עוגת יומולדת צרחות! אין מי שלא יבקש את המתכון!

עוגת שוקולד בחושה רכה, לחה ונימוחה. תנסו להיות יותר זריזים מהילדים אם אתם רוצים לכבוש לעצמכם ריבוע לפני שהם יחסלו הכל!
עוגת שוקולד בחושה רכה, לחה ונימוחה. תנסו להיות יותר זריזים מהילדים אם אתם רוצים לכבוש לעצמכם ריבוע לפני שהם יחסלו הכל!
  • קרין גורן
שמרו
כשר
27 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים ו-10 דק׳
  • קלוריות
    7947
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 7947.3 קק״ל 7947.3 קק״ל
    פחמימות 725.4 גרם 725.4 גרם
    שומן 525.9 גרם 525.9 גרם
    נתרן 855.3 מ״ג 855.3 מ״ג
    חלבון 98.0 גרם 98.0 גרם
    סיבים תזונתיים 36.8 גרם 36.8 גרם
    שומן רווי 201.4 גרם 201.4 גרם
    כולסטרול 1016.8 מ״ג 1016.8 מ״ג
    סידן 538.2 מ״ג 538.2 מ״ג
    ברזל 26.5 מ״ג 26.5 מ״ג
    אשלגן 2526.9 מ״ג 2526.9 מ״ג
    אבץ 15.0 מ״ג 15.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים ו-10 דק׳
  • קלוריות
    7947
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 7947.3 קק״ל 7947.3 קק״ל
    פחמימות 725.4 גרם 725.4 גרם
    שומן 525.9 גרם 525.9 גרם
    נתרן 855.3 מ״ג 855.3 מ״ג
    חלבון 98.0 גרם 98.0 גרם
    סיבים תזונתיים 36.8 גרם 36.8 גרם
    שומן רווי 201.4 גרם 201.4 גרם
    כולסטרול 1016.8 מ״ג 1016.8 מ״ג
    סידן 538.2 מ״ג 538.2 מ״ג
    ברזל 26.5 מ״ג 26.5 מ״ג
    אשלגן 2526.9 מ״ג 2526.9 מ״ג
    אבץ 15.0 מ״ג 15.0 מ״ג
    סגור

קרין גורן היא המלכה הבלתי מעורערת של קינוחים בכלל וקינוחי ימי הולדת בפרט. היא כבר הכינה אינספור עוגות שוקולד שליוו אותנו בחגיגות, ועדיין מצליחה לחדש ולרגש. קבלו מתכון להכנת עוגת שוקולד לחה ועסיסית עם גנאש שוקולד מבריק ומלא סוכריות צבעוניות.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות שוקולד
קרין גורן
X

27 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


עוגה

ציפוי

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-150 מעלות.
  2. טורפים בקערה את כל מרכיבי העוגה לפי הסדר לבלילה אחידה ודלילה.
  3. מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים כשעה להתייצבות (אפייה בחום נמוך יותר גורמת לעוגה להישאר ישרה). מצננים.
  4. מכינים את הציפוי: מחממים במיקרוגל את מרכיבי הציפוי ומערבבים להמסה.
  5. מוזגים את הציפוי על העוגה ומטים אותה עד שהציפוי מכסה אותה באופן מלא. מצננים להתייצבות, מפזרים סוכריות צבעוניות ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת יומולדת צרחות! אין מי שלא יבקש את המתכון!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (20)

Avatar

    Avatar
    שירה ירדני

    אפשר לעשות בתבנית מלבנית ?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי שירה, אפשר להמיר את התבנית באינגליש קייק קטנה.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות