עוגת גלידה נוזלת הכי יפה בעולם!

תומר אומנסקי וקרין גורן הולכים להפיל אתכם מהרגליים עם עוגה חגיגית ויפה במיוחד: עוגת גלידה נשפכת. עוגת מוס שוקולד על בסיס בראוני עם עיטור משגע
תומר אומנסקי וקרין גורן הולכים להפיל אתכם מהרגליים עם עוגה חגיגית ויפה במיוחד: עוגת גלידה נשפכת. עוגת מוס שוקולד על בסיס בראוני עם עיטור משגע
  • קרין גורן
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 24 שעות
  • קלוריות
    8440
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 8440.1 קק״ל 8440.1 קק״ל
    פחמימות 628.3 גרם 628.3 גרם
    שומן 614.3 גרם 614.3 גרם
    נתרן 945.8 מ״ג 945.8 מ״ג
    חלבון 90.8 גרם 90.8 גרם
    סיבים תזונתיים 23.6 גרם 23.6 גרם
    שומן רווי 349.5 גרם 349.5 גרם
    כולסטרול 1972.6 מ״ג 1972.6 מ״ג
    סידן 1565.5 מ״ג 1565.5 מ״ג
    ברזל 15.3 מ״ג 15.3 מ״ג
    אשלגן 3114.3 מ״ג 3114.3 מ״ג
    אבץ 13.1 מ״ג 13.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 24 שעות
  • קלוריות
    8440
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 8440.1 קק״ל 8440.1 קק״ל
    פחמימות 628.3 גרם 628.3 גרם
    שומן 614.3 גרם 614.3 גרם
    נתרן 945.8 מ״ג 945.8 מ״ג
    חלבון 90.8 גרם 90.8 גרם
    סיבים תזונתיים 23.6 גרם 23.6 גרם
    שומן רווי 349.5 גרם 349.5 גרם
    כולסטרול 1972.6 מ״ג 1972.6 מ״ג
    סידן 1565.5 מ״ג 1565.5 מ״ג
    ברזל 15.3 מ״ג 15.3 מ״ג
    אשלגן 3114.3 מ״ג 3114.3 מ״ג
    אבץ 13.1 מ״ג 13.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות מוס
קרין גורן
X

9 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


מוס שוקולד חלב

ציפוי

קישוט גלידה


אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. ממיסים את השוקולדים עם החמאה (בבן מארי או במיקרו) מוסיפים את הסוכר ומערבבים.
  3. מוסיפים את הביצים. מקפלים את הקמח פנימה עד איחוד.
  4.  אופים 20 דקות.
  5. מכינים את מוס שוקולד החלב: מערבבים היטב את הג’לטין במים ומכניסים למקרר לרבע שעה. ממיסים במיקרו בפולסים של 10 שניות.
  6. מעבירים את השוקולד חלב לקערה. מרתיחים את השמנת המתוקה ויוצקים על השוקולד. מערבבים היטב לתערובת אחידה ומוסיפים את הג’לטין (אחרי ההמסה במיקרו).
  7. מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה (700 גרם) ומקפלים לתוך תערובת השוקולד (ניתן להוסיף למוס שברי עוגיות, שוקולדים וכד’).
  8. מעבירים חלק מהמוס לתבנית סיליקון בצורת כדורים ומקפיאים 3 כדורים.
  9. שופכים את המוס מעל הבראוניז ומקפיאים.
  10. מכינים את ציפוי הטופי קרמל: מחממים מעט את הממרח במיקרוגל ומעבירים לשקית זילוף.
  11. מזלפים את הציפוי על העוגה הקפואה (מתקבלים טפטופים דקים ויפים). מקשטים בשאר הקישוטים ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת גלידה נוזלת הכי יפה בעולם!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    אורלי חימוביץ

    האם ניתן להחליף את ציפוי הטופי קרמל בציפוי אחר? חמאת בוטנים יכולה להתאים?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, כמוב. אפשר להחליף בכל ציפוי שאוהבים (העיקר שלא יהיה נוזלי מדי) בהצלחה ((:

קטגוריות

אביזרים

טכניקות