-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3452.2 קק״ל 3452.2 קק״לפחמימות 219.7 גרם 219.7 גרםשומן 260.2 גרם 260.2 גרםנתרן 1712.5 מ״ג 1712.5 מ״גחלבון 35.7 גרם 35.7 גרםסיבים תזונתיים 12.1 גרם 12.1 גרםשומן רווי 70.9 גרם 70.9 גרםכולסטרול 759.8 מ״ג 759.8 מ״גסידן 395.0 מ״ג 395.0 מ״גברזל 4.8 מ״ג 4.8 מ״גאשלגן 1546.0 מ״ג 1546.0 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 1.8 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות3452
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3452.2 קק״ל 3452.2 קק״לפחמימות 219.7 גרם 219.7 גרםשומן 260.2 גרם 260.2 גרםנתרן 1712.5 מ״ג 1712.5 מ״גחלבון 35.7 גרם 35.7 גרםסיבים תזונתיים 12.1 גרם 12.1 גרםשומן רווי 70.9 גרם 70.9 גרםכולסטרול 759.8 מ״ג 759.8 מ״גסידן 395.0 מ״ג 395.0 מ״גברזל 4.8 מ״ג 4.8 מ״גאשלגן 1546.0 מ״ג 1546.0 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 1.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 3452 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בלילה
-
3 ביצים M
-
3/4כוס או 180 מ"ל שמן זית
-
1/2 כוס דבש
-
2כוסות או 280 גרם קמח 00
-
1 שקית אבקת אפייה
-
1 כפית קינמון טחוןאופציונאלי
-
1 קורט אגוז מוסקטאופציונאלי
-
1/4 כפית מלח דק
-
3בינוניים או 2 כוסות גזרים
קרם
-
1גביע או 250 גרם גבינת שמנת
-
2 כפות אבקת סוכר
-
1 כפית תמצית וניל
-
2 כפות דבשנוזלי
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות. משמנים קלות את תבנית האפייה.
- מכינים את העוגה: מגרדים את הגזרים בפומפייה גסה.
- שמים בקערת ערבוב את הביצים, השמן והדבש וטורפים היטב.
- מוסיפים את כל המרכיבים היבשים וממשיכים לטרוף עד שמתקבלת בלילה סמיכה ואחידה. מוסיפים את הגזר ומערבבים.
- יוצקים את הבלילה לתוך התבנית, מיישרים ואופים במשך כ-25 דקות, או עד שהעוגה מזהיבה וקפיצית למגע. מצננים.
- מכינים את הקרם: מקציפים בעזרת מטרפה או מיקסר ידני את גבינת השמנת הטבעונית, אבקת הסוכר ותמצית הווניל עד לקבלת קרם סמיך.
- מורחים את הקרם על העוגה הקרה, מזלפים קצת דבש ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות. משמנים קלות את תבנית האפייה.
- מכינים את העוגה: מגרדים את הגזרים בפומפייה גסה.
- שמים בקערת ערבוב את הביצים, השמן והדבש וטורפים היטב.
- מוסיפים את כל המרכיבים היבשים וממשיכים לטרוף עד שמתקבלת בלילה סמיכה ואחידה. מוסיפים את הגזר ומערבבים.
- יוצקים את הבלילה לתוך התבנית, מיישרים ואופים במשך כ-25 דקות, או עד שהעוגה מזהיבה וקפיצית למגע. מצננים.
- מכינים את הקרם: מקציפים בעזרת מטרפה או מיקסר ידני את גבינת השמנת הטבעונית, אבקת הסוכר ותמצית הווניל עד לקבלת קרם סמיך.
- מורחים את הקרם על העוגה הקרה, מזלפים קצת דבש ומגישים.
הערות
- לגרסת פרווה ניתן לוותר על הקרם
הערות
- לגרסת פרווה ניתן לוותר על הקרם
בשיתוף עם בוש
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
במקום ציפוי שמנת מה ניתן לעשות כדי להפוך אותה לפרווה
אפשר כמובן להכין את העוגה ללא ציפוי הקרם, היא תצא מעולה ומרשימה גם כך.
תודה על המתכון, אך אין קשר בין הסרטון לכמויות. ביצה אחת או 3, 3 גזרים או 4 ?
3 גזרים ו-3 ביצים, המתכון תוקן.