רקע יטבתה

מילפיי תפוחי עץ בדבש עם קרם שמנת מסקרפונה ווניל

קינוח מרשים ויפהפה לשולחן קינוחי החג שלכם! מילפיי עם שכבות בצק עלים מתוק, תפוחים בדבש וקרם שמנת ווניל
קינוח מרשים ויפהפה לשולחן קינוחי החג שלכם! מילפיי עם שכבות בצק עלים מתוק, תפוחים בדבש וקרם שמנת ווניל
  • רון חיים
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    1158
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1157.6 קק״ל 4630.2 קק״ל
    פחמימות 89.3 גרם 357.3 גרם
    שומן 79.0 גרם 316.1 גרם
    נתרן 92.2 מ״ג 368.6 מ״ג
    חלבון 15.1 גרם 60.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.4 גרם
    שומן רווי 46.6 גרם 186.2 גרם
    כולסטרול 92.7 מ״ג 370.6 מ״ג
    סידן 128.9 מ״ג 515.8 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 2.8 מ״ג
    אשלגן 262.6 מ״ג 1050.4 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    1158
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1157.6 קק״ל 4630.2 קק״ל
    פחמימות 89.3 גרם 357.3 גרם
    שומן 79.0 גרם 316.1 גרם
    נתרן 92.2 מ״ג 368.6 מ״ג
    חלבון 15.1 גרם 60.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.4 גרם
    שומן רווי 46.6 גרם 186.2 גרם
    כולסטרול 92.7 מ״ג 370.6 מ״ג
    סידן 128.9 מ״ג 515.8 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 2.8 מ״ג
    אשלגן 262.6 מ״ג 1050.4 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.3 מ״ג
    סגור

קבלו רעיון לקינוח חג טעים, יפה ומרשים ברמת קינוחי ויטרינה שמכינים בקלות בבית. מילפיי תפוחי עץ בדבש עם קרם שמנת מסקרפונה ווניל של קרין גורן, שמכינים על בסיס בצק עלים מוכן, זו עוגה עם שילוב מרקמים משגע שכל האורחים יזללו בשמחה ואהבה רבה.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

שכבת בצק

שכבת תפוחים


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. מכינים את שכבת הבצק: חותכים את הבצק ל-3 רצועות מלבניות שוות בגודל הרצוי, מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מפזרים מעל את הסוכר, מכסים בנייר אפייה נוסף ומניחים מעל תבנית נוספת שמהווה משקולת.
  3. אופים 25 דקות להזהבה יפה. מסירים את התבנית העליונה ונייר האפייה ומצננים.
  4. מכינים את התפוחים: מקלפים את התפוחים וחותכים לקוביות קטנות.
  5. מחממים את הדבש בסיר עד שהוא נהיה דליל, מוסיפים את התפוחים ומבשלים תוך כדי ערבוב 4-5 דקות. מסירים מהאש, מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהיא נמסה.
  6. מכינים את הקרם: מקציפים בקערת מיקסר עם וו הקצפה את כל המרכיבים לקרם יציב ומעבירים לשקית זילוף. מקררים.
  7. מרכיבים את המילפיי: מניחים דף בצק על צלחת הגשה, מזלפים מעל את הקרם ומוסיפים מעט מהתפוחים. מניחים מעליהם שכבת בצק נוספת ומעל שוב את הקרם והתפוחים. מעל הבצק האחרון מזלפים תלוליות יפות של הקרם ומפזרים מעט תפוחים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מילפיי תפוחי עץ בדבש עם קרם שמנת מסקרפונה ווניל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות