יד ראשונה ממומחה – עוגת דבש, תבלינים וג׳ינג׳ר

בלי מיקסר, בלי תהליכים מורכבים, רק קערה אחת ומטרפה ידנית, ומקבלים עוגת דבש תבלינים וג׳ינג׳ר מלאה בקסם ועם המון שיק של חג. אל תוותרו על הציפוי שמוסיף לחות
בלי מיקסר, בלי תהליכים מורכבים, רק קערה אחת ומטרפה ידנית, ומקבלים עוגת דבש תבלינים וג׳ינג׳ר מלאה בקסם ועם המון שיק של חג. אל תוותרו על הציפוי שמוסיף לחות
  • מאיר דנון
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    3538
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3538.1 קק״ל 3538.1 קק״ל
    פחמימות 323.2 גרם 323.2 גרם
    שומן 78.7 גרם 78.7 גרם
    נתרן 3737.0 מ״ג 3737.0 מ״ג
    חלבון 39.6 גרם 39.6 גרם
    סיבים תזונתיים 28.5 גרם 28.5 גרם
    שומן רווי 42.0 גרם 42.0 גרם
    כולסטרול 750.3 מ״ג 750.3 מ״ג
    סידן 409.1 מ״ג 409.1 מ״ג
    ברזל 6.1 מ״ג 6.1 מ״ג
    אשלגן 1117.5 מ״ג 1117.5 מ״ג
    אבץ 5.1 מ״ג 5.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    3538
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3538.1 קק״ל 3538.1 קק״ל
    פחמימות 323.2 גרם 323.2 גרם
    שומן 78.7 גרם 78.7 גרם
    נתרן 3737.0 מ״ג 3737.0 מ״ג
    חלבון 39.6 גרם 39.6 גרם
    סיבים תזונתיים 28.5 גרם 28.5 גרם
    שומן רווי 42.0 גרם 42.0 גרם
    כולסטרול 750.3 מ״ג 750.3 מ״ג
    סידן 409.1 מ״ג 409.1 מ״ג
    ברזל 6.1 מ״ג 6.1 מ״ג
    אשלגן 1117.5 מ״ג 1117.5 מ״ג
    אבץ 5.1 מ״ג 5.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות דבש
מאיר דנון
X

8 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


בלילה

רויאל אייסינג

קישוט


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-150 מעלות ומשמנים תבנית בחמאה. 
  2. מערבבים ביצים ודבש בקערה בינונית, מוסיפים חמאה מומסת וטורפים היטב במטרפה ידנית לקבלת מסה אחידה.
  3. מערבבים את החומרים היבשים בקערה נפרדת ומוסיפים למסת הביצים. מוסיפים גם חלב וריבת ג׳ינג׳ר ומערבבים במטרפה לקבלת מסה אחידה.
  4. יוצקים את התערובת לתבנית ואופים 40 דקות.
  5. בתום האפייה הופכים את העוגה על רשת צינון. תופחים עליה בעדינות כדי שהעוגה תשתחרר בקלות ובשלמותה מהתבנית. מצננים לטמפ׳ החדר.
  6. מצפים ברויאל אייסינג, מקשטים ומגישים: מערבבים אבקת סוכר עם כף-שתיים מים לקבלת משחה בסמיכות הרצויה. עובי הזיגוג ייקבע לפי הסמיכות שלו. בכל מקרה, חשוב שהזיגוג יהיה מספיק נוזלי כדי שאפשר יהיה לצקת אותו על העוגה.
  7. יוצקים את האייסינג על העוגה. ממתינים חצי דקה ונועצים את קליפות התפוזים המסוכרות ואת השקדים באייסינג. העוגה תישמר בטמפ׳ החדר עד 3 ימים ובמקרר עד שבוע.

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
יד ראשונה ממומחה – עוגת דבש, תבלינים וג׳ינג׳ר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

תגיות