינג בניילון נצמד ליצירת תחתית (כמודגם בסרטון). מניחים על גבי מגש או תבנית תנור (לניוד קל בהמשך).
2. משמנים כל רינג בתרסיס שמן ושמים בתחתית עוגיית אוראו מצופה שוקולד לבן (שלמה) ועוד 2 חצאי עוגייה.
3. מקציפים במיקסר את גבינת המסקרפונה, השמנת המתוקה והסוכר עד לקבלת קרם יציב. ממלאים כל אחד מהרינגים בקרם כמעט עד הסוף.
4. מכסים את הקרם בכל רינג במלית האוכמניות. מעבירים למקרר למשך 4 שעות (אפשר עד לילה) להתייצבות.
5. לחילוץ הרינג לפני ההגשה- מסירים את הניילון ומניחים את הרינג על צלחת הגשה. מחממים את דפנות הרינג (עם מגבת טבולה במים רותחים או בעזרת מבער) ומסירים בזהירות את הרינג.
אופן הכנה
1. עוטפים כל רינג בניילון נצמד ליצירת תחתית (כמודגם בסרטון). מניחים על גבי מגש או תבנית תנור (לניוד קל בהמשך).
2. משמנים כל רינג בתרסיס שמן ושמים בתחתית עוגיית אוראו מצופה שוקולד לבן (שלמה) ועוד 2 חצאי עוגייה.
3. מקציפים במיקסר את גבינת המסקרפונה, השמנת המתוקה והסוכר עד לקבלת קרם יציב. ממלאים כל אחד מהרינגים בקרם כמעט עד הסוף.
4. מכסים את הקרם בכל רינג במלית האוכמניות. מעבירים למקרר למשך 4 שעות (אפשר עד לילה) להתייצבות.
5. לחילוץ הרינג לפני ההגשה- מסירים את הניילון ומניחים את הרינג על צלחת הגשה. מחממים את דפנות הרינג (עם מגבת טבולה במים רותחים או בעזרת מבער) ומסירים בזהירות את הרינג.