פאי תפוחים בביס ב-10 דקות הכנה

פאי תפוחים אישי ויפה, מתכון פרווה שכל אחד יכול להכין בקלות ובמהירות רק ב-10 דקות של הכנה. ממכר כמה שזה טעים!
פאי תפוחים אישי ויפה, מתכון פרווה שכל אחד יכול להכין בקלות ובמהירות רק ב-10 דקות של הכנה. ממכר כמה שזה טעים!
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    285
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 285.3 קק״ל 2282.5 קק״ל
    פחמימות 33.6 גרם 268.9 גרם
    שומן 14.8 גרם 118.0 גרם
    נתרן 21.2 מ״ג 169.3 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 36.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 10.6 גרם
    שומן רווי 7.1 גרם 56.8 גרם
    כולסטרול 31.7 מ״ג 253.2 מ״ג
    סידן 3.8 מ״ג 30.3 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.8 מ״ג
    אשלגן 9.6 מ״ג 76.7 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    285
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 285.3 קק״ל 2282.5 קק״ל
    פחמימות 33.6 גרם 268.9 גרם
    שומן 14.8 גרם 118.0 גרם
    נתרן 21.2 מ״ג 169.3 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 36.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 10.6 גרם
    שומן רווי 7.1 גרם 56.8 גרם
    כולסטרול 31.7 מ״ג 253.2 מ״ג
    סידן 3.8 מ״ג 30.3 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.8 מ״ג
    אשלגן 9.6 מ״ג 76.7 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. פורסים תפוחים מקולפים לחצי סנטימטר ומוציאים את הגרעינים שבאמצע בעזרת קורצן בצורת עיגול.
  3. פורסים את בצק העלים המרודד וחותכים אותו לרצועות ברוחב 1 סנטימטר.
  4. מגלגלים את הרצועות סביב התפוח, מברישים בביצה ומפזרים סוכר וקינמון מלמעלה.
  5. אופים בתנור למשך 20 דקות. בתאבון.
פאי תפוחים בביס1
פאי תפוחים בביס. צילום: חיה טבואדה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות