רקע הנמל מעודכן

מאפה פילו וניל עם פיסטוקים

עוגת מאפה פילו מושחתת שאפילו הקטנטנים יכולים לעזור להכין! מכווצים את דפי הפילו, אופים עם חמאה, חלב ווניל ומגישים עם פיסטוקים
עוגת מאפה פילו מושחתת שאפילו הקטנטנים יכולים לעזור להכין! מכווצים את דפי הפילו, אופים עם חמאה, חלב ווניל ומגישים עם פיסטוקים
  • מיטל פלדמן
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    4366
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4366.0 קק״ל 4366.0 קק״ל
    פחמימות 374.4 גרם 374.4 גרם
    שומן 280.7 גרם 280.7 גרם
    נתרן 1856.4 מ״ג 1856.4 מ״ג
    חלבון 56.9 גרם 56.9 גרם
    סיבים תזונתיים 9.5 גרם 9.5 גרם
    שומן רווי 126.3 גרם 126.3 גרם
    כולסטרול 786.0 מ״ג 786.0 מ״ג
    סידן 404.2 מ״ג 404.2 מ״ג
    ברזל 5.7 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 1115.5 מ״ג 1115.5 מ״ג
    אבץ 1388.0 מ״ג 1388.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    4366
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4366.0 קק״ל 4366.0 קק״ל
    פחמימות 374.4 גרם 374.4 גרם
    שומן 280.7 גרם 280.7 גרם
    נתרן 1856.4 מ״ג 1856.4 מ״ג
    חלבון 56.9 גרם 56.9 גרם
    סיבים תזונתיים 9.5 גרם 9.5 גרם
    שומן רווי 126.3 גרם 126.3 גרם
    כולסטרול 786.0 מ״ג 786.0 מ״ג
    סידן 404.2 מ״ג 404.2 מ״ג
    ברזל 5.7 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 1115.5 מ״ג 1115.5 מ״ג
    אבץ 1388.0 מ״ג 1388.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מתוקים
מיטל פלדמן
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


תערובת ביצים


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל180 מעלות.
  2. לוקחים 2 דפי פילו בכל פעם - ושמים אותם אחד על השני. מקמטים את הדפים כמו אקורדיון עד שהחלק התחתון מגיע לחלק העליון. מניחים את אקורדיון הפילו בתבנית אפייה לא משומנת בגודל 25*32. חוזרים על הפעולה עד שכל התבנית מלאה.
  3. אופים במשך 10 דקות.
  4. בינתיים, ממיסים את החמאה במיקרוגל. מוציאים את התבנית מהתנור ושופכים את החמאה בצורה אחידה על הבצק. אופים שוב במשך 10 דקות.
  5. טורפים בקערה קטנה את הביצים, החלב, תמצית הווניל והסוכר עד לקבלת תערובת חלקה.
  6. מוציאים את התבנית מהתנור, ויוצקים באופן שווה את תערובת הביצים על הבצק.
  7. אופים במשך 30-40 דקות או עד שבצק הפילו נעשה זהוב.
  8. מפזרים מעל אבקת סוכר ופיסטוקים ומגישים.
עוגת מאפה פילו2
עוגת מאפה פילו. צילום: מיטל פלדמן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות